"Пътят на честта" сезон 2, тема поредна - по-интересното място!

• 35 992
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • Euskal Herria
И аз чакам разбора. Че не успях да гледам цялата серия. А и обичайно булсатком прекъсва, та и малкото сцени, на които хвърлях по едно око, бяха орязани.

# 451
  • Велико Търново
Джаста Праста направо да иска хонорар. Grinning

# 452
Джаста Праста, да вземеш да пишеш сценарии. Ония измислените "авторки" като Фуча и компания да ходят да се пенсионират.
То бива малоумие и слаба актьорска игра, но този епизод изкърти тъпомера. Все си мислех, че актьорите биват прецеждани още на първи кръг на кандидатстудентските за правоговор и артикулация. Но това е било преди 30 г. Сега е потрес.

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 21:46 от Анонимен

# 453
Убийте ме, ама днес Буратино звучеше почти естествено в сцената при гребната база с Герасков. Дали от чистия въздух или отсъствието на Керчето, но за малко усетих проблясъци. После се върна към обичайната си хамстерска физиономия.
Така ти се струва на фона на този до него Joy. Герасков ли беше, цял живот си играе с драматичните паузи и въздишки и където трябва и където не трябва. Симпатични и двамата, но страшни дървета.
Всичко сте казали, посмях се.
Големи карикатури са Жака и Анелия.

# 454
За по-бавно загряващите може ли малко разяснения къде търсиха диаманта и къде монтира камера Стефчо? И какво толкова дебне в шоурума? хич не ги навързвам засега, а като се сетя колко плоско беше всичко в първи сезон с братоубийството...

# 455
Гледах малко епизоди назад, сега се включвам в новия сезон.
 Брей, режисьорът я спасява добре тази боза.
Орлин и Койна играят по-силно без думи, Певецът на моменти преиграва, но е по-магнетичен от героя на Кера.
Развитие е претърпял и образа на Кера.
Жаклин е станала по-гледаема. А майка й си има нов екранен партньор, който е много готин, защото е от старата школа.
  Кой е режисьорът този сезон?

# 456
  • Велико Търново
Виктор Чучков - син

# 457
  • София
Още един познат глас от дублажа - писателката в психиатрията. Никога не бих предположила колко е възрастна дамата само по гласа ѝ.

Нещо много мудна тая серия, нищо не се случи.

# 458
Предният сезон друг ли беше режисьор?

# 459
  • София
Момичета, всичко сте казали. Нямам какво да допълня, освен че доста ме дразни превземането на София в ролята на Жаки. Ясно е какъв образ трябва да е Жаклин, ама верно ли трябва да говори с този тон, превзет през цялото време. Доста нелеп разговор с приятелката ѝ, то чупки, превземанки.
Разбира се, и аз чакам Джаста с анализа на тази серия. Joy

# 460
За мен беше супер потресаващо,че Стивън нямаше никакъв проблем още веднъж да обърне  Красимира следкато току що бе видял снимка на баба си. Много ме объркаха отношенията им. Чудя се кога ще разберем кой махна всички снимки от оня олтар дето беше направил Киро за Жаки. Кво направи Стивън с ключа от сейфа. Защо Жаки не се ядоса на Стивън, че не и е казал по рано, че диаманта е боклук ,преди да ходи да се излага тцтцтцт. Иначе повечето добре си играят ролите честно казано

# 461
  • Велико Търново
Предният сезон друг ли беше режисьор?
Предния сезон и продуцентът беше друг - Магърдич Халваджиян.
Сега е фирма Албион Филмс или нещо такова, зад която стои Александър Христов (който пък май принципно беше сценарист преди време, не ми се търси в момента, пиша по някакви смътни спомени, може и да греша). Компанията продуцира и "Отдел издирване".
Та... вероятно и режисьорът е бил друг на първи сезон.
Погледнах сега - според Уикипедия режисьори са били Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев, Зоран Петровски и Станислав Тодоров-Роги. Което всъщност доста ме учудва, защото всички имена са доста популярни, имат и добри попадения, но пък сезон 1 съвсем не е сред тях.
Но затова пък главните сценаристки са същите и според мен точно там е "разковничето". Лошия сценарий нищо не може да го поправи.
Както и основните актьори, де. Които не се справят хич блестящо. Но те са "наследство", няма как да бъдат подменени изцяло. Вероятно затова е направен опит за "вливане на свежа сила" в лицето на новите персонажи, изиграни от Деян, Койна, Орлин...

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 00:24 от DamaPika

# 462
Чудя се кога ще разберем кой махна всички снимки от оня олтар дето беше направил Киро за Жаки.
Ти пък🤣 Те вече са го забравили. И аз цял сезон чаках, да разбера защо джипа на Киро засече автобуса, с който Кера пътуваше към София. Или някой да се сети да разследва смъртта на общинския служител.

# 463
Краса гори снимките, сигурна съм.

# 464
Проскубах си косаеа по време на 'любовната сцена " и разговора на Жака и приятелка. По-зле не можеше и да е.
Иначе Ада редовно е без сутиен 😃

Общи условия

Активация на акаунт