На небето зърнах падаща звездичка - ще ми донесе ли втората чертичка ? ~бебеправене 395~

• 32 075
  • 777
  •   1
Отговори
# 645
Честито, Литъл! Лека и безпроблемна бременност! Чакаме да ни поръсиш с прашец!
Браво, Лютиче, че си успяла да си извоюваш поглед върху изследванията!
Относно симптомите далеч не е нужно да има някакви сериозни. Моето ТСХ беше 10, ФТ4 ниско, но по някаква причина ФТ3 беше почти идеално?! Въпреки това, сега на л-тироскин се чувствам по-добре. Пожелавам ти бързо да се повлияеш от Еутирокса и нещата да влязат в норма.
А, според вас възможно ли е със стойности ДО горната граница да има симптоми? Да си в нормални граници, а в същито време да не се чувстваш добре? Аз буквално се родих откакто започнах еутирокса, всички ми казваха в граница си, но като споменах на еднокриноложката, че целим забременяване ми го изпиаса.

# 646
Ниското кръвно за един е нормално за друг Simple Smile Това са граници, на база на определени проучвания и тестове и масата е била там. Референтните и оптималните граници са две коренно различни неща. Съвсем е възможно да се чувстваш по-добре с по-тесни граници.

# 647
Литълче, честито! Лека бременност до финал! Heart

# 648
Еха Литъл, честито!! Ето това са черти!
Хайде да видим кой още ще се разпише до финала на темата Simple Smile

# 649
Литъл, честито, така ме зарадва в тази мрачна сутрин Heart

# 650
Добро утро , момичета! 🌧☀
От година приемам еутирокс , но се бях заблудила , че имам вкъщи ( оказа се  празна опаковка , която не съм изгвърлила) и днес нямах  за дневният си прием . Проблем ли е ако изпусна един ден ?

ПС
ЧЕСТИТО ЛИТЪЛ ! ❤

# 651
  • Замък сред облаците
Едно пропуснато хапче не е проблем, стига да не пропускаш често.

# 652
Литъл, честити две чертички и от нас! След 8 месеца да гушкаш резултата.
Жасмин, няма проблем , че си изпуснала доза. АЗ приемам л-тироксина с аларма в 4ч и ми се случва от време на време да спра алармата, а да пропусна хапчето.
Гери, напълно възможно е да имаш симптоми при тсх още над 2,5 .

# 653
И аз в самото начало , когато запчнах приема бях с аларма 1 седмица , но при мен не сработи 😃, и го изместих за 7:30/ 8 ч. ( кафе не пия ) . В една малка кутийка си слагам седмичният прием ( пия по схема , не всеки ден е една и съща доза) и е на шкафчето до мен . Правя го с цел , защото се е случвало и :
- Аз пих ли хапче , не пих ли ?! 😃
То си става рутина , като изключих ли ютията 😃.
Ако се съмнявам дали съм пила броя в кутийката и разбирам . 😃
Блгодаря Ви , момичета ,че ви има 🌷

# 654
Щом не пиеш кафе или чай е добре, остава и да не закусваш .При мен няма много избор, защото в 8 слагам инжекции и пия други хапчета.

# 655
little.madness 😍 ехааа какви прекрасни чертичкиии! Пожелавам ти една спокойна и лека бременност до пухкав финал! 😘🤗🥰
Кактусче чакам добри новини и тлъсти чертички! 🤞🍀😘
Не пиша редовно, но си ви чета.
Аз също съм на еутирокс с аларма в 3 часа, вече съм си свикнала и не ми прави впечатление.
Желая успех на всички! 🤗

# 656
little.madness, честито! Лека, спокойна бременност и щастлив финал! Heart Eyes

Аз си ви чета, но не пиша в последно време. Утре съм на преглед да видим дали е минала овулацията. Не се разписахме покрай очакваните дати и нямам никакви надежди. Но това е, защото и този месец е от дясно, а мен ме е страх заради уж прекъснатата, но пропускаща тръба. Ще чакаме О отляво и така.. Междувременно се опитвам да спра цигарите и да отслабна - мнооого лоша комбинация Grinning като бомба със закъснител съм

Стиснати палци за всички и да гушкаме летни бебчета Hug

По темата с хормоните не съм компетентна, но има ли проблем - има и решение! Борба си трябва и това е.

# 657
little madness, ❤, честита изненада Smiley, пожелавам една лека и спокойна бременност и здраво бебче след 8 месеца!
Infinity, Hug
Хормоните за ЩЗ се освобождават до 24 часа от  хапчето, затова не е толкова голям проблем пропускът на едно, по-добре да се пропусне, отколкото да се пие с малка разлика до следващото. И аз съм от пиещите го с аларма в 3, вадя вечер таблетката от блистера и я слагам до чашата с вода на нощното шкафче. Като се събудя нощем вече автоматично опипвам с ръка има ли или няма таблетка, ако е още там - отварям очи да видя колко е часът.

# 658
Еха, не бях ви чела два дни и гледам си имаме изненада. Литъл, честито! Само такива новини да има в тази тема!

# 659
Честити чертички, Литъл! Лека и спокойна бременност и пухкав финал ти желая.

Общи условия

Активация на акаунт