На небето зърнах падаща звездичка - ще ми донесе ли втората чертичка ? ~бебеправене 395~

• 32 435
  • 777
  •   1
Отговори
# 525
А бе хора, четете я тая тема преди да пльоснете тестовете………… Ей, няма да се научите!!!

Каква е драмата да пиеш хапчета? А и наистина при всеки е индивидуално!

# 526
Прекрасни, най- накрая разбрахме пола! Идвам и ви ръся всички със синичко! Усещането ми се оказа правилно Grinning Ръся ви обилно и ви го пожелавам от цялото си сърце! Blue Heart Blue Heart Blue Heart 

# 527
Мимиритааа, честито синичко! 💙💙💙💙💙💙
Колкото до сагата с ЩЖ, аз лично при този резултат, веднага щях да отида в друга лаборатория и да направя изследването отново, може би паралелно щях да пусна и в същата. Може да е лабораторна грешка. Така и не стана ясно колко ти е Т4. Успех!
Стимкам палчета на всички! 🍀🍀🍀

# 528
Мимирита, и тук честито синичко! 💙 Само хубави новини и леки безгрижни оставащи седмици!
Кактусче, и Лютиче като мен се бори с немската здравна система. Много е възможно да са й пуснали само ТСХ за да си спести някое евро лекарката ( ЛЛ например пуска само това, трябва специална уговорка и предистория за пълен панел ЩЗ). Стискам палци всичко скоро да се изясни и да намери читав ендокринолог, че и това е трудна работа тук, за специалисти чакаме много.

Успех на всички и хубав петък!

# 529
Мимирита, честито синичко! Взимам си от прашеца. Пожелавам ти леки и приятни оставащи седмици!

# 530
  • Замък сред облаците
Мими, честито синичко и тук Heart!

# 531
Добро утро ! 🌧🙂
Днес пуснах прогестерон след доказана овулация на 19-тият ден от цикъла( 02.10.2021 датата на овулацията / събота/).
Въпсоса ми е 7- ми ден е , но съм броила и самият ден на овулация . Така ли се прави ?
Извинявам се за въпроса , но никога досега не съм пускала това изследване , в другуте вече станах спец 😁.

# 532
Мимирита, честито синичко! Минавам под него и се надявам да ни е на късмет, че ние сега тъкмо гоним яйчицето Blue Heart

Лютиче, стискам палци да разнищиш сагата с твоето ТСХ - дали е лабораторна грешка, други единици или да следваш лечение! Нека при следващата контрола да ти е вече в нормите!
Момичета, съжалявам, че така ви се налага да борите немската здравна система. Вие сте силни и ще се справите! Heart Exl

Jasmin, преди няколко страници имаше същия въпрос и момичетата там посъветваха да не се брои и той, тоест утре май трябва да ти се пада. Не знам един ден колко ще се отрази в изследването.

# 533
Мимирита, честито синичко! Минавам под него и се надявам да ни е на късмет, че ние сега тъкмо гоним яйчицето Blue Heart

Лютиче, стискам палци да разнищиш сагата с твоето ТСХ - дали е лабораторна грешка, други единици или да следваш лечение! Нека при следващата контрола да ти е вече в нормите!
Момичета, съжалявам, че така ви се налага да борите немската здравна система. Вие сте силни и ще се справите! Heart Exl

Jasmin, преди няколко страници имаше същия въпрос и момичетата там посъветваха да не се брои и той, тоест утре май трябва да ти се пада. Не знам един ден колко ще се отрази в изследването.
Благодаря ти , Fayona! ☺

# 534
Кактусче,забравих да ти пожелая успех! Да минат леко процедурите и да има прекрасни ембриончета, всички усилия да доведат до най-желания финал! Как се чувстваш, няма ли огромно облекчение, че нещата се задвижиха?

АА, изумява ме колко научни факти са ти известни и колко изчерпателно отговаряш. Наистина си страхотна и винаги готова да помогнеш, възхищавам ти се.

Mimirita, благодарим за поръсването! Розовко обичам, но и на синичко ще се радвам много Simple Smile

По въпроса за TSH и колко време е нужно, за да се влезе в норма - и според мен е индивидуално. Имам приятелка от този форум, която само за 1 месец си оправи стойностите и на следващия вече беше бременна Simple Smile

# 535
  • Замък сред облаците
Соуче, далеч не претендирам, че имам толкова широки познания или че съм ги проучвала всичките в дълбочина. Едно време ме влечеше да уча медицина, но съм много разсеяна, трудно уча наизуст (а тогава темите за изпитите направо ти искаха да ги декламираш) и се отказах. Любопитството ми към тялото и физиологичните процеси обаче остана и това, което съм чела, чула или преживяла, ми се трупа и правя взаимовръзките. Факт, че и съм се подвеждала така - примерно бях дълбоко убедена, че с приема на б12 желязото намалява, а всъщност се подобрява усвояемостта му и затова в някои случаи може да се наблюдава намаляне на свободното желязо (което всъщност се изследва най-често), но това далеч не било правилото. Та затова и не претендирам да съм капацитет, но се старая да удрям едно рамо, особено ако мога да помогна с каквато и да е сламка информация. Все пак всички сме тук заради това (или да примрънкваме от време на време). Но ще апелирам за пореден път да не приемате мненията тук като чиста истина, а като отправна точка за консултации или въпроси, които да си зададете на лекарите Simple Smile

# 536
Момичета , аз съм наясно, че за всеки е индивидуално. Няма да тръгна да се самолекувам. Пиша ви с надеждата да ме успокоите, че не е нищо страшно и ще се оправят нещата. Вие знаете най-добре каква ми е мотивацията (а и дори да не искам деца, какво по-хубаво от това да си здрав).
Реших първо да пиша тук, за да ми дадете примери от вашето обкръжение и опит, както и се случи.
Търсех просто малко утеха, защото както вече 100 пъти съм писала, мъжът ми не винаги приема сериозно такива неща и все търси решения, а той не е лекар и в случая само се дразня на неговите "решения". Предпочитам да споделя на хора, които ясно разбират какво е.

# 537
  • Замък сред облаците
Разбирам, Лютиче Hug Ще се наредят нещата! Няма начин да няма начин! Просто стъпка по стъпка Simple Smile

# 538
Кактусче,забравих да ти пожелая успех! Да минат леко процедурите и да има прекрасни ембриончета, всички усилия да доведат до най-желания финал! Как се чувстваш, няма ли огромно облекчение, че нещата се задвижиха?

АА, изумява ме колко научни факти са ти известни и колко изчерпателно отговаряш. Наистина си страхотна и винаги готова да помогнеш, възхищавам ти се.

Mimirita, благодарим за поръсването! Розовко обичам, но и на синичко ще се радвам много Simple Smile

По въпроса за TSH и колко време е нужно, за да се влезе в норма - и според мен е индивидуално. Имам приятелка от този форум, която само за 1 месец си оправи стойностите и на следващия вече беше бременна Simple Smile

Здравейте! А може ли да споделите как е оправила стойностите?

# 539
Tanq, моята приятелка ходи на ендокринолог, обсъдиха за нейните показатели какво препоръчват. Предписаха ѝ лекарство, което да регулира хормоните. Пусна пак изследвания след 1 месец, бяха в норма. След още 1 месец забременя.

П. П. При всеки е различно, но първа стъпка е да се посети добър лекар.

Общи условия

Активация на акаунт