Сполучливи имитации на маркови парфюми - 40

• 64 337
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте, тези le parfum от къде могат да се купят,тестват?
Аз съм им фен. Преди време имаха магазин/щанд в Кауфланд Слатина и Кауфланд Тотлебен. Затворени са, уви.
По-нагоре споменаха за Алабин, но аз вчера не можах да го намеря. Също моля за адрес или поне ориентир от коя страна/между кои преки.

# 541
  • София
Здравейте, тези le parfum от къде могат да се купят,тестват?
Аз съм им фен. Преди време имаха магазин/щанд в Кауфланд Слатина и Кауфланд Тотлебен. Затворени са, уви.
По-нагоре споменаха за Алабин, но аз вчера не можах да го намеря. Също моля за адрес или поне ориентир от коя страна/между кои преки.

Между Витошка и Графа, приблизително по средата, от дясната страна ако тръгнете от Витошка надолу.

И аз трябва да ги преслушам по някое време..

# 542
Здравейте! Търся добра имитация на Poison на Диор. В тъмната почти черна опаковка.

Видях, че в Рефан имат но не знам колко е сходен с оригинала. Няма откъде да помириша оригинала и търся възможно най-близкия до него, за да имам някаква идея какво представлява.
https://m.media-amazon.com/images/I/51e+4mOXF2L.jpg

# 543
  • София
Момичета, идвам да споделя , вдъхновена от вас и с промоция безплатно доставяне от нотино, взех 2 толкова хвалени аромата на Jenny glow, Wood&sage ( харесва ми, нежен, свеж, по-скоро за лятото, определено унисекс) , но Murth&bean- оле, не мога да си представя, че това е парфюм, който може да е носен от жена, толкова е тежък и мъжки, ухае на табак, тютюн, тамян....нищо унисекс, само мъжко, и двата ще са подарък за мъжа, той доволен, аз нещастно:confused:
Така исках така хвалената липа, но беше свършила.

https://www.parfumi-shop.net/product/36170-jenny-glow-french-lime-leaves.html
Аз си го взех от тук.Наистина е прекрасен и за 80мл.си е супер цена.Учудвам се,че все още го има.Smile
Има и други Дженита.

# 544
Магазинът се намира на Алабин, срещу Лидъл, малко преди да завие трамвая в посока площад Гарибалди.

# 545
  • BG-DE
Здравейте! Търся добра имитация на Poison на Диор. В тъмната почти черна опаковка.

Видях, че в Рефан имат но не знам колко е сходен с оригинала. Няма откъде да помириша оригинала и търся възможно най-близкия до него, за да имам някаква идея какво представлява.
https://m.media-amazon.com/images/I/51e+4mOXF2L.jpg
Има един парфюм Кобра той е най-добрата имитация на този Пойзън, виждала съм го по квартални парфюмерии и в Елитис.

# 546
  • Бургас
Eros Версаче има ли хубава имитация?
Ще ходя да видя списъка на първа страница.
Имаше мостра в списанието на Дъглас.
Обяснявах на приятеля ми как се тества мостра.После отиваш в центъра и казваш в магазина на Заг"Извинете,може ли да ми дадете 30 мл за 8 лв от имитацията на..."
Та той много се зарадва на идеята(познайте кой НЕ получава никога марков парфюм за подарък с такава скръндза),а парфюмът му хареса.Ама много му хареса.Сам няма да си купи никога нищо,аз му подарявам разни на Ейвън и Орифлейм,но не е лошо да му взема и някоя имитация.Знам какво харесва поне,но за мъжките парфюми няма много мнения.

# 547
Моля за помощ, уж чета темата да си избера, но реших да питам.
Утре ще правя поръчка на Заг, но искам само 2 парфюмчета за сега.
Предния път пaк по Ваша препоръка пробвах Мон герлен, Лалето и Аура.
Сега искам нещо друго.
Много се надявах да стигна до някой град и на живо да си избера, но няма да е скоро.
Записала съм си Linterdit, Бал Африка, Версаче дилън блу.
Не искам много сладникави.
На Дискуаред бива ли го дамския?

# 548
  • София
Сега искам нещо друго.
Много се надявах да стигна до някой град и на живо да си избера, но няма да е скоро.
За мен SHE WOOD е първия парфюм с дървесни нотки, който пробвах.Уникален ми е- виолетки и дървесни нотки.Писала съм и малко по -образно някъде на зад в темата.Ако искате потърсете.

# 549
Сега искам нещо друго.
Дилън блу на мен ми е унисекс, с мъжки уклон.

# 550
Ако харесваш виолетки и гора Дискуаред ще ти хареса. Доколкото знам оригинала отдавна е спрян така че това е единствената възможност ,ако ти допадне.

# 551
Дилън Блу има и мъжка, и дамска версия, не знам Заг кой са имитирали.
L'Interdit е хубав на Заг, за мен не е твърде сладък. Pure Poison също много ми хареса. Сега мисля TF Tobacco Vanilla да поръчам.

И аз съм в търсене на хубав мъжки на Заг.

# 552
VIP на Каролина Херера на Заг е разкош.Може да е стар аромат,но е страхотен

С този ме заинтригувахте.L'Interdit На какво ухае?

# 553
Ерос на Версаче мъжът ми ползваше на Рефан. Последния път взехме от Заг . Каза, че е получил много комплименти на работата.
Линтердит ми е новият любим аромат. Мирише ми скъпо и стилно. Харесват ми аромати с пачули.

# 554
Според мен Tobacco Vanile на Заг е 1:1 с оригинала. Няма шанс някой да го различи.

Общи условия

Активация на акаунт