КГБ = Клуб на Готините Баби - 206

• 56 578
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Привет!  Hands Wave
Жабче, като ти чета поста и сама си се смея, щом така си изхвърляте уредите при казаните за боклук, представих си ако ние живеем в държава с такива порядки, как ДС нали е електричар, ще се прибира всеки ден с поне един уред под мишница!!!   Stuck Out Tongue Closed Eyes
Фритюрника с многото мазнина, който не съм ползвала поне две години, е прибран в таванската стаичка-килер, той ми е третия фритюрник в живота, не съм питала ДС, но нищо чудно и предните два да са там!!
У нас нищо не се хвърля, освен ако не става за никакъв ремонт или за части.
В момента на нощната ми лампа "копчето" плаче за ново, но съм сигурна като кажа на ДС, ще излезе  и сле 5-10 минути ще ми донесе няколко втора употреба да си избера по цвят!

Вчера на фраера правих пълнени гъби с шунка, кашкавал, кр.масло, сол, чер.пипер, по рецепта от Гугъл-а, станаха наистина много вкусни, щом и кусурджията ДС ги хареса.
За вечеря ще правя мек колбас с кашкавал и пържени картофи и салатка от чери домати, но чак към 18 часа, за това сега ще си полегна, че е време за следобядна почивка!   Nerd

Хубав след обяд и щастлива съботна вечер!  Kissing Heart

# 556
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Танче , тук така се оставят в помещенията на кофите за смет.
Ако е неработещ уред , му се реже кабела. Така се разбира , че е неработещ.
 Никак не пазя неща , които не са ми нужни. Може веднъж да е ползвано ,
обличано или обувано ,но заминава по направление.
Лека вечер! 

# 557

Добро утро, момичета!
Помагайте! HouseKey
Стискайте палци утре!
Особено ранобудните.

Лек успешен и усмихнат ден! BlushHeart EyesHeart

# 558
# 559
  • София
Добро утро - тук пече слънце и вали сняг. Остро протестирам!
Станах, направих баница със спанак. Не, че нещо ... просто срока на корите изтича след 2 -3 дни, а бяха забравени в хладилника.
И докато съм на кухненска вълна да похваля тези тавички от Лидл. Много вкусно става в тях, снощи пекох тиква - само с вода. Стана хем задушена, хем изпечена - https://bg.cat-ret.assets.lidl/catalog4media/bg/article/366382/g … /lg/366382_70.jpg  
https://www.lidl.bg/p/da-bde-koleda-kuhnya/formi-za-pechene/p64065 
7.00 лв за двете - какво му плащаш.

Бабет, успех утре в каквото и да е!

# 560
  • Кубрат/ Пишурка
Добър ден вече!
Мисля, че днес имаме рожденичка. Дидимити, приятелко скъпа, да си жива и здрава! Бъди много щастлива с близки и приятели и най вече с малката бонбонка!
И при нас е почти слънчево, но много духовито.

# 561
  • в малка спретната къщурка
Привет, привет! Ето ме и мен.
Фло, обаждам се, за да не липсвам, но имам извинителна бележка за отсъствията. Баба си има момиче и внуче на гости. От миналата седмица са тук и вече се вижда края на гостуването, но е много хубаво сега в къщи. Баба ляга вечер уморена, но и удовлетворена. Знаете го това състояние. Днес са във Варна на РД на първата му братовчедка и след като  отараших къщата си дадох лично време. Прочетох Ви и реших да се обадя.
ДИДИМИТИ, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!
Алфея, добре завърнала се.
Лек и приятен ден!

# 562

Честито на Дидимити, всичко хубаво напред!
Бабите да са с внуците повече време.

# 563

Благодаря мили момичета, но....днес имам имен ден- от тия новоизмислените.
  Здраве да е за всички !

# 564
  • София
Значи имаме и именячка - ДИДИМИТИ, да си здрава и благословена. И рожденичка - Радичка сладичка, на баба Фло умница и хитруша. Да е здравичка и весела! 10 години си е сериозна възраст. Питах я как се чувства на 10? Като на 9, но ми е по-весело, беше отговорът. Нека да е така!
ФУРИЙКА, имаш извинителна бележка. Поизморила си се, но затова пък на душичката ти е хубаво. И аз чакам с нетърпение да се изнижат дните и цялата компания да се изнесем на запад.
При нас се опита да завали сняг, но падайки на земята се стопяваше в локвите. Видя, че няма смисъл и се отказа.

# 565
Честито на Радичка, извинение за грешката на Дидимити, ама се подведох.
Снегът се отказва и тук, даже слънчице зъбато си имаме.

# 566
  • София
Ех, Фло, при вас се топи снегът, но при нас си вали и трупа ли, трупа. Ами не го искам, ама пита ли ме някой?

Нека Радичка сладичка да е все такава умница, че и хубавица! Да постига всичките си желания и мечти с усмивка!

Дидимити, чистит ти имен ден, със здраве да го си носиш името!

Не знам днес какъв ден е откъм християнската църква, ама щом сте рекла, празник е.
Бабет, имаш стиснати палчета за утре
Фури, прекрасните дечица да нацелуваш!

Днес не ми се показва носът навън. Студено ми е и след малко ще се бухна в банята, ще си правя маски на косата, педикюр и маникюр, после ще си се поглезя, както си знам. Следобедно и вечерно само за мен. Няма да пипна нищо повече. Каквото съм направила - туй ще е.
Сладките ми бяха надушена от малкото момче и на едната кутия видях дъното вчера. Simple Smile Иска втора доза от рохличките.

Със здраве!

Wink

Скрит текст:

# 567
Честита да ви е рожденичката Фло!
Радичка -сладичка да има щастливо детство !

Дидимити ,честит имен ден!
Здрава,спокойна и обичана да си!

При нас слънце със силен вятър.
И от време на време приръмява.
Сега надвечер вятърът вече е и студен.
Ами зима е .

Маринчице,вярно си спомняш че аз обичам сняг 😄
И аз се каня да си обърна внимание,но тази вечер ще е само маникюр.

Днес направих сефтето на киселото зеле под формата на сърми.Ами готово е.
Щерките ще се зарадват😄😉
За да не им развалям фасона приготвям в отделни тенджери.
За у дома и за разпращане .
Е,понякога се нервя като си потърся тенджера,тава а ги няма .
Уж ги връщат своевременно🙃😉

# 568
Дидимити, честит имен ден!

Фло, честита да е Радичка сладичка!

Бабет, успех утре!

Гъбче, клавиатурата е само с латински букви и няма какво да се настройва. Спасението е в стикери или надписване с маркер, но реших да си размърдам сивите клетки с нещо ново, че са позаспали май.
Скрит текст:
Такава

а не такава

KAG, Фло, знам за тези кутийки, но ми се иска да е по-шик. Май ще потърся някъде по поръчка. Дано зъбчето не падне до тогава.

# 569
  • София
Честит имен ден,Дидимити! Да си здрава,да си щастлива и весела!
 Честит рожден ден на Радичка-сладичка! Нека да е здрава,усмихната и да има само отлични оценки в училище!
  Бабет,желая ти успех!

Общи условия

Активация на акаунт