"Пътят на честта" сезон 2, тема поредна - по-интересното място!

• 35 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Аз днес успях да изгледам епизода от четвъртък.
Тези двамата с диаманта /не си спомням имената им/ разговаряха с някакъв експерт, размахваха самия диамант, а в края на разговора предупредиха експерта да не казва на никого за диаманта. А въпросният разговор се проведе в помещение, което очевидно беше ресторант с изцяло остъклени стени. Много наивно някак си.

# 601
Е то и класьорите като Ленков и Анелия подписваха договора зад тях бяха наобратно, ма подробности.

# 602
  • София
От предния сезон съм изгледала половината епизоди, малко кой откъдето хвана Grinning Този сезон го мъча вечер, като оправям стаите Grinning Но мисля, че ако бях взела да чета темата по-рано, по-добре щях да го оценя. Такива безумия има и такава “актьорска” игра Grinning Добре, че има тук таме хора, които да правят приятно впечатление.

# 603
Айде, на Свежен му отиде свежестта!

# 604
Joy
Ами пък много е сладък Асенчо. Изобщо си отиват с Люба. Свежен е много готин, но няма централна роля в сериала та да остане.
Всички - романтика, кекс само Кера и Кало целомъдрени целувки и приказки за вечната любов. Между тези няма химия, няма искра, няма нищо.Joy

# 605
😢Да пророним сълза за Претърчо..😢

# 606
На Анелия и Ленков що им секна ентусиазма като разбраха за препродажбата на акциите?

# 607
Ми няма причина, нали са на децата ѝ на госпожата с рибешките очи.

# 608
Изпуснах началото - кой е убила Мария преди 14 години?

# 609
Ленков беше сигурен, че ще ги изкупи от Калоян. Ще имат равни дялове с Нела и ще може да си я действа както иска и той всъщност да управлява холдинга и да си пере парите и прикрива схемите.
Мама е убила мъжът на Ада.

# 610
Изпуснах началото - кой е убила Мария преди 14 години?
Кого е убила - мъжа на Ада, щото сина ѝ - Калоянчо, спял с жена му Ада и той доде да го търси да го трепе.

# 611
Благодаря.
П. П. И за поправката. 😉🤗

# 612
  • София
Ама кой е Свежен???

# 613
Петър приятелят на Люба,Свежен е името на актьора.

# 614
Много бозава серия, да не идва Свети Валентин?

Общи условия

Активация на акаунт