На небето зърнах падаща звездичка - ще ми донесе ли втората чертичка ? ~бебеправене 395~

• 32 418
  • 777
  •   1
Отговори
# 120
Идвам с резултати от следващата партида. Някой с мнение за лупус?

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 17:39 от Medika

# 121
Аз винаги когато предизвиквам цикъл с Дуфастон ми е по-оскъден и безболезнен, отколкото е по принцип и доколкото знам прогестероновият преперат облекчава болезнен цикъл.

# 122
Отново ще си позволя да помоля дългите цитати да се слагат в скрит тест, по-лесно е за четене и не пълним излишно темата.
От телефон за скрит текст пишем [ spoiler ] текст [/ spoiler ] .

# 123
Момичета, то взе, че ми дойде. Луда работа. Размина ми се пиенето на Дуфастона.

# 124
  • гр. София
Момичета, пълно щастие няма! От двата фоликула единия кух! Ама нищо, връщаме се на стария план. Извадихме 1 яйцеклетка, понеже се наложи малко по-дълъг престой, та разбрах че се е и оплодила. Сега чакаме и броим следващите 5 дни: praying_hands
Дуфастона хич не  е страшен, виж това другото, с което съм предизвикала цикъл е отвратително Помилор или подобно. ММ тогава каза, че ще ме затвори в клетката на кучето 😁

# 125
Petufin, вие събирахте ли Е или ще правиш трансфер? Много стиснати палци за добър бластоцист! Аз съм решила ако пак стигна дотам да не чакам до 5 ден, а да си прибирам на топло още на 2-3 ден, с моето лошо вече качество на Я не ми се рискува.

# 126
  • гр. София
Марголота, имаме 1 замразено на 5ти ден, това ще ни е второ(дано). Идеята е да съберем 3, после да махна полипите, после да върнем 2, и те като се родят година по късно ще върнем и третото. Как съм си ги наредила, а?!? 😁
Иначе ако вече си правила ЗЕТ и не е станало, подкрепям промяна в действията, че иначе при еднакви стъпки ни чака все един и същ резултат... Да не говорим, че има хиляди изследвания които сочат че най добре си е при мама, колкото по рано, толкова по-добре. При мен заради евентуалното често образуване на полипи, стартираме със Зет

# 127
  • Замък сред облаците
Petufin, радвам се, че звучиш позитивно въпреки че не очакваше точно такива развитие. Ще станат нещата!

# 128
Марго, от сърце ти желая да не ти се налага да стигаш до там и да ви се получат пак естсествено нещата, но до термин този път. Обаче , ако все пак се наложи и според мен е по-добре 3 ден .

# 129
Уф, моят преглед мина. Беше ми изнесена лекция на тема "Къде си се разбързала да раждаш на 27 години?!". Та сега се чудя на колко е приемливо вече да се ражда. На 50?
След като настоях ме погледна на ехограф - каза, че лигавицата е супер дебела, имало овулация от дясно (което след тия болки си го знаех). За това удоволствие ме таксува 30(!!!) евро, само защото не е минала една година от началото на опитите.
Ако този месец не се е получило, на 3тия ден от следващия цикъл ще отида да ми вземат кръв за изследвания. Ама и за това трябваше да се моля.
Като цяло ако не знаех какво искам, щяхме само да си поговорим.

# 130
Ама защо е такъв проблем, че не е минала 1 година безуспешни опити? При положение, че си плащаш?
Ами че то по-добре да излъжеш за месеците опити... да си "добавиш" още някой друг месец, за да те погледнат насериозно

# 131
Лютиче за София - България значи нормално е - първото на 29, второто на 32. Всичко друго е рано или късно. А ако са повече от 2 е много.
Ако са точно две на 29 и 32 пак ще намерят кусур.

Петуфин - страхотен план Simple Smile
Цитат на: petufin
.. виж това другото, с което съм предизвикала цикъл е отвратително Помилор или подобно.
Primolut Nor? Ако е то пак е някакъв прогестерон или еквивалентно.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 18:43 от Одри ♡

# 132
Лютиче, това не е в България нали?

# 133
Не е в България, в Германия е. Аз се чудя изобщо каква им е работата да коментират. Ако искам и на 16 ще раждам.
А иначе като поисках кръвните изследвания и коментарът беше "Аз съм сигурна, че всичко ти е наред, ти си млада. Ама щом толкова настояваш..."
Добре че чета вас какво трябвада се гледа и какво да се изследва. Давате ми самочувствие да си поискам Heart

# 134
Лютиче, аз даже съм изненадана, че са се съгласили да пуснат изследвания, моята така и не успях да я накарам, прати ме в репро клиника след години опити, тя не пускала…А за 30+те плюс евро - давам ги при всеки преглед с ехограф по мое желание, но не виждам смисъл само да си говоря с лекарката и аз, да ме натисне и погледне със спекулума.

Общи условия

Активация на акаунт