Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 75

• 48 430
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
Аз на холната маса нищо не правя , освен да сложа нещо евентуално(чаша, книга)) или да си кача
краката.Така че предпочитам да е на нивото на меката мебел най-много.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 17:38 от ДХ3

# 331
Аз съм изключително разочарована, че масовите холни масички са толкова ниски - да си качиш краката на тях са перфектни, но не мисля, че това им е предназначението. За да сложиш на/вземеш от масичката нещо, трябва да се сгънеш на две.
Само отделни единични модели са с височина, каквато на мен би ми била удобна и там вече трябва да се примирявам с дизайна, обикновено.

Ми то си има решение - поръчваш си по твой дизайн и с желани размери. Аз поне така направих. Да не говорим, че и по стил, материал и цвят се връзва с всичките други мебели. Има и добавена функционалност (чекмедже).

# 332
  • София
Най-хубавото на онзи лампион е цената му и ако ще стои в ъгъла (там, където се образува дупка между облегалката и стената), защо пък да не става до намирането на по-красиво решение. Обаче ми се струва, че един е достатъчен. Вие така и така имате зонирано осветление от тавана, един до вашето място на дивана, за да си четете, стига. И без това горната лампа на лампиона излишно ще подчертава тонколоната (ако това черното в ъглите са тонколони). А пък ако ви хареса как стои, слагате още един и готово, важното е на вас да ви харесва и да е функционално за вашите навици.

# 333
И аз мисля да ми направят по поръчка, тези ниските са изключително красиви, но не са ни удобни. Мисля за такава с повдигащ се механизъм, като от този линк:
http://www.home-designing.com/buy-lift-top-coffee-tables-for-sale-online

# 334
Хахаха, ММ ще е много Хепи да му се подчертават тонколоните( бебчетата му)
След като изсъхна боята, това беше първото което монтира. Половин ден грижовно монтира, три дни настройва звук, а аз бях вече за успокоителни.
Ще я мисля лампата, не бързам.
Масичка още не съм харесала, но определено ще е правоъгълна и функционална. Кръглите ги харесвам само в мострените зали. У дома дивана и масичката се ползва много. На нея се държат книги, списания, дистанционни, таблети, компютри и т.н
Холовата гарнитура, всъщност са две Г-образни. Общо взето са четири дивана. Така както е е с размери 2.80/ 3.80/2.80. Идеята е за всеки да има място за полягане Grinning Преди  все  аз бях прецакана на фотьойла.

# 335
За килими препоръчвам https://www.rugvista.com/ и https://www.carpetvista.com/. Доставката е безплатна и моят килим дойде за 10-тина дни.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 19:47 от Fancy

# 336
  • USA
Здравейте, може ли да ме насочите къде във Варна да намеря красив, изчистен диван. Да не е ъглов, за предпочитане тъмно сив или интересно синьо.
Търся още спалня с чекмеджета отдолу.
Ако може да са налични, а не по поръчка, че ми трябват спешно.
Благодаря!

# 337
# 338
Някой може ли да ми каже как се наричат  тези ленти, лунички или както се казват осветителните тела, опитвам се да ги намеря в интернет и не мога:

# 339
Вграденат магнитна лента и след това редиш само осветителни тела, каквото искаш.

# 340
Много интересно, такива модули за първи път виждам. Научих нещо ново Grinning

# 341
Много благодаря, срещах ги често в pinterest , но идея си нямах как се казват Simple Smile. Явно опцията е само в черно, не ми се вързва с основната визия, но наистина са интересни. А този ефект с какво се постига:hugs:?
1) тънката лента преди луничките:

2) двете ленти около луничките

# 342
Може и в бяло да са. Самата лента, то по правилно е да се каже релса е метален профил и може да се поръча в бял цвят. А осветителните тела също ги има в бяло. Но на бял таван ще се сливат много.
Нашите са от един магазин на бул. Драган. Цанков в София.

# 343
Много благодаря, срещах ги често в pinterest , но идея си нямах как се казват Simple Smile. Явно опцията е само в черно, не ми се вързва с основната визия, но наистина са интересни. А този ефект с какво се постига:hugs:?

Втората снимка в ниша с лунички за външен монтаж. Не е магнитна лента.

# 344

1- лед лента
2 - тиксо за декорация голд или лайсни голд?

Общи условия

Активация на акаунт