ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 2

• 42 803
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Добри, браво на младежа. Чакаме и снимки от разходката.
beb4o_fb, все още стискам палци!!!
gia_fire, нещата ще се подредят точно по местата, както го искаш.
От нашето училище казаха, че няма вариант стипендиите да се плащат на каса.

# 421
  • Пловдив

От нашето училище казаха, че няма вариант стипендиите да се плащат на каса.
И при нас не дават друг вариант.
Големи са манипулатори, значи ...

# 422
Тази година и моите младежи много лежерно го дават. Обикновено - обядват по 2 часа, после излизат с приятели, че било хубаво времето и сядат да учат едва към 19-20 часа, което ми се струва ужасно късно и учат до полунощ понякога. Стават в 6:30... Сигурно спят в часовете.
Радвам се на младежа на Добри всеки път като пише за него:)
При нас стипендии няма (или поне не сме разбрали за има), Школо няма, ел. дневник няма и съм в пълно затъмнение - досега нямат нито една оценка и не мога да проверя дали не ме лъжат...
Малко офф - кога прибирате мушкатото от балкона, че дават да се захлажда от утре?

# 423
  • София
При нас стипендии няма (или поне не сме разбрали за има),
Питайте, защото си има срок. Аз чаках, понеже питахме на родителската, но след като не казаха нищо се позаинтересувах и бързо ни дадоха информация и декларации.

# 424
  • Пловдив

Малко офф - кога прибирате мушкатото от балкона, че дават да се захлажда от утре?
обикновено след Димитровден...
Моите са на юг и тъкмо сега не им е жега и така хубаво са цъфнали...

# 425
При нас класната е раздала на всички деца заявления да подадат за стипендии за успех, а още не е ясно при какви условия ще се отпускат за осмокласниците. Но не са и искали сметка нито на детето, нито на родител. Миналата година гледах, че са изплащали кеш на определени дати за целия срок еднократно. Дано ако има и тази така да е. Още не сме откривали карта, но аз се съмнявам, че с 5,93 от свидетелството ще се уреди за стипендия.
Иначе днес посетихме очен, вдигнала е още малко диоптъра, сега е с 3,00. Поръчахме нови очила.
Бебчо, стискам палци още от вчера, после пиши как се е получило.

# 426
  • София
Здравейте, момичета! Има светлина в тунела - борбата с вятърните мелници не е толкова безсмислена! Но сагата продължава, надъхах се още повече да успея! Цялата треперя от емоциите, които бушуват в мен! Благодаря ви за стиснатите палци, страхотни сте Kissing Heart

# 427
  • София
MianaNia, само на ръка ги дават стипендиите. И откакто моя син е в гимназията ги дават накуп един път в срока. Преди не знам как е било. И не знам тази година как ще е. Ние все още нямаме никаква информация.

# 428
  • В светлината на слънцето
Добри, браво на момчето! Hug
Бебчо, много се радвам за светлината в тунела! Hug
gia_fire, ще стане, стискам палци! Heart

# 429
Добро утро на всички! Някой има ли идея къде има отгворите на Тетрадка 1 по математика на Архимед. Забравила съм я тази комбинаторика , а искам за мен да си правя справка по задачите като нещо го затрудни моя и ме пита.

# 430
  • Пловдив
Добро утро на всички! Някой има ли идея къде има отгворите на Тетрадка 1 по математика на Архимед.
и аз бих била щастлива да ги има някъде....

# 431
Тетрадка N 2 и учебника ги има в domashno, но е платено.

# 432
  • София
За учебника  на Архимед - има решени задачи, но за тетрадките не съм срещала. Отзад няма ли ключове? На малките учителката им ги късаше още първия час и ги прибираше Joy

# 433
  • София
Има едни книжки с решени задачи, но те са по учебника
https://www.store.bg/search?srchstr=%F0%E5%F8%E5%ED%E8%20%E7%E0% … 08%20%EA%EB%E0%F1
Девойката не са по Архимед иначе можех да ти снимам.

# 434
Виждала съм книжка на това издателство със същия автор преди време. Беше по старата програма и за 12. клас. Решенията не ми допаднаха, но нещата може да са се променили.

Общи условия

Активация на акаунт