"Пътят на честта" сезон 2, тема поредна - по-интересното място!

• 35 949
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Браво Фучо! Тормоз над възрастни хора, как ти го роди акъла?! Ти си гениална.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 15:47 от Amber*

# 571
  • София
Еваларка, това вяло шамарче ми осмисли вечерта! Joy

# 572
Гледам в момента филмчето,за да убия времето.Едни безсмислени диалози,разтеглени локумджийски,въобще самодеен сценарий,самодейци Силвето,Ивайло и Жакито.Пътят на честта така и не разбрах кой е при толкова тарапана от герои.

# 573
Някой знае ли на кви хапчета е Фуча, че нещо и на мен ми се пише фантастика?

# 574
Какво се чу на видеото, Мария кой е убила?

# 575
Фучката съшила с бели конци всякакви фантасмагории то не беше мафия,то диаманти не ми се изреждат глупавите сюжетни линии.Как не се появи някой брат близнак?

# 576
А, има време, ще се появи.😁

# 577
Цитат на: Кобрети link=topic=1370761.msg43674251#msg43674251 и date=1634839882
А, има време, ще се появи.😁
за по-интересно  обаче ще е и сестра😀

# 578
Сценарият е самодеен, играта - покъртителна, обаче ситуациите са си съвсем реални. Имотна мафия и до днес има, колко възрастни самотни хора са лъгани и тормозени, че и убити. Гадно е, но не и нереално.
Гнусната кикимора Анелия закопа под дъното, с още по-гнусния Ленков да се натиска в дневната си, докато децата ѝ са у дома. Парите съвсем изпиха оскъдния ѝ мозък.
Жаки се освести най-сетне, обаче полза нулева. На мен ми е симпатична, въпреки начина на изразяване и лошо артикулиране.
Калоян най-накрая изтрезня и започна да разбира как заради Кера губи всичко. Много принципният! Ше е голямата драма Кера да му циври и да го гони да се връща при нея, току виж Сашко компютърджията вземе да я утешава. И тя една велика майка, как пък веднъж не показаха Марти, това дете все едно е изчезнало.
Дотук нищо различно от реалния живот. За пари хората се прецакват, съсипват се и най-страшното, съсипват си децата.
Тъпото е, че точно тази боза трябва да ни връща към фундаментални истини. Малко ни са в реалността, та да гледаме тия бездарни клоуни как се надлъгват, гримасничат и сипят баналности. "НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ" - всяко трето изречение, това някакъв нов жаргон ли е, що ли? На кое не могат да повярват, вероятно на собствената си глупост?!
Евала на Мариана Миланова, играе го жена с класа и ѝ се получава, много готина актриса. Каквато ще да е героинята ѝ, само тя запазва някакво адекватно поведение.
Ей ако удушат Митето в следващите серии, ще е чудничко, но защо ми се струва, че е постановка да го измъкнат в чувал за трупове и после айде нова самоличност и нови мизерии.
Крайно време беше да върнат фокуса върху семейството на психоложката.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 23:11 от Анонимен

# 579
голям куриоз ми беше продажбата на диаманта на годеника на приятелката, това са някакви бутафории, не бизнес

човекът предлага имоти, тя казва, че иска кеш, а после връзва само на половиния милион, вместо поне за останалата стойност да поиска някакви имоти (примерно)

# 580
голям куриоз ми беше продажбата на диаманта на годеника на приятелката, това са някакви бутафории, не бизнес

човекът предлага имоти, тя казва, че иска кеш, а после връзва само на половиния милион, вместо поне за останалата стойност да поиска някакви имоти (примерно)
Н
Ма я недейте да учите на бизнес Кировица! А телохранителката  как взе страха на Краса! Само дето не нагълта пръстените от шубе!
Абе къде е малкия лигльо на Кера? Да не е полетял с Мъсковите и другите спейсшипи?

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 22:42 от Anhela_a

# 581
Донков има идеалната физиономия да играе мазен плазмодий, какъвто е Ленков. 😁

# 582
Абе да вземат да погледат някой турски сериал да се ошлайфат малко нашите.
Най смотаните актьори в турски сериал играят по-добре от тия в тоя сериал.
Чак ме хвана яд че си загубих времето да гледам

# 583
Недей да даваш идеи на Фучката, че току-виж направила 3 сезон копи-пейст на някоя турска сериалка. Weary

# 584
На мен днешната серия ми хареса. Много динамика имаше, не само охкане и пъшкане.
И даа.. явно в другата серия предстои да видим най-хубавото на най-хубавото JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт