На небето зърнах падаща звездичка - ще ми донесе ли втората чертичка ? ~бебеправене 395~

• 32 422
  • 777
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, мен никаква ме няма тези дни. Затрупана съм от работа и едвам успявам да отворя форума. Дори съм изпуснала новата тема. Записче от мен и сядам да ви чета сега Simple Smile благодаря на авторката и на орисницита ни. Айде дано в тази тема да има двойно повече плюсове от предната Simple Smile)))

# 136
  • Замък сред облаците
Разписвам се с М по часовник, която почна с леко зацапване снощи. Бях писала преди 2 седмици, че преди и след предната М имах по 4-5 дни зацапване, но го отдавам на втората ваксина, която ми биха няколко дни преди тия екстри. Бях се притеснила и мислех този цикъл да пускам хормони и да мина през АГ, но сега мисля малко по-рационално и прецених, че за момента е излишно.
Не съм прекалено разочарована, защото имахме един опит около О и реших че няма да се натягам. Септември ни беше 4ти месец реални опити след аборта (подновихме активно април, спряхме юли и август заради ваксините) и се надявам до декември да имаме успех. Управителката на офиса ни се върна от майчинство и на мен ми е в пъти по-леко откъм отговорности, та мисля,  че и това ще ми се отрази добре.

# 137
АА, надявам се следващият месец да е твоят!
Последния път забравих да питам АГ-то, затова питам тук - пия метилирана фолиева от 6 месеца и естествено не се получава. Трябва ли да се прави някаква пауза или да си я пия, докато/ако стане Б?

# 138
  • Замък сред облаците
Благодаря ти, Драгънрайдър! Повечето казват че до година се пие спокойно - нали е водоразтворим витамин и излишъкът се изпишква. Аз като пия така месеци наред и в един момент правя пауза само докато съм в цикъл и след края на кървенето подновявам.

# 139
Съжалявам, АА. Дано следващия месец имате успех!

# 140
И аз се разписвам с М. Снощи след 19ч ми дойде, но ще го броя от днес. И аз не съм разочарована, даже напротив. Избягвахме дните около О, защото беше от дясно. ПМС ме мъчеше от 2 дни и вече ми олекна. Засега нямам силни болки, което е рядкост за мен.
Спокойна съм и си чакам прегледа при Даскалов на 28-ми. Надяваме се О този месец да е от ляво Flowers Four Leaf Clover
Този месец не съм пила фолиева киселина, но ще я започвам пак.
petufin, успех и да си изпълните плана на 100% Hug
Лютиче, Марго, силни сте и ще успеете!!!
Хайде, да валят звезди и двойни чертички, пък на пролет да замеряме с памперси Heart Eyes

# 141
Мери, то вече за лятото се борим Grinning
Аз се надявах за този месец. Терминът ми щеше да се пада около рождените дни на мама и тати.
Все още имам мааааалка надежда, обаче и тя бавно се изпарява с леките болки в корема.

# 142
Здравейте, момичета! 😊
Добрах се до новата тема след двуседмичен меден месец(5000км зареждане за предстоящото❤️).
Рейвче, страхотно оформление на темичката, както винаги! ❤️
Одриии, прекрасна орисница си! Пожелавам ти здраво бебче на термин и само хубави емоции! 😊
Ели, пожелавам ти леко раждане и бързо възстановяване! 💐
Мило Хариомче, честита радост! Да ти е жив и здрав малкият юнак и едно щастливо и безгрижно детство му желая! На теб бързо възстановяване и много щастие! ❤️
Честито на всички бремелинки от миналата тема!!! Здрави бебчета на термин! ☺️
Рожденичките и именичките да са живи и здрави, много скоро и мами! 💐
Успех на всички в процедури, гонещи яйцето и тези, които са процес на възстановяване/изчакване.
Раулии, айде ноември да си в отчетни вече! ❤️
Денни, много съжалявам за развоя при вас. Стискам палци и вярвам, че ще гушкаш твоята рожбичка в ръце, рано или късно. ❤️
Аз вчера бях на преглед. За сега всичко е наред, дори съм имала овулация 😊 От снощи съм на Дуфастон за 7 дни, отделно Натаспин, Прегнакеър before conception, Глюкофаж и Бромокриптин. Живот и здраве, би трябвало на 4ти да ми дойде и да стартираме! ❤️💚❤️
Извинявам се за дългия пост 😁

# 143
Ех, разсмяхте ме с тези думи за София и кога било нормално. Нормално е да не ти задват такива въпроси, хеле пък лекари, които се занимават с раждания на бебета.
Интересно ми стана твърдението за София. Че то София какво е по-различно? Там ли са само големите и преуспели кариеристки, които по-рано от 30 не раждат или ?
Нещо по-различно ли е там, че за там било нормално еди какво си?
 Одри, верни са ти наблюденията, не се заяждам, ама наистина ми е интересно и на мен такова обобщение откъде накъде?
Вече е нормално и 1 во и на 35. Преди на 25 е било късно.
Аз родих на 28 и даже ме е яд, че не го направих по-рано. Да бях приключила до 30 с деца, и после да си гледам "кариерата".
Второ съм казала на мъжа ми, че до 35 ще раждам(че той искаше разлика 10 години). То другия месец правя 33,така че
...
Случаи всякакви. То не е само да искаш и да родиш. Някои не срещат човека. Други им отнема време.
За чужбина са ми казвали, че там изобщо не е такава истерия със следенето и раждането, но и не обръщат внимание при проблеми, не назначавт изследвания трудно се случват нещата, чака се.
Ако има как бих се прибрала временно да си се следя тук и да получа адекватно лечение, а не такива малоумни въпроси от лекар.
Аз от днес със кафеникаво зацапване.
До 1 ден и цикъл. Аз си го чаках де, че стартирам пак глобулите и пробиотика.
Мисля тоя месец да се отчетем с първи опит, да видим ММ какво мисли по въпроса😄
Аз принципно искам лятно бебе, ама... 🙂Божа работа, няма да предиряме.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 16:29 от Ема Удхаус

# 144
Лютиче, наистина се пада късна пролет или направо лято Grinning Аз още не съм на есенна вълна и си мисля, че сме лято.
Ема, хайде да ти идва и да е за последно тази година Flowers Four Leaf Clover
Кактусче, благородно ви завиждам за изживяването. Heart Eyes Със свежи сили ще се борите!

# 145
Кактусче, тъкмо се чудех тези дни къде се изгуби, бях забравила за медения месец. Дано сте си изкарали повече от добре.
Стискам палци при теб скоро да има повод за още радост, както и при другите, които са в процедури или не чакат М.

# 146
  • София
Ема Удхаус Одри с ирония го написа това, защото няма угодия на колко и кога да родиш за да угодиш на всички.

Аз първото на 29г го родих, мечта ми беше да е преди 30г, след две седмици навърших 30г.

Кактусче добре завърнала се, липсваше в темата Heart

# 147
Добре заварила, мили момичета! ❤️
Тази темичка ми е много на сърце! Надявам се скоро да останат само нови попълнения, а които ни е крайно време да минем в отчетни, да идваме да ръсим с прашец и да замеряме с памперси! 😊❤️

# 148
Кактусче,  много се радвам да те "видя"
Пожелавам успех още при първата процедура🍀
Да не остана по-назад и аз да се включа към групата на М. Дано за  останалите да е за последно.❤💙
Аз ще чакам стартиране на процедура. Във вторник имаме час в Надежда, при д- р Чапанова.
Успех на всички!

# 149
Момичета, изобщо не слушайте тия приказки кога трябвало да се ражда първо/второ бебе. Пълни глупости. Всеки пристъпва към тази крачка, когато е готов. А и понякога колкото и да го искаме това бебе, то просто не идва. Аз съм на 32, без нито едно досега и ми е тъжно. Тъжно ми е и за трите загубени бебета. Решили сме опити до края на годината, след това вероятно ще пробваме 1 ин витро и ако и то не даде резултат, ще мислим осиновяване. Не искам да чакам повече. Но не защото така говорят хората, а защото аз така усещам нещата. Всеки трябва да следва собствения си глас, не слушайте хората.

По отношение на фолиевата киселина - ако е метафолат, не го спирайте. Той не се натрупва в токсична форма. Може да пуснете изследване на ниво. Аз пия метафолат от 1 година вече без прекъсване и нивото ми е добро.

Общи условия

Активация на акаунт