Отговори
# 600
# 601
Утре съм за Миленка на капитанската.
От промото се разбра, че загубилият отпада.
Симеон все по-неприятен става, да си ходи.

# 602
И аз съм за Милена. Но като гледам от началото Симеон как си го пазят продуценитИ повече и от Мани, нямам надежда да си тръгне от Игрите. Сигурно ще им дадат битка да носят тухли. За да е справедливо и Симеон да има за какво да се бие в гърдите като победител после, ще дадат на Милена предимство да започне с един метър по-напред по 50-метрово трасе.

Мернах за секунда Виктор Ангелов и нещо за Хелс Китчън, но не разбрах дали започва скоро нов сезон или само обявяват кастинг.

# 603
  • Sofia
За сега е само кастинг.

Не съм се разписвала скоро,но ви чета.
Ама не смея да мъцна,че като гледам,всички сте за бойците,а аз не ги понасям.Да не вземете да ме разкостите... Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

# 604
Май кастинг ще има и нов сезон.
Ави, не се притеснявай)) То ние каквото и да мислим или самите играчи...нищо не зависи. Големият брат -продукцията е вече определил кой ще спечели, другото е пълнеж и Биг брадър. Нямам против нещо пикантно, клюкарско и т.н., но съм твърдо против да пипат битките и нагласят кой да спечели, тъпо е. Още ме е яд на битката Паулина-Мартин, такава гавра рядко да видиш. Вальо и него преметнаха..бе направо.. То и на Стоян такава му беше битката, пародия.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 01:04 от Анонимен

# 605
Ама не смея да мъцна,че като гледам,всички сте за бойците,а аз не ги понасям.Да не вземете да ме разкостите... Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Ти пък Blush Аз лично само Симеон не понасям. Другите го отнасят покрай него. За мен пък си мислех, че съм единственият човек или поне част от много малкото, които са индиферентни към Елизабет. Дори не ме дразни, даже може да се каже, че ѝ се радвам, когато победи и ще ми бъде криво ако отпадне. А какъв хейт отнася девойчето, да не смееш да я похвалиш Grinning

# 606
  • Sofia

За Елизабет вярно си една от малкото.Wink
Аз в началото я харесвах.Даже съм ѝ гледала битки на живо и искрено ѝ се радвах на победите.После,обаче,се обърнах на 180 градуса.
Но истината е,че целия хейт трябва да е за продукцията.Тази година надминаха себе си.Наистина е пародия,Фани.Съсипаха хубавото предаване,а можеше да е съвсем различно.

Извън майтапа,най-хубавото е,че темата е една от малкото,в които можеш спокойно да си кажеш мнението,без да очакваш заяждане,обиди и нападки. Hug

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 01:47 от avi10

# 607
Три иска е завел Юлиян:

Plovdiv24.bg: Участник съди "Игри на волята": Изкараха ме злодей и женомразец, но удариха греда с мен!.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Uchastnik-sudi-Igri-na … eda-s-men-1159110

Ти пък, avi10, това, че имаме различни симпатии и антипатии към участниците, не означава, че не уважаваме мнението на другите. 😉🤗

Морунката е страшен играч - с една ръка две мацки гушка 🤪:

Туджаров:

# 608
  • Другата България
Знаех си, че Юли няма да се остави.
Просто си знаех.
Така и трябва.

# 609
  • Sofia
Знам,Билянка,затова ми е приятно тук. Hug

Между другото,има нова тема за спойлери за риалититата,ако някой се интересува.Wink

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 18:38 от avi10

# 610
Видях я темата, но тя май е само за спойлери за Фермата?..
Пък аз, понеже не го гледам това и не се зачетох.

# 611
  • Sofia
По принцип е за всички риалитита.
Просто във Фермата в момента е много разгорещено и затова преобладават.

# 612
Ха, изненада. Този пък кой е? 👀

# 613
  • Sofia
Майко мила! Scream
Тук вече ме загубиха.

# 614
  • София
Ооо, машина от Къртицата, сезон 2
май е участвал и в Вип брадър ама аз нали не ги гледам

Общи условия

Активация на акаунт