Отговори
# 450
  • София
Агонцева.
Лъжа по време на игра, чао.
Имах предвид в "Игри на волята", но да. Въпросът ми не беше преднамерен. Аз наистина не мога да се сетя за подобни наказания в ИВ, а нарушения много, най-вече от Тодор. А постоянното преписване на пъзели? За мен този сезон преливат чашата, никак не са обективни. Аз това с храната на Шампионите и с цигарите на Паулина, не мога да го приема сериозно, дори и да се опитам. А Витомир Саръиванов обясняваше в сутрешните блокове преди началото на сезона, че това било невиждана до сега схема, той бил шокиран. И Николай от втори сезон идва с "ние ядяхме през цялото време на реката".Smile

Три сезона го гледаме вече, примери има бол и отгоре.
Съжалявам, ако въпросът е прозвучал като нападение Flowers Hibiscus, аз наистина не мога да се сетя за по-сериозни наказаия, последвали от по-малки провинения в трите сезона.

# 451
В ИВ Играта никога не е била на първо място. За съжаление.

# 452
Три сезона го гледаме вече, примери има бол и отгоре.
Съжалявам, ако въпросът е прозвучал като нападение Flowers Hibiscus, аз наистина не мога да се сетя за по-сериозни наказаия, последвали от по-малки провинения в трите сезона.

Съжалявам и аз ако съм прозвучала остро. Beers Именно за тези неща говоря - за една наденица, която така нахранила жълтите, че червените пострадали, при Бойците докараха нов играч чак. За компенсация и баланс.
А тук на Борис дори едни наказателни минути не му дадоха. Сакън Елизабет и Неделно да не дръпнат в играта и да вземат някакво предимство утре.
Вместо това прецакаха Неделчо като го свалиха долу и му промениха ъгъла на погледа към таблото.
Аз я играя тази игра от съвсем малка и ми е любима, и като няма с кого, играя сама срещу себе си. Та мога да кажа от опит, че ако Неделчо има моя тип фотографска памет, като си премести ъгъла на поглед към картите, всичко му се размества и нищо не помни. Като гледам, точно това стана.

# 453
Разбирам Врабчо, но честно казано и аз не мога да се сетя за такива нарушения и съответно наказания, защото такива тарикати досега не е имало. Лично за мене Борис си беше за директна елиминация. Но едно е сигурно, той победител няма да стане! 😉🙂

# 454
  • София
Съжалявам и аз ако съм прозвучала остро. Именно за тези неща говоря - за една наденица, която така нахранила жълтите, че червените пострадали, при Бойците докараха нов играч чак. За компенсация и баланс.
А тук на Борис дори едни наказателни минути не му дадоха. Сакън Елизабет и Неделно да не дръпнат в играта и да вземат някакво предимство утре.
Вместо това прецакаха Неделчо като го свалиха долу и му промениха ъгъла на погледа към таблото.
Аз я играя тази игра от съвсем малка и ми е любима, и като няма с кого, играя сама срещу себе си. Та мога да кажа от опит, че ако Неделчо има моя тип фотографска памет, като си премести ъгъла на поглед към картите, всичко му се размества и нищо не помни. Като гледам, точно това стана.
Да, това с храната наистина най-много се доближава до наказание, неотговарящо на провинението. Но специално за преписване - и в този и в предния сезон имаше много, ама наистина много случаи, най-вече при редене на пъзел, макар че Тодор и на други игри мамеше, имаше една с целене, в която Димо му каза да напусне терена.Sweat Smile От първи сезон не помня много подробности, свързани с игрите. Този сезон са решили да добавят елемент "порицание от водещите", нещо, което преди липсваше до голяма степен. И наистина го намирам за смешно, по-добре ще е да въведат някакъв вид санкция, а сега предполагам, че ще разправят за преписването на Борис до края на седмицата - и Ралица и Димо. Това с храната също дълго го споменаваха.

# 455
За постъпката му днес Продукцията ще го сготви при първа възможност Борис.

# 456
На Борис му казаха изрично да не си записва и той продължи. Затова го изправиха пред строя. Не разбирам как големи хора не могат да оценят обстановката около себе си. Борис е в такова предаване, че който произвежда сеир, излиза на предна линия и после бива изпратен към къщи заради следващия циркаджия. А Борис си изпуска нервите и им поднася материал за сеир на тепсия.

La Vikinga, тук не е точно както като преписването на пъзел, защото не са преписвали един от друг. Борис се опита да изпържи главния компонент на играта - запомнянето.

# 457
  • София
Самият Борис каза в IG LIve сега, че е знаел, че го снимат, докато пише. Може и да не е бил само той, Неделчо, когото аз харесвам, се включи и се призна за победен от Борис, което ме навежда на мисълта, че условията не са били толкова "неравни".

# 458
При всички случаи Борис игра нечестно и го направи много нагло. Не беше от неразбиране на правилата, нито погрешка. И затова продуцентитИ го изкараха пред строя, а както каза Бенгън сигурно скоро ще му връчат и сака, да си ходи към дома.
Иначе другото са догадки - Борис можеше и да победи, без да си беше записвал. Но може и да победи заради записването. Веднъж като си го драснал някъде и си го визуализирал, го затвърждаваш и запомняш. И после долу му беше лесно.

# 459
  • София
Според мен записването със сигурност е помогнало на Борис, просто има вероятност и Неделчо да си е записал нещо, което изравнява условията. Факт е, че разбрахме само за преписването на единия.

# 460
Въобще не може да се сравнява играта на Тодор с маменето на Борис. В първия случай имаш динамична игра, в която и адреналинът си казва думата, в другия случай е статична за Борис, който преднамерено си е взел камъче да си записва. Разбирам, че му е било важно да се покаже умен след излагацията със задачата, но все пак... 😉 Преписването на пъзели също е несравняемо - ако са искали да го няма, отдавна да са сложили прегради. А и от него не остават такива следи черно на бяло... или бяло на синьо/ жълто, които да развяват по телевизора. А това, че Борис е знаел, че го снимат, и е продължил, го определя... как да се изразя меко... хмм... като недалновиден. 🤪 Особено след жълтото надяждане с наденица. 🤭 Мишената е на гърба му... и даже ми се струва, че стои там още от миналата седмица... имайки предвид показаните кадри, заради които влезе в обяснителен режим в ИГ. Wink Очаквам още такива.

Неделчо си броеше нещо на пръстите.

# 461
  • София
Да не продължавам спора, но играта, която споменах е само една от игрите, в които Тодор е "мамил". Единствената причина да помня е, защото са му правили забележки по време на игра. Освен това, преди да го отстранят, няколко пъти му казаха да спре, т.е. дори в началото да е било "заради адреналина", в някакъв момент вече стана осъзнато.

# 462
Ние спорим ли 😳. Мислех, че коментираме. 🤗 Помня я онази игра - трябваше да съборят пъзела на противника с топки, и в началото всички започнаха да мятат топки "без сигнал, без ред" 😉. И все пак продължавам да мисля, че при Тодор "осъзнато" не е било. 🤪😂

# 463
  • София
Да се извиня за минималните ми съмнения, микроскопични, в играта на Неделчо днес, на мен отначало ми се стори, че може да пише в прах или пясък, който се е събрал на дъската на кулата.

Неделчо само с пръсти отбелязваше местата на картите. При записване, по-лесно се помни - метод, който всеки  знае и го е използвал като ученик.

Няма писано на кулата на Неделчо

Моля, някоя добра душа ако може да направи скрийншот, струва ми се, че в началото Неделчо също държеше нещо и си драскаше.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 02:33 от La Vikinga

# 464
  • Sofia
Скрит текст:
Съжалявам и аз ако съм прозвучала остро. Именно за тези неща говоря - за една наденица, която така нахранила жълтите, че червените пострадали, при Бойците докараха нов играч чак. За компенсация и баланс.
[/spoiler]
Да, това с храната наистина най-много се доближава до наказание, неотговарящо на провинението. Но специално за преписване - и в този и в предния сезон имаше много, ама наистина много случаи, най-вече при редене на пъзел, макар че Тодор и на други игри мамеше, имаше една с целене, в която Димо му каза да напусне терена.Sweat Smile От първи сезон не помня много подробности, свързани с игрите. Този сезон са решили да добавят елемент "порицание от водещите", нещо, което преди липсваше до голяма степен. И наистина го намирам за смешно, по-добре ще е да въведат някакъв вид санкция, а сега предполагам, че ще разправят за преписването на Борис до края на седмицата - и Ралица и Димо. Това с храната също дълго го споменаваха.
Преди да въведат някакви санкции,е добре да въведат някакви правила. Wink
А пък и ще е много хубаво,ако са ясни правилата още от начало и са валидни за всички.

Общи условия

Активация на акаунт