Отговори
# 165
Аха, ясно. Това означава ли, че може да се стигне до ексцесии?
Ексцесии - не.
Да кажем, че ще има проблем с BLM.

# 166
  • Велико Търново
Той да има проблеми, ама няма ли после да си го "върне" на клуба, да речем?
По лични, сантиментални причини отдавна не се вълнувам от футбол. Нито международен, нито български. Но сега с тези разправии ми стана любопитно докъде ще стигнат нещата и от време навреме интересът ми се засилва.

# 167
Е, то защото сега нещата са цъфнали и вързали
Справка :

# 168
Не харесах Туджаров в началото. Дори не помня защо... май беше, защото не ме впечатли на арената. После обаче ми стана интересен. Много даже! А след това ме впечатли... най-вече извън арената. Неговият дом беше отворен за приятели, душата му за пътешествия, а чувството за хумор - прекрасно. Затова имам нужда да споделя тези снимки.Много са, затова са в скрит "текст".
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 01:03 от Bilyana14.

# 169
  • Велико Търново
Ехееее... верно ли Туджаров е отпаднал преди Мани?

# 170
Ехееее... верно ли Туджаров е отпаднал преди Мани?
Напусна по здравословни причини - пневмония...

# 171
  • Велико Търново
Ух... това е гадно. Посред лято особено...

# 172
  • Другата България
Бен, ти левскарче ли си?

# 173
  • Велико Търново
Мммм... струва ми се, че не.
Ама нека той да си каже, де.

# 174
Бен, ти левскарче ли си?
Бил съм на шест, когато баща ми тайно от майка ми ме е завел на Армията Simple Smile
Години наред разказваше, каква беля си е взел тогава на главата Simple Smile

# 175
  • Другата България
Защото с Офанзива нещата не са точно така, както поне аз разбирам, че мислиш.

# 176
Здравейте, скъпи Sunglasses Идвам специално да попитам Мери: гледаш ли "Братя", а? М! Blush Ми че те жив човек от каста няма да оставят до края на седмицата. Подозирам, че и миналият сезон е щял да бъде подобен, ако не им се беше изпарил главният герой.

"Маскираният певец" нещо не ме грабва тази година, голяма скука. Да си канят всяка година Боби Турбото и Къци, да си гадая под коя маска са, май най-добре.

Обаче пък Игрите се получават много по-добре от миналия сезон. Хвърлям по едно око на коментарите във Фейсбук и забелязвам, че човечеството е възмутено от Мани, все едно кой знае какво. За този формат и екипа, който го прави, е съвсем в реда на нещата да вкарат и дразнител/и извън битките, та чудо голямо станало. Освен това Мани мина през фазата, в която участието ѝ беше в ущърб на отбора. Сега вече, към финала, би трябвало да си я пазят, защото е удобен слаб противник в елиминационните битки и някой ще бъде късметлия с нея. Както и с Кремена. Лошото е, че героите се поизмориха - вероятно от циркове, глад и тъпотии, и точно хора като Стоян и Морунов нямат никакъв живец на път към финала.
Все пак самите битки тази година са мноооого по-добри от първите два сезона. Дотук се радвам, че от сините Милена и Валентин са все още в играта, тримата мъже от червените ако не окапят от глад и нерви, също ще се радвам да ги гледам напред. А от жълтите всички, без Красима, си заслужават финал. Красима просто трябваше да си тръгне на онази номинация, а сега го играе Март втори номер, само дето не може да плува божествено като него.

И благодаря на Биляна, че ни държиш в течение на интересното със снимков материал Grinning

# 177
Неделчо и 5-ят епизод на неговите ИВ 🤪🤣:
https://youtu.be/abAwbz6Wrbo

# 178
Може би най-добрия му епизод до момента.
Добавяме влаченето на Бойците от Морунов, прокопаването на канал от Милена и по-добра от теб,теб и теб и получаваме най-доброто Simple Smile

# 179
Паулина и козите тепърва ще са материал за пълнометражен филм. Ама на нея как видимо ѝ олекна, че са се намерили, явно ги е мислила.

Неделчо обаче снощи и той прецака играта и ги забави много. Трябваше и той да стъпва с два крака на гредата. Достатъчно кльощав е, за да се задържи.

Общи условия

Активация на акаунт