"Пътят на честта" сезон 2, тема поредна - по-интересното място!

• 35 946
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Satisfied хахах, остава и най-милото на най-хубавото да гледаме, ни'моа
Тъкмо това си говорим в къщи, че Деан Донков все играе мазни гадни типове - в "Под прикритие" - продажно ченге, тук - пак същото.

# 586
Какво се чу на видеото, Мария кой е убила?

Добре че е фб да разбера и аз. Стивън нали го дадоха да слуша същия запис..сега ще изнудва Мария за пари за да вземе диаманта.

# 587
Много се забавлявахме с голямата щерка на шамарчето на Жака. Анелия после се кокори държа за бузата все едно боксьор я беше шибнал...и се награби с адвоката, който пък цъфна с букет у тях, посред бял ден, при децата ѝ...оххх ...бездария !

# 588
  • София
Аз искам да попитам нещо. Чували ли сте за поне един случай в нашата мила родина при развод жената да ошушка богатия си съпруг? Това граничи с нАучна фантастика. Фуча явно се води по американското законодателство, но ние не сме Щатите. Обикновино жените тук остават с това, което великодушно им е предоставено от бившите мъже.

# 589
Ама тук Калоян е представен като такъв мухъл, че като нищо един такъв мъж ще създаде прецедент. Само се мотка напред-назад. Бившата му и сестра му го цакат, той ходи да се проветрява навън... 😆 Всичко, всичко в този филм е абсурдно и нереално. Най-абсурдно е, че някой го е направил на филм тоя сценарий, като преди това го е одобрил!

# 590

Добре че е фб да разбера и аз. Стивън нали го дадоха да слуша същия запис..сега ще изнудва Мария за пари за да вземе диаманта.

Да, ама какво точно се чу?
Не разбрах думите, ясно е че Стивън изпрати клипчето.
А диаманта в крайна сметка къде е?

# 591

Да, ама какво точно се чу?
Не разбрах думите, ясно е че Стивън изпрати клипчето.
А диаманта в крайна сметка къде е?

Мария си признава, че е убила някой, вероятно мъжа на Ада,за да предпази Калоян.

# 592
Да не би Мерито да е убила мъжа си?
Диамантът е при съдържателя на онзи клуб, в момента го предлага на Стивън за 1млн.

А Стивън нали взе цяла торба пари от онзи с многото диаманти, толкова ли няма 1млн.

# 593
Кой пък сега е този"с многото диаманти"?
Леле, тук трябва да влезе човек от екипа да ни разясни последователността и действията в този "шедьовър" , на мен ми е пълна каша вече. Joy

# 594
  • В най - голямото село
Абе да вземат да погледат някой турски сериал да се ошлайфат малко нашите.
Най смотаните актьори в турски сериал играят по-добре от тия в тоя сериал.
Чак ме хвана яд че си загубих времето да гледам

Те сега се учат Simple Smile

# 595
Оня, мъжа на рускинята, дето го награби на партито - това е онзи с многото диаманти.

Аз помислих, че на клипа Мария е убила точно мъжа на Ада......

# 596
Благодаря!Този пък съвсем го забравих.
Ами то що народ се извървя, мине каже по две реплики и изчезне, а иди ги запомни.Joy
Няма ли кой да им разкаже играта на Ленков и Нела? Колко бяха гнусни в хола, а в другата стая децата.
Смятам, че Мария ще се активизира, то е ясно че Жака и Калоян нищо не могат да направят.Само Мария сега да не се изплаши от записа. Аз не разбрах само Стивън ли го притежава или има вероятност и Ленков да знае за тази ѝ издънка?
Нела взе първенството от Жака по противност. Донков е в стихията си в ролята на мазник. На лицето му е изписано, подозирам и в реала подобно поведение(от други изяви по тв).

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 10:51 от Amber*

# 597
Явно Киро е държал Марчето на къс повод с тоя запис, затова тя му ходеше по свирката... Сега Стивчо го видя и той ще се пробва да я изнудва с него. Многофункционален тоя Стивън, бе, ей какви мъже има. Калчо да се учи от него! А Жаката е толко вече никаква и от всякъде прецакана, че от всичката и фукня нищо не остана! Киро и умрял е като воденичен камък на шията ѝ.

# 598
Жака пред Койна като вкисната боза - дудне мънка, гъгне.
А, Койна без много думи... как избираше бижута. Страхотна. интимните сцени с Жака са толкова скапано бездарни, че режисьорът се принуждава да акцентира кадъра около предмишницата.
Брр че бълвоч е тая игра и ми го пробутват да го гледам
По добре ще е Жака  да воайорства като правят интимна сцена орлин и койна, там ще ди е точно на мястото - статист
Не мой да счупи гипса тва момиче. Не дава всичко от себе си

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 22:57 от Noren

# 599
Кадър от последният снимачен ден. Бургазлии. Хубави!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт