ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 2

• 42 854
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
И при нас входните вървят, чакам резултатите,  но не очаквам чудеса от храброст. По БЕЛ са им дали един първи модул от НВО за 30 мин , барабар с тезата. Каза , че толкова нямал време на последните въпроси играл на ТОТО 🤨

# 181
  • Ланкър, планините Овнерог
И нашите днес са имали входно по БЕЛ - било по-трудно от матура. Всички деца от класа били на това мнение...Омммм...

# 182
  • София
Принципно нямам против мацане на коси, аз самата в 7кл се отпочнах и минах през какви ли не цветове, а и поддържа недълга, та едва ли ще стане на метла. На каквито цветове и самоподстригвания се нагледах при съученички на сестра й в Приложното, нищо не може да ме стресне вече.

Така е, всъщност точно на тая възраст се мацах с фуксин, гранофорин и прочее експерименти. На нея не й е първо самоподстригване, предните бяха обаче толкова трагични, че сега направо ликувам. А и другото - не съм й отказвала промяната, само я шикартирах с “да бе, ще ти запиша час, обещавам”:))

Нещо такова докара, но с лек бретон. Отива й, няма да си кривя душата, и на нея й го казах

Не са имали още никакви входни, тия дни първото щяло да е по математика.

# 183
  • София
Аз съм лоша с наборката - не разрешавам все още лак на ноктите, боя за коса и грим през учебно време. Ще има кога да се прави на "маймуна". 😁

# 184
  • Ланкър, планините Овнерог
Фил, не бяха ли в едно у-ще нашите? По математика при нас било миналата седмица (оценки няма, де).
Прическата на снимката е желана и от моята, но фризьорката доста търпеливо й обясни, че нейната коса няма да стои като на снимката - гъста и дебела. Сега е с прическа "гъба" Simple Smile, ама все на азиатско бие.
За грима и аз съм тц. Лак за нокти....имам страшна непоносимост към миризмата на ацетон, та няма шанс да не я убия, ако го надуша. Даже сега, докато го пиша тоя "ацетон", ми се обърнаха червата и ме заболя главата.

# 185
  • София
Каката маймунясва по отношение на косата от 8 клас. Втора дупка на ухото позволихме в 10. От средата на 11 прави маникюр от време на време. Това е.

# 186
  • София
Фил, не бяха ли в едно у-ще нашите? По математика при нас било миналата седмица (оценки няма, де).
Прическата на снимката е желана и от моята, но фризьорката доста търпеливо й обясни, че нейната коса няма да стои като на снимката - гъста и дебела. Сега е с прическа "гъба" Simple Smile, ама все на азиатско бие.
За грима и аз съм тц. Лак за нокти....имам страшна непоносимост към миризмата на ацетон, та няма шанс да не я убия, ако го надуша. Даже сега, докато го пиша тоя "ацетон", ми се обърнаха червата и ме заболя главата.

В едно училище сме, да, не знам защо ни бавят входните.

Лак съм “пуснала” отпреди няколко месеца. Но виждам как й омръзва вече, защото си е занимавка. Аз самата маникюр и лакове не ползУвам, просто не искам да я натискам, че ми се връща двойно. Засега действа.

# 187
  • София
Фил, а косата с какво боядисахте лилава?
На моята девойка подарих някакъв оцветител за РД, но не хвана.
Аз съм ок с лак, стига да не е против правилата на училището.
Но както каза девойката: "Х ходи с лак ... не вярвам да е проблем, ние сме големи"
Joy Joy

# 188
  • на Мелмак
Точно вчера девойката ми каза, че големите се обличали както искат, т.е. ходили със скъсани дънки и боядисани коси. Лак не иска да слага, защото единия й нокът бил се счупил и нямало да седи добре. Иначе е идвала с мен на маникюр два пъти, естествено са я лакирали с обикновен. Маникюристката ми каза - към 20-те с другия Simple Smile
И аз да питам за лилавия и зеления цвят - къде ги правите сполучливо? Да съм подготвена. Защото иска, но засега не е на всяка цена. Смятам по - дълго време да продължи.

# 189
  • София
Наситените цветове стават само при фризьор с обезцветяване, ако косата е много тъмна. Иначе, в ДМ и Лили има едни полутрайни бои, които ще докарат цвят на по-светла коса. На тъмна правят цвят, но не толкова впечатляващ.
 https://www.rosaimpex.com/content/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D1%82 … ?page=1&tid=9

# 190
  • София
Въпрос
....
Имам един въпрос към тези, подали заявлението за помощта от 300 лева електронно :
При избор на района на Службата от падащо меню излизат само 5 района и нито един не съвпада с нашия !!!
Не може да се въведе на ръка Sad
Имали ли сте такъв проблем ?!

Отговор:
В системата има информация кое социално кои райони обслужва!

ПП.
На някой му е нужно това, но пита на друго място.

# 191
  • на Мелмак
Благодаря, моята е с по-светла коса, затова попитах, че не съм в час Sunglasses

# 192
Ети, защо след 20те може на другия вид лак? Моята иска геллак, за да държи повече.

Спрейовете от ДМ много цапат дрехите. Просто да знаете да облече нещо тъмно, за да се изпере след това.

# 193
  • на Мелмак
Заради нокътната плоча, тежък е за тях, може да я нацепи жестоко. Няма все още необходимата дебелина. Аз не съм искала за нея гел, тя така реши и ме започна от влизането, че категорично отказва да й направи. Разбрахме се, де Grinning

# 194
Ужас! Благодаря много за инфото!

Общи условия

Активация на акаунт