Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 331
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Днес реших, че ми се носи Цветя на любовта(D292-Гиза).Уникален.Много ме радва. В това дъждовно време ми е направо цветно-меден.В началото има нещо май алкохолно,после на преден план излиза вишнево-цветно ухание с малко ванилия и след това може би бадемите + амбрата ги усещам като нещо медено,много медено. Цветно настроение ми създава и си го усещам приятно и силно. Не усещам пудра...или може би да е захарна пудра. Видяло се е- ще присъства в моята колекция.
Вчера бях с Либрета(D305-Гиза)-Определено добър на моята кожа сега в по-хладното време.Лавандулата не е натрапчива, добре се нагажда към цветно-жасминовите нотки. Взех си по-голяма разфасовка-може да ми стигне за зимата+останалите,които имам.
Набелязвам нови аромати за поръчка. Носи ми се нещо с тамян, но да си е по-скоро дамско. Ако някой познава такива аромати, моля да сподели.

# 526
Здравейте, искам да си купя имитация на Армани - Си, можете ли да ме посъветвате с марка и номер?

# 527
Здравейте, искам да си купя имитация на Армани - Си, можете ли да ме посъветвате с марка и номер?
https://bg-mam.ma/p/1370435/43715133

# 528
момичета, някой успя ли да се добере до новите Загчета, понеже в нашто село няма да ги зареждат, да знам откъде да ги поръчвам Expressionless

# 529
https://bg-mam.ma/p/1370435/43715133
Благодаря Flowers Hibiscus

# 530
  • София
Girl of Now Elie Saab дали има имитация и на кого? В списъка на първа страница не го намирам, а все ми се струва, че някъде четох за него. Иска ми се да го пробвам.Много привлекателна ми се струва пирамидата във Фрагрантика.

# 531
Emsi на Мартинез.Уникален е,аз много си го обичам.Точно сега му е времето.
Аз го взех без да познавам нито пирамидата,нито оригинала.Хареса ми на място в магазина и го грабнах.
Някой беше казал че е отровно сладък,тежък...няма такова нещо.Всичко е много премерено,а трайността му е минимум 10 часа.Шлейфов и прави впечатление,комплименти колкото искаш

ελπίδα имитацията на Gold Touch,ако беше наблизо щях да ти го подаря. Страхотна трайност,цял ден,че и повече.Мисля че имитира червеното Си,продавачката ми каза че е класическото.
Хич не го понасям тоя парфюм,взех го само за сравнение на аромата на друга козметика.Два пъти се пръсках,да не би да ми допадне,ама не,той пък няма отмирисване.Стои си в шкафа

# 532
  • София
VanessaDE Благодаря, ще се купува явно.На Мартинез нямам нищо, това ще да е началото май:smiles:

# 533
Здравейте и от мен! Искам да ви попитам, тези парфюми Yodeyma, реплики ли са или са си оригинали? Търсех, но не намерих инфо за тях

# 534
  • BG-DE
Скъпи реплики, мисля че са испански.

# 535
  • София
И да споделя, че битката в косата ми между Цветя на любовта(Гиза) и Mon Guerlain(Заг) беше спечелена от цветята. Вчера бях с цветята и днес 2 пъти пръсках Мончето, но се усещат цветята от вчера, а Мончето отстъпи, предаде се😉

# 536
Момичета,пътьом успях набързо да влезна в le parfum ,хасковска фирма,никога не бях чувала,че в БГ има 23 г имитац.фирма,освен Рефан:),та пръснах от Alien,Kikre,Coco Mademoisele…Ами,учудващо добри бих казала.Малък каталог,по-скъпи са като за имитация..и трите са бая трайни,Alien превзе въздуха в колата и е много близък до оригинала,аз направо бягам от имитации на Извънземното,но ме напръскаха без да искам😀,рекох си,че ще припадна,но съм приятно изненадана.Препоръчвам за фенките му👍

Ще използвам твоето мнение,за да допълня…
Бях взел Курос на Сен Лоран от The Moon,ами направо целия бледнее.Усеща се,но не напълно.Мъчиш се да усетиш нотките,да се задържи в съзнанието.Слаб.
А когато го усетих от Le Parfum.Направо си казах ето го.Същият аромат,но изцяло.Трен,особен запомнящ се.
Особено за този парфюм!

# 537
На ръкава ми дълго време усещам hot couture от le parfum,понеже ми казаха,че е фирмена политика да не пръскат на блотер,много е нежен и женствен за есенното време,не познавам оригинала,но мисля,че е нещо различно,което ще ме извади от парфюмната апатия…

# 538
  • там край морето...
Момичета, идвам да споделя , вдъхновена от вас и с промоция безплатно доставяне от нотино, взех 2 толкова хвалени аромата на Jenny glow, Wood&sage ( харесва ми, нежен, свеж, по-скоро за лятото, определено унисекс) , но Murth&bean- оле, не мога да си представя, че това е парфюм, който може да е носен от жена, толкова е тежък и мъжки, ухае на табак, тютюн, тамян....нищо унисекс, само мъжко, и двата ще са подарък за мъжа, той доволен, аз нещастно:confused:
Така исках така хвалената липа, но беше свършила.

# 539
Здравейте, тези le parfum от къде могат да се купят,тестват?

Общи условия

Активация на акаунт