Термин юни 2022

• 51 349
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Изредихме роднините с новината. Дали не уцелихме момента или начина на известяване, но бих взела първенство по най-незаинтересована рода....
Може да си поделим първото място 😀😀😀
На мен ми е първа бременност и първо внуче на нашите. Новината бяхме отбелязали на календар, заедно с рождените дни на близките, като на родителите бяхме написали Рожден ден дядо/баба... Майка ми 3 пъти ги прочете и не успя да схване 😀 Явно имаме големи очаквания... А ние така се постарахме с мъжа ми, как ли не го мислихме само и само да е интересна изненада... Здраве да е 😀
Иначе аз от днес съм в 17 седмица и от време на време усещам леко пърхане/ мускулно трептене, но не съм сигурна дали е бебо.
И аз съм с предна плацента и нямам търпение да започна да го усещам по-осезаемо 💙🙏

# 541
Повярвайте ми има и по-лош вариант от това да не са твърде заинтересовани и това е нашия случай - прекалената заинтересованост. Началото на втори триместър ми се вижда толкова рано, а получавам толкова много въпроси за които според мен е рано.. Вероятно, защото ще е първо внуче и за двете семейства.

# 542
И аз понякога усещам бебка. Както казвате като балончета, леко пърхане. Моята свекърва също много не се зарадва. Направо и показах снимките от видеозона, а тя ми каза 'пак ли' 😁 . Ама тя си е такава, като се роди знам, че ще си покаже радостта.

# 543
Момичета аз усещам бебко от около 16г.с., от близките знаят само моите родители и брат ми, на свекето не сме казвали,че постоянно ще ми вкарва някакви паники и притеснения, а мойте са си ми напълно достатъчни 😁😁😁

# 544
Момичета, до коя седмица се правеше феталната морфология , че ми излезе от главата?

# 545
Зависи коя, ранната е до 13+6. Но има късна 16-18 май беше  има една около 20 седмица, има и една късна към 34та

# 546
Зависи коя, ранната е до 13+6. Но има късна 16-18 май беше  има една около 20 седмица, има и една късна към 34та
Ами за втората питам. Тази която трябва да е сега , но не помня до 22гс ли се правеше или до 23гс . Иначе Първата я правих вече в 12гс.

# 547
До 22ра е.

# 548
На първата е ясно, че повечето сме ходили. На 2ра и 3та ще ходите ли?

# 549
Ами моя АГ ме вика януари за да правя, тогава ще съм 17+6. За следващите ще видим.

# 550
Мислех да правя тази в 16-17 с., но не се вредих за час.
В 22 някъде се правеше и фетална ехокардиография, но май лекарят, при когото запазих час за 20+3, гледа подробно и сърцето, та май няма да я правя отделно.
През миналата бременност правих три, включително онази късната, ама тя е по-скоро за сверяване на резултатите от предишните и за клипчета и снимки. Нея сега май няма да я правя отделно, ще разчитам на редовните прегледи при следящия.

# 551
На първата е ясно, че повечето сме ходили. На 2ра и 3та ще ходите ли?

Да, мен доктора даже не ме попита, просто каза: следващия ти час е фетална морфология 😁 Аз така или иначе щях да направя, смятам че е важно.

# 552
Аз също имам час. Лекаря ми написа период от-до, в който трябваше да запазя час съобразно натовареността на графика му. В моя случай ще съм в около 20 г.с. края на януари.
А каква е тази фетална морфология 16-17 г.с. ?

# 553
На мен ми каза началото на февруари да отида. Тогава ще съм 21 г.с.

# 554
Аз съм та втора фетална на 5 Януари и ще съм в 17+ нещо

Общи условия

Активация на акаунт