Отговори
# 720
За мен Елизабет и Симеон трябваше да се махнат или Мартин да го бяха върнали както и на тях им дадоха този шанс. Как се реши кой има право и на какво, и защо естествено не се разбра като вскяа година. Кого с какъв аршин го мерят само тупарев си знае. Само Манка да не върнат, че и утре е ден....

# 721
Гледах на запис сега. Този Симеон няма начин да не се изтъкне, бил останал последният отшелник, оф.
Не разбрах, какво беше предимството на Елизабет.
Играта беше за жени по-скоро, сякаш за Елизабет повече, но пък след играта на Поля-Марти хич не вярвам в тези халкички и там каквото е . И тук Страцимир си теглеше всичко пълно, а на Елизабет все празни.

# 722
Носът на Анка отиде... под ножа. 😉 Всъщност от малка е имала проблем (май каза, че го е чупила) и трудно дишала. Страхувала се от операция, но накрая се престрашила и отишла при доктора, който оперирал носа и на Амелия.

И като сме на първи сезон, ето и една Радостина:

Фани, не знам за кого от двамата питаш, но и двамата са на работа. Елия редовно пуска сторита от класната стая, а Валентин се тюхкаше как ще дойде в България за финала, защото имал работа. Явно обаче пред младата любов няма граници. 🤪🥰

Битката между тримата финалисти изглежда многокомпонентна и... изморителна. И най-важното - няма кош. Ама то и баскетболистите отпаднаха и няма нужда от него.

# 723
Мислех, че Елия и Вальо са заедно, по снимката (пердетата са еднакви), мислех да не би вече заедно да живеят.
Питах за предимството на Елизабет, не разбрах какво е.

# 724
  • София
Питах за предимството на Елизабет, не разбрах какво е.
Стратимир имаше три допълнителни "фалшиви" кукички без тапи.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 01:35 от La Vikinga

# 725
Лелеее, тези са объркали къде да сложат играчите тогава. Тя Елизабет все фалшиви вадеше.

# 726
  • София
Лелеее, тези са объркали къде да сложат играчите тогава. Тя Елизабет все фалшиви вадеше.
В темата на предаването се коментираше, че ако човек се загледа, може да проселди кое въженце води към тапа, възможно е и мисля, че Стратимир следеше това преди да избере коя халка да извади.

# 727
  • Sofia
Ето, днешната битка в Игрите беше реванш за тези, които харесват сините. Wink
Стратимир така случайно и ненадейно изваждаше само правилни тапи, въпреки че трябваше да има доста празни куки. Сега, това че е по-висок и вижда въжетата... И как, отново случайно, ги намираше тези зелени куки в басейна Joy
Разбрахме се,квит сме. Joy

За мен Елизабет и Симеон трябваше да се махнат или Мартин да го бяха върнали както и на тях им дадоха този шанс. Как се реши кой има право и на какво, и защо естествено не се разбра като вскяа година. Кого с какъв аршин го мерят само тупарев си знае. Само Манка да не върнат, че и утре е ден....

Това направо си го представих.Ще е достоен завършек на формата.

# 728
# 729
Билянка, позна за Елизабет, пускай тото 😆

На мен ли ми се губи или още не са обявени двойките за Максимал? За Юлката се притеснявам, да не го сложат с някой, който не може да си върже обувките.

# 730

Току-виж се сблъскаме със Стратимир пред тото пункта. 🤪

Още не са обявени, Врабчо.

# 731
Е, точно пък днес и точно от 20.00ч., когато е финалът на Игрите.

# 732
Искам Юлиан с Морунов или с Ванчето или с Елизабет. Най-вече с Морунов. Ще бъде епично.

# 733

И аз искам! И ако наистина са екип, останалите могат направо да не идват на състезанието Sunglasses

# 734
Не мисля че ще има двама мъже в отбор,предните предавания все бяха мъж-жена.Предполагам Ванчето ще е с Юлиян,а Морунов с Елизабет и първите ще спечелят.

Общи условия

Активация на акаунт