Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 638
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Хубава фигура има Керем и въобще не е нисък , но много работи за крака , много са му мускулести и понякога в неподходящ панталон изглежда по къс . Страхотно си ни е момчето !
Красив е и вътрешно ,чудесен млад мъж Heart
Марги Hug , на Градът нещо му куцаше в сценария , партньорката на Керем абсолютно неподходяща , не само доста висока , но тромава и с няколко кг отгоре , а играеше балерина . Пфу , да беше потренирала малко Angry , виж с Нилпери по си подхождаха , щеше ми се да ги съберат накрая ...Но Керем беше перфектен !

# 166
Пущат снимки от събитието, но не на нашите Wink
Скрит текст:
Скрит текст:
Дано имаме късмет и ние Wink
Аз от тук следя Wink
https://twitter.com/gazetevip

# 167

А дали ще има видео към тази церемония? Да можем да я гледаме?

От сторито на Ханде, тя е щастлива , очите й сияят, даже си е пее и танцува, присъщо на една влюбена жена.

А тук си прави разходка с кучето

И красиво  се усмивка

# 168
Близо 2 часа минаха откакто награждаването започна, а от нашите ни следа. На повечето са им взели интервю вече, така че ако Ханде и Керем бяха там, със сигурност щяхме да разберем. Най-малкото Акиф щеше да сподели нещо, като го знам какъв им е почитател.😂 Аз очаквах да присъстват и поне в една от категориите да вземем награда. Ама нищо, то това да ни е проблемът.😅Нека оставим награди за другите, да се порадват и те малко, не може ние да оберем всичко. А и без това е ясно, че ние сме номер 1, след като дори подобрихме световен рекорд!😂

И на мен на снимките от интервюто Керем ми се стори нисичък, ама викам айде да не издребнявам чак толкова. В действителност не е така, но панталоните създават такава илюзия.

# 169
Проблема, (ако изобщо може да се определи по този начин) на Керем не е, че ръста му е малък, а че пропорциите му не са хармонични. Действително е късокрак, или с по-издължен торс (който както предпочита да го определя).
Но не това е важното за пълноценен, смислен и щастлив живот.
Като пример за "неравностойна" ръстово двойка ще посоча великата София Лорен и нейния съпруг Карло Понти.
Когато има обич, приятелство, разбиране и общи интереси всичко останало минава на заден план. Дано прекрасната Ханде е намерила своя Карло Понти в лицето на Керем.

# 170
То ще е голяма излагация ако не им връчат наградите, като преди обяд публикуваха класациите, че Ханде , Керем и сериалът водят пред конкуренцията и то с доста голяма преднина.

# 171
Момичетааа, миналият ден съм ви подвела, казвайки, че журито на Altın Kelebek Ödülleri номинира участниците. Оказва се, че феновете могат да гласуват и преди малко сайтът беше пуснат. Даже сега си спомням, че предишни години феновете пак гласуваха, не знам защо така съм се заблудила. За да се гласува, трябва регистрация. Може да ви звучи смешно, обаче понеже организатор е Pantene(марка козметика за коса), има 2 въпроса относно косата ви.😂🤦‍♀️ Преди изискваше и адрес в Турция да се напише, не знам сега как е понеже сайтът е претоварен и не може да ми зареди напълно. Припомням, че наградите на Altın Kelebek са много престижни и ще е много хубаво, ако спечелим поне в една категория. Оставям линк за тези от вас, на които им се занимава, а после може да пусна пост с пояснения, за да ви е по-лесно, ако имате някакви затруднения.😊
pantenealtinkelebekodulleri.com

Diamand_007, постовете, за които говориш, бяха рейтинги в социалните мрежи за най-обсъждани актриси/актьори, сериали и т.н.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 22:26 от Анонимен

# 172
Шапка му свалям на този търпелив човек, който е сглобил видеото с целувки от 1 до 52 еп. И все пак май е пропуснал две, може и да е умишлено Stuck Out Tongue Winking Eye
https://youtu.be/zkYJ_w2lREY
Няма да избързвам да казвам кои са, някой може да реши да гледа клипа и да му се ще да си потърси отговора.

П.П. като се загледах хубаво  поне три липсващи са Joy
Изгледах го още веднъж, за да съм сигурна. Станаха 4 Stuck Out Tongue Closed Eyes И все пак автора доста се е постарал наистина.

O.A, ти си на ход. За който гласува поясненията ти ще са от полза.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 23:23 от Margarita N.

# 173
Марги, ❤️🍒
Много хубав клип, изгледах го с голям кеф Simple Smile
Аз хванах две, Simple Smile
Любимата твоя сцена, една мокра също.... Или даже две мокри, майй😳
Отивам на поправителен 😳🤭

Шапка му свалям на този търпелив човек, който е сглобил видеото с целувки от 1 до 52 еп. И все пак май е пропуснал две, може и да е умишлено Stuck Out Tongue Winking Eye
https://youtu.be/zkYJ_w2lREY
Няма да избързвам да казвам кои са, някой може да реши да гледа клипа и да му се ще да си потърси отговора.

П.П. като се загледах хубаво  поне три липсващи са Joy
Изгледах го още веднъж, за да съм сигурна. Станаха 4 Stuck Out Tongue Closed Eyes И все пак автора доста се е постарал наистина.

O.A, ти си на ход. За който гласува поясненията ти ще са от полза.

# 174
Нани, ох, то зависи кой какви брои. Тези по бузата мисля са си на мястото, по устните - липсващите при мен вече са 6. Joy

Коя моя любима са пропуснали, че не забелязах Joy

# 175
Марги,
Как коя, с пердетата Simple Smile
Или бъркам 😳
Нани, ох, то зависи кой какви брои. Тези по бузата мисля са си на мястото, по устните - липсващите при мен вече са 6. Joy

Коя моя любима са пропуснали, че не забелязах Joy

# 176
Да възложим на Налбантова да провери за пердетата понеже тази сцена я свързваме най-вече с нея  Stuck Out Tongue Winking Eye
Шегичка. Там са Нани (44 сек), но  помислих целувката на стълбите по бузата (рд на Серкан) имаш предвид затова попитах.
Спирам да гледам, че до утре може да открия и десет липсващи. Станаха 8 Satisfied

# 177
Пишат, че снимката е от тази вечер. Майка му си я е публикувала в профилът с текст "Последни прегръдки". Явно ще се прибира в Тексас. Sparkling Heart

# 178
  • София
Пишат, че снимката е от тази вечер. Sparkling Heart

Да Слънце. Мама Чийдем е написала под снимката "Последни прегръдки". Сигурно си заминават скоро.

# 179
От тази вечер ще е ето още една от преди това със същата тениска е

Общи условия

Активация на акаунт