Аз съм на тема багаж и се чудя за раждането какво ще е по-удобно - нощница или по-широка тениска?
Аз съм си подготвила нощница, но гледах по някакви видеа, че взимат тениски и се замислих кое е по-удобно.
но аз си имах напани баш все едно ще а... М 😁😁 за 1 час родих 3900 бебе 😁 във вас задължително чанта и друга която да имате вода с цоцка поне 2 шоколад задължително само да не е с ядки аз съм на 12 ет в момента имайте в предвид че детето е с вас но все пак не забравяйте че сте рждала условията са добри няма спор имате си всичко което Ви е необходимо за детето от страна на майчин дом. Съвет още 1 елате ден преди термина Ви за да Ви приемат и да нямате екстремни ситуации защото тогава е много по тегаво ще сте по спокойна минавате регистратурата долу на малката сграда през 210 гладна може да сте пила вода за изследвания 211 213 222 223 кабинет багажа с Вас за родилното Ви написах какво Ви трябва. Питайте каквото се сетите още
ще помагам 😊 успех и леко раждане 🍼🍼👶

Прием става само след изрична симптоматика за започнало раждане. Иначе аз да бях отишла на 18-ти още и да си чакам 10 дена в болницата до 28-ми да тръгне раждането