Отговори
# 630
Хайде пък сега още участници в Максимал... 😳

Елизабет / Морунов са моите предположения.

Допълвам: Хммм... Рабухчиев също са го последвали и Максимал, и Гуспата... 🤔 Ако...
Бойците победят днес и номиниран от онез.... които ми е трудно да назова, без да използвам епитети... е Рабухчиев, Морунов може би го отстранява в петък и Максимал обявява 19-я си участник... 🤪 Размечтах се... 😁

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 16:34 от Bilyana14.

# 631
Билянка, защо си слагаш разсъжденията за Игрите в скрит текст Joy
Аз направо се надявам така да стане - Морунов да опука някой от сините и да си ходят - дали Рабухчиев или Стратимир, или който там няма грошове, за да си откупи имунитет.
Не знам Рабухчиев дали ще се справи с още едно предаване с физически игри. Това момче сериозно ме притеснява как му става зле след физически усилия.

# 632
Права си! Махнах скрития текст.

Но сега малко евентуални снимкови СПОЙЛЕРИ на първите публикации  в ИГ на (някои от) останалите в Игрите участници... колкото и несигурни да са...:
Скрит текст:
Рабухчиев - първа публикация 12 август:

... от коментарите под снимката:

Стратимир - 16 август:

... от коментарите под снимката:

Елизабет - 16 август:

... вероятно от посрещането й от приятелите й...

Борис - 19 август:

Симеон - 21 август:

... завръщането му към неговия начин на живот... интересни рани на ръката...

Андрей - 2 септември:

На Морунов бях качила една силно измършавяла снимка 🤪 от 21 август от плаж Велека.

Неделчо е скрита лимонка. 🤣

Паулина ме блокира отдавна.

... Личи ли се, че днес не съм на работа... 🤣🤣🤣

# 633
Ама защо така с Паулина Joy

Иначе - благодаря. Доволна съм Satisfied

# 634
И аз бих била доволна... но доколко може да се разчита на тези публикации, е друг въпрос.

След играта между Паулина и Мартин се бях издразнила от коментарите на първата за "равностойната" битка и бях писала коментар в профила й, че й честитя приза за най-неприятен участник. Тя пък ме блокира. 🤣🤣🤣

Squid Game Bulgaria явно ще можем да го видим след 2 дена:

Първо впечатление - озвучаването е зле.

За днешната битка в ИВ - дано това са пъзели! 🤞

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 20:16 от Bilyana14.

# 635
Squid Game освен това изглежда като снимано с телефон.
Нищо де, може пак да е интересно.
Ще го изгледам като го пуснат. Заради участниците Sunglasses

Битката в Игрите днес отново изглежда справедлива, както стана традиция вече.
Напълно равностойно ми се вижда Симеон и Стратимир да се състезават с Елизабет и Неделчо да влачат лодка по пясъка. Дано това да са само елементи от битката и да има и друго.

# 636
  • София
Нашето ще е без никакъв бюджет и подготовка, но ще го изгледам. Днес гледах на MrBeast, много ми хареса неговото. Разбира се, той има и неограничен бюджет. Ако ви се гледа, ето линк:

https://youtu.be/0e3GPea1Tyg

# 637
Жалко за Игрите.
За мен финалната битка е утре.

# 638
  • Другата България
Моят човек щял да отпадне утре.
Жалко.

# 639
Жалко за Игрите.
За мен финалната битка е утре.
И за мене също... Ей.... до последно се надявах Морунката да "издумка" някой "корабокрушенец"...

Моят човек щял да отпадне утре.
Жалко.
То и моят така... 😔

# 640
Вече няма две мнения по въпроса. И както даваха едни етюди като на изпроводяк с него днес. Жалко, защото вече не остават хора, които да подкрепям, освен Андрей.

# 641
Добре де, Морунов нали имаше някакви саби, които не използва и трябваше да го защитят, спасят от елиминация.
Да, вярно е много себеотдаен и всичко, но това са игри, приятелството е хубаво нещо, но при състезание да отстъпиш на противник, дори и приятел... Достойна постъпка, няма спор, много трогателно, но...така не направи за мен услуга и на другите , освен статистически да се запишат сред финалистите. Не ги виждам при обединението Неделчо и Елизабет, те са първите отстреляни и не са равни на останалите за мен, освен на пъзел и нещо за баланс, но и там е под въпрос. Паулина държа торбите до последно, Бети  и Неделчо бързо окапаха.
Ако бяха останали Андрей и Морунов (и двамата) щяха да имат шанс бойците да продължат и по-напред, те имат шанса да ги елиминират, ако вторият номиниран е син. Даже срещу Паулина ми се струва , че Елизабет е спорна за победа. Поля е толкова тромава, ама някак успява и се чудя как. Бети я гледаш оправна, подготвена и...на много места се дъни.
Морунов е един от най-добрите там, не е справедливо сега да отпадне, просто..има хляб в него, не знам(( Андрей ще остане сам срещу всички там, както беше Юли. Той всъщност малко ми напомня за него, само дето не приказва много, но е със същата нагласа и виждане за игрите, че и е супер подготвен, то той си е спортист , ама и други бяха пък.. Морунов си ми е Пламен от първия сезон в голяма степен. То и преди бях писала, че така ги оприличавам, ама сега просто...си се вижда. Това наистина трябваше да е битката за финала, а не да ми пробутват оня соколивия, дето само простотии говори, вярно днес Симеон добре се представи, ама хич не му признавам нищо. Много ме е яд.

# 642
Сабите на Морунов няма да му свършат работа вече. Но ако Андрей го победи утре, накъдето духа вятърът, може да му вземе сабите заедно с грошовете и после да му послужат на някой съвет.

# 643
Ейй, не успявам нещо да го гледам този сезон на Игрите като ШООЛ... както беше с втория сезон... Много емоционално ме докосват някои участници... Крещях от радост, когато Мартин победи Симеон, за съжаление, не го отстрани, както ни убеждаваха преди това. Снощи ревах... тази вечер вероятно ще е същата работа... Направо си се провалих в гледането на ИВ без емоции. 😒 Надявам се поне следващата седмица да ме радва, докато пада синята плява.

Врабчо, и на мене само един Андрей ми остана.

Последните двама участници в Максимал трябва да са от ИВ - до момента са обявени петима (Ваня, Борис, Георги, Юли и Стоян), а общо трябва да са 7:

Първата група:

# 644
Значи има вариант Морунов да участва в Максимал. Ако го чакат да отпадне днес, за да го обявят.

И на мен ми стана криво снощи, даже много. После гледах един лайв в инстаграм на Вальо и Паулина. Включи се Неделчо и разказа, че са спирали снимките на съвета, защото Ралица се е разплакала. Явно сценарият си е сценарий, но емоциите са били истински.
Трябваше да си номинират Неделчо снощи. Голямо геройство спретнаха, няма що.

Общи условия

Активация на акаунт