ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 2

• 42 757
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И аз нямам моя карта за ГТ. Септември попълних на гишето бланка и после направо през уеб портала на градска мобилност си направих регистрация към моя мейл. Следващото зареждане този месец ми казаха, че трябва да е на място с новата ученическа карта, но от следващия вече щяло да става да я зареждам онлайн.
Аз ги заредих вчера на моите онлайн, без ученически карти. Голямата всъщност още няма УК, че бяха на практика до петък и едва от днес е на училище.

# 361
  • София
При нас /2 АЕГ/  входните по БЕЛ и Математика бяха миналата седмица. Не е доволен от направеното, но като не преговаряш - така е. Няма никакви оценки в Школо, а достъпът до заданията му днес отново ми бе категорично отказан. Аз си имам работа, не скучая  - история, музика, ЧП, абе, отново съм в 5.клас. Изпитвам и двамата, че на входното по технологии малкият се е поомазал, нали е много важен предмет - направо се подкосих Joy

# 362
  • София
Благодаря за дискусията за картите за ГТ. Беше ми много полезна, като за човек, който от последните 15 години се придвижва само с кола и новостите в ГТ и ЦГМ са пълна мъгла.

Наборът днес е бил похвален по ИЕ, че бил изключително старателен. На седмичния тест има петица, което по думите на госпожата било изключително добър резултат. В Школо засега няма нито една нанесена оценка.
Някой питаше как се дават ДР - при нас всичко се дава чрез класрум. Идеята е децата да свикнат да си преглеждат възложените задачи от там. Честно казано, така ми се струва изключително удобно, да няма клинчене от рода "Ами не съм разбрал", "Не съм чул" и пр. А и се вижда какъв краен срок има всяка ДР и детето самО може да си разпредели времето кога да я направи.

Стиснете по едно палче за мен тази седмица.
Скрит текст:
Започнах едно обучение, което май ще ми спре тока. Имам чувството, че в много кратък период от време - възможно най-бързо - ще трябва да взема още едно "висше". Но пък е страшно интересно и си заслужава. Надявам се да оправдая огромното доверие, което в момента ми се гласува и дано не разочаровам хората. Поради тази причина леко ще оставя набора и баща му на самотек; днес са се оправили перфектно.

# 363
Dive,и моята щерка като твоята, все й е топло и ходи леко облечена. Вкъщи боса и по къси панталони и зимата.
Иначе входното по математика е било днес. Но дали и кога ще има оценки не се наемам да прогнозирам. Този учител досега нито един час в школо не им е отметнал.
По Бел правиха мин.седмица,но не е върнато.
Въобще при нас школо мълчи и още няма никакви оценки
Днес са правили и тест по английски на първия раздел, който бил много лесен по думите на тийнката, но имало и диктовка на текст от Дж.Даръл, който е от Моето семейство и други животни. Май не адаптиран.
Сега пише есе по БЕЛ, ама темата е доста отвлечена според мен и хич не й спори.
Карта за ГТ има в пакет с баща й, индивидуални пластики, засега заредихме до 16.10. Аз нямам карта, по принцип се движа пеша, имам късмет да работя на десетина минути пеш от нас и много рядко ползвам транспорт.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 22:40 от MianaNia

# 364
Тези, зареждащи се карти за ГТ само за Сф ли важат. Някой може ли да даде упътване за Вн, че това допотопно чакане  на опашка за ученическа карта няма да го издържа. Синковецът е на училище целодневно и да ходя за карта за него  всеки месец ще е предизвикателство. Подочух, че има пластика за ученици ама само до там.

# 365
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Тези, зареждащи се карти за ГТ само за Сф ли важат. Някой може ли да даде упътване за Вн, че това допотопно чакане  на опашка за ученическа карта няма да го издържа. Синковецът е на училище целодневно и да ходя за карта за него  всеки месец ще е предизвикателство. Подочух, че има пластика за ученици ама само до там.

като им гледам сайта - всеки месец трябва да се купува:(
http://www.gtvarna.com/red-i-usloviya-za-prodazhba-na-abonamentni-karti

и няма за всички линии Sad Sad http://www.gtvarna.com/ceni-na-abonamentni-karti
цената не ми се коментира Sad

# 366
  • Ланкър, планините Овнерог
Мале, наистина ли във Варна за 1 линия за ученик е 21лв? Спирам да се оплаквам от ЦГМ.

# 367
  • София
Мале, наистина ли във Варна за 1 линия за ученик е 21лв? Спирам да се оплаквам от ЦГМ.
Егати и цените. Все бях чувала легенди за варненския ГТ, ама това направо....

# 368
За цялата градска мрежа-15лв.Преди 3 дни извадих карта за октомври. И сутрин рано обикновено няма още големи опашки, особено през първия обявен ден.

# 369
А за София колко струва карта за ГТ за ученик?
Чудя се дали да не направим за наборката. Сутрин баща й я кара, следобед я взимам аз, но понякога имам ангажименти, тъй като програмата варира. Ако я ползва от време на време, не знам ще има ли смисъл.
То основно метро ще ползва и може автобус за 1 спирка.

# 370
  • София
А за София колко струва карта за ГТ за ученик?
Чудя се дали да не направим за наборката. Сутрин баща й я кара, следобед я взимам аз, но понякога имам ангажименти, тъй като програмата варира. Ако я ползва от време на време, не знам ще има ли смисъл.
То основно метро ще ползва и може автобус за 1 спирка.
Една линия - 9 лв., две - 12. За цялата градска мрежа - 20 лв.

# 371
  • София
Ох, допреди малко се хилих - днес, в час по БЕЛ, имали да напишат диалог на диалект. И наборът и аверът му се развихрили. ЧЕте ми го и с подобаващ акцент, направо се търкалях от смях.
После баща му попита за тарамбуката  - съседите имаха малко кученце на гости. Вчера наборът движи фини пръсти по тарамбуката в стаята си, аз съм пред бърлогата му и се кикотя - той свири, кутрето - лае. Той спира, то - също. Сега, дали от радост лае или вие от жал - нИ мога да гарантирам Joy

# 372
  • София
За цялата градска мрежа-15лв.Преди 3 дни извадих карта за октомври. И сутрин рано обикновено няма още големи опашки, особено през първия обявен ден.

А 15 бива, 'щото 42 лв. си е пладнешки обир.

Ако не ги спрат от училище, 20 лв. бива. (аз нямам и е толкова за тях)
+ не пипат перфоратори, може да ползват и други линии.
Миналата година бяха последно, за по една линия, но за училищата им стигаше, пък ако им се наложеше още някъде - билети.
Още ми горчат 3 едномесечни пакета, заредени точно преди да затворят държавата миналата година. Опитах се да си върна парите за два, но не помогнаха ни жалба, ни КЗП.
Хайде първият бе минала 1 седмица, но другите....

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 07:17 от Desem

# 373
  • София
Ние сме със семеен пакет и за моята карта и тези на децата плащам общо 70 лв на месец (за мен 50, а за тях по 10 лв на дете за ЦГМ) От 1.10 ми се налага да ползвам само метро и мислех да зареждам само за него + техните, но се оказа по - скъпо.
Зареждам месец за месец, защото нищо не се знае.

# 374
  • София
7 месеца от едногодишен пакет с нито едно пътуване, 4 и половина дори бях извън града. Отказаха да я направят каквото и да било. Предлагах да е прехвърлят на друг, не да ми връщат парите, не и не...
Сега пътувам с карта за една линия. Всички други са с ученически/студентски карти също за по една линия или метро.

Общи условия

Активация на акаунт