"Пътят на честта" сезон 2, тема поредна - по-интересното място!

• 35 832
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Интересно ще ми е какво ще стане с тия претенция на Анелия.
Явно Донков я хареса, та ще направят всичко възможно да вземат всичко на Калоян.

# 121
Донков нали игра с нея в детския сериал, лора нали имаше реклама, където ги вижда

# 122
Аз не разбрах особено последния коментар.

# 123
Къде? Коя е Лора? Ох, Любо Ковачев ми е толкова антипатичен, и с това прровлачено, маниерно говорене, брр

# 124
Гледайки клипа на песента, започвам да се питам дали ако Стивън е дошъл с цел да си вземе пари/диаманти от Киро в крайна сметка да се влюби в Жаки, та плановете да му се променят.......

Калоян ми е интересно как ще попадне в ръцете на Ада, та ще изневери на Кера.
Нали уж много се обичат и тази връзка ли му се разпада?

# 125
Калоян ми е интересно как ще попадне в ръцете на Ада, та ще изневери на Кера.
Нали уж много се обичат и тази връзка ли му се разпада?
Протегнала се Ада и попаднал в ръцете ѝ, ето така. 😆
Виж го че мънка като ученичка и не може да ѝ откаже. И то не само, защото така е измислено - да не ѝ отказва, ами той е толкова некадърен да го изиграе, че три пъти по-лесно изглежда как не може да откаже на Ада. И мига на забавен каданс докато говори.

# 126
Стивън ще се влюби в Жаки, сигурно е.
Май той организира отвличането й, щом Кона заплашва Вихрогон в промото, че ще я убие, ако Жаки не се появи. 🤔

# 127
Май той организира отвличането й, щом Кона заплашва Вихрогон в промото, че ще я убие, ако Жаки не се появи. 🤔

Демек - повтарят историята. Нали Жакито се влюби в Киро, когато той я е отвлякъл още, като ученичка. Дежа вю Laughing

# 128
  • Велико Търново
Кобрети, Лора е дъщерята на Анелия и Калоян.

Аз не разбрах особено последния коментар.
Вероятно се има предвид, че Деян Донков и Гергана Данданова играха в "Румбата, аз и Роналдо" (БНТ). Не че между героите им там (Васил и Райна) и героите им тук има някаква връзка, де... А втората част на изречението сигурно пък визира някакво промо, в което дъщерята (Лора) вижда майка си с Ленков, знам ли... bubulina_baby евентуално може и да обясни.

Демек - повтарят историята. Нали Жакито се влюби в Киро, когато той я е отвлякъл още, като ученичка. Дежа вю Laughing
И според мен Стивън е организаторът, само че много по-вероятно е целта му да е той да я "спаси", за да се влюби в него. А на Киро целта му не съм убедена, че е била Жаки да се влюбва в него. Та в тоя смисъл нищо не повтарят.

# 129
Първото интро на сериала беше, че Лора дъщерята вижда майка си с него
Иначе за него сериал визирах

# 130
  • Велико Търново
Да де, ама кое е общото между сериала на БНТ и "Пътят на честта"? Вярно, че двамата актьори са същите, но само толкова. Т.е. не е ясен смисълът на
Донков нали игра с нея в детския сериал
Какво като е играл? Тогава Ленков (който там беше Васил) се е влюбил в Анелия (която там беше Райна) ли?

# 131
Не, че се повтарят с идеята за двойката между тях двамата. Не визирах, че имат нещо общо сериалите

# 132
Уплашен от каките, бил се покрил.
"ЕЙ, МААМУ, ТОООЖНО ЗЕЕГХА КОХГААТО МИ ТРЯЯ.."

На Жаката така грубо й лъсна тоталната липса на талант в диалога с Койна, губи ми се името на героинята. Откъде се изкопа изобщо като актриса и поне да я посъветват да поработи върху това ужасно произношение.

# 133
  • Велико Търново
relight, Красимира Зарева. Има го в анкетата.

# 134
  • София
Гледам и аз, ама изключих за темата. 🤣
Не съм много впечатлена за сега, а Силвия Петкова ми е по-неадекватна отвсякога.

Общи условия

Активация на акаунт