Отговори
# 705
  • Другата България
А аз вече не знам какво да гледам.
И с Фермата приключвам, брутален сезон, доглеждам заради спорта.
Сървайвър е ясен, само да сме живи и здрави.

# 706
  • Sofia
Аа,и Фермата съм я отписала.Grin
Едната надежда в Сървайвър ми остава,дано надеждите ни са оправдани.
Според Туджаров,предстои страхотен сезон.Дано!
И наистина-да сме живи и здрави! Hug

# 707
Врабчо, все едно си написала моето мнение. 🤣
Този сезон (за разлика от втория) и мене успя да ме грабне... или по-точно участници в него ме докоснаха емоционално. Прав е Стратимир 🤪 - интересни станаха Игрите, ама през последната седмица. 😁 Поне за мене. 😉 Последните 5 съвета ми пълнят душата, макар че на първите два от тези 5 бая поревах. 😊 А снощният ми е любим - добре изиграно! Браво на... сценаристите. 🙂 Ето малко кадри от него. Само за ценители... на червените 🤪. Шегичка.
Скрит текст:

Довечера се надявам Стратимир да си ходи.
В ИВ ми беше безличен, да де... безразличен 🤪. Извън тях ми е крайно неприятен. Визирам сторита, коментари, лайвове.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 10:41 от Bilyana14.

# 708
Благодаря за кадрите, Билянка Grinning

# 709

Битката между Елизабет и Стратимир:

Довечера се надявам Стратимир да си ходи.

Може да сте видели, но може и да не сте, затова ще се самоцитирам.
Евентуален снимков СПОЙЛЕР
Скрит текст:
Скрит текст:
Някой имали сигурен спойлер за довечера за ИВ? Извинявам се ако е коментирано,уж изчетох последните страници ,но явно съм пропуснала ....
Стратимир си тръгва днес, но понякога спойлерите излизат фалшиви.
Един син до Паулина:

И един син зад Паулина:

Симеон ходи на съвети със сивото горнище, Стратимир - със синьото.
Допълвам от снощното промо - Симеон е по потник на тази сбирка:

Което означава, че има трима сини сред петимата финалисти - Паулина, Симеон и притежателят на синия ръкав.

Което, разбира се, не пречи Стратимир да си тръгне днес. 😉 Но вероятно след друга битка.
В ИГ и двамата имат първа публикация на 16 август.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 18:19 от Bilyana14.

# 710
Аз втори сезон не гледах. Абсурд беше за гледане. Този, докато Манка беше вътре, спрях да гледам. После прочетох че отпаднала и пак започнах да гледам. След нея всичко стана по-гледаемо. Тоя Симеон мълча като пукал цялото предаване, а сега се разпищолил до неузнаваемост. То крясъци, писъци, скоци и подксоци. Изключително ми е неприятен. Като на някакви субстанции е.

# 711
... А снощният ми е любим - добре изиграно! Браво на... сценаристите. 🙂 Ето малко кадри от него. Само за ценители... на червените 🤪. Шегичка.
Скрит текст:

Тотално!!!  Елизабетиното "Кво е тва бе!!!???" когато уж вижда мечовете за първи път  беше много силен пример за фалшиво казана реплика. Ма много.

# 712
Ето, днешната битка в Игрите беше реванш за тези, които харесват сините. Wink
Стратимир така случайно и ненадейно изваждаше само правилни тапи, въпреки че трябваше да има доста празни куки. Сега, това че е по-висок и вижда въжетата... И как, отново случайно, ги намираше тези зелени куки в басейна Joy

# 713
Мда... не се научиха да ги правят тези "промота" като хората. Вече се чудя дали е от чак такава некадърност, или го правят целенасочено. 🤣🤣🤣
Елизабет беше употребена както Манка, както Мартин, както Катя. Нищо ново. 🙂

# 714
  • София
И за мен беше "реванш", аз подкрепям Бойците отначалото и също така отначалото не харесвам Елизабет. Bowtie

# 715
Туджаров с първа реакция. Очаквам утре "ханът" пак да отвори врати, ако няма общ купон на продукцията.

# 716
Ана Мария нямаше да я позная, ако не ѝ беше името там.

# 717

А пък аз очаквам най-късно утре Максимал да я обяват като 20-я участник. 😉

# 718
Ма тъз Анка ли последната? Къде и отиде носа? Нещо се е редизайнвала. Но добре ѝ стои. Не се е обезобразила.

# 719
Аз заспах и не изгледах битката(( Разбирам, че Елизабет е паднала. Някъде в началото го хванах, това беше подобна на битката Паулина-Мартин. Всъщност за мен Паулина я бутаха, защото на тази битка си беше чиста подигравка с Марто. Симеон пък го направиха редови участник, а трябваше да си отиде, чак при сливането отшелника да беше се върнал, както Елизабет примерно, но..по тази логика и Марто трябваше да го причислят към някое племе. Така и нямаха правила , състезание не се прави така, то си е нещо друго.
Елия много хубава на снимката горе, не знам къде е. Да не е отишла при Валентин, не знам сега на работа ли е, къде е...

Общи условия

Активация на акаунт