Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 75

• 47 880
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Ментолка, аз се чудех дали не си едно момиче със зимен ваканционен имот. Но като спомена стара къща...
Ако има горен еркерен етаж, слънцето може да не се окаже проблем - архитектурата на старите български къщи предвижда това, хората са се съобразили.
Току-що сложих ТВ стойка срещу Г-образен диван. В успоредно на стената състояние е срещу дългата част на дивана, но аз гледам прилегнала от лежанката. Завъртяла съм ТВ-то така, че да ми е удобно. Ако се съберат гости на всички места на дивана пак може да се завърти така, че да е удобно на всички. С двойно рамо е, от този вид

# 661
  • Варна
Мандаринка, не е зимен имот, даже е близо до морето. А къщата не е стара, в строеж е, но той мноого се проточи и обстоятелствата наложиха да се вкарат някакви мебели за да може все пак да се ползва поне тази стая. Иначе да, втория етаж е еркерен, над верандата има тераса и сме сложили и тента, защото лятото пече яко и не се седи.

# 662
Значи терасата/еркер ще пази и от слънцето, това е добре. Хем ще е светло, хем няма да пече директно през лятото. Супер! Завиждам ти благородно на емоцията да планираш и обзавеждаш имот!

# 663
  • Велико Търново
Емоцията е страхотна, но като вляза в магазините за обзавеждане и ми се насълзяват очите, буквално! Все си харесвам само май-скъпите и ексклузивни неща.

# 664
  • Варна
Ха ха ха, дааа страхотно е. При нас на инвеститорът му се насълзяват очите Simple Smile))  Онзи ден показвах на мъжът ми винилова настилка и му обясних колко е издържлива, красива и т.н. и изобщо единствената подходяща за къща с двор и постоянно влизане и излизане, като стигнахме до цената ме погледна странно Simple Smile

# 665
Винилова настилка за къде? За балатум ли говорим? Grinning

# 666
Ха ха ха, дааа страхотно е. При нас на инвеститорът му се насълзяват очите Simple Smile))  Онзи ден показвах на мъжът ми винилова настилка и му обясних колко е издържлива, красива и т.н. и изобщо единствената подходяща за къща с двор и постоянно влизане и излизане, като стигнахме до цената ме погледна странно Simple Smile
Мои близки си сложиха и се оказа много некачествена.Винилов паркет, към 60лв беше квадрат.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 12:25 от ДХ3

# 667
  • Варна
Това например:
https://parketensviat.com/product/vodoustoychiva-nastilka-quicks … en-4-5mm-33-klas/

Некачествена ли??? Хмх... уж много ги хвалят, но нямам преки впечатления.

# 668
Това например:
https://parketensviat.com/product/vodoustoychiva-nastilka-quicks … en-4-5mm-33-klas/

Некачествена ли??? Хмх... уж много ги хвалят, но нямам преки впечатления.
Начукани ръбчета на ламелата, счупени сглобки(на едно място замазката не е равна).Целият под е за смяна.Изкара по-малко от година.Лично съм го виждала.
За справка имам обикновен ламинат висок клас в едно жилище и е читав вече 13г.На едно място е кофти замазката и ламинатът пружинира, но не е счупено нищо.

# 669
Емоцията е страхотна, но като вляза в магазините за обзавеждане и ми се насълзяват очите, буквално! Все си харесвам само май-скъпите и ексклузивни неща.

И аз съм така в магазините - не мога да разбера, уж не съм особено претенциозна, но нещата, които харесвам като визия, са скъъъъпиии!!!

# 670
Не сте сами в бедата.По тази причина 7-8г бях на гола крушка в хола, докато си купих мечтания полилей.

# 671
Виниловата настилка е един огромен Гнус!
Имаше в предишния ап. в коридора уж баш за същото мокро/влизне дрън дрън.
Едвам го  премахнахме ... сложихме гранитогрес и ...се родихме.

# 672
Привет, на какъв принцип се избира дали холната маса да е правоъгълна или кръгла? Четох някъде, че облите форми създавали по-уютно усещане, а и в полилея най- вероятно ще има кръгове или топки, с това ли да го вържа? Колебая се между една правоъгълна или две кръгли:

# 673
Избира се по дизайн, но като цяло кръглата маса е непрактична, особено за целта. А иначе за красотата правила няма - всеки със своя вкус.

# 674
Аз гледам на осветлението да ми пасне. Искам квадрат/ромб и тн..)

Общи условия

Активация на акаунт