Термин юни 2022

• 51 358
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
“ Най-добро време за измерване дължината на маточната шийка при пациенти с рискови фактори”, какво се има предвид под “рискови фактори” ?

# 526
  • София
Нямам представа, предполагам при бременни, които имат някакви оплаквания или предразположеност / предишни подобни случаи.

Аз го разбирам, период, в който е най-смислено да се измерва и да се правят някакви заключения.

“ Най-добро време за измерване дължината на маточната шийка при пациенти с рискови фактори”, какво се има предвид под “рискови фактори” ?

# 527
Здравейте, и от мен! Включвам се с голямо закъснение, желая на всички лека и прекрасна бременност 🙂

# 528
Здравейте и от мен 🤗 и аз се включвам при вас 😊 терминът ми е 11 юни. Сега съм в 15+гс 🤗 чакаме момченце. Това ще ми е втора бременност. Имам момиченце на 4г. тя е родена секцио та най-вероятно и това ще е така стига всичко да бъде добре! 💐💐 Желая леки 9 месеца на всички вас със щастлив завършек 🌞

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 06:08 от Malena13

# 529
Jessy3, а какво да кажем тези, които ще раждаме за 3ти път. То всъщност има ли в темата някой друг освен мен. Аз съм със секцио по медицински причини. Първото беше песен в сравнение с второто, което беше доста болезнено. Но пък след първото раждане имах следродилна депресия в болницата, доста ревах без причина Joy добре, че вкъщи се оправих. Та сега ми е чудно какво ще се случва.

И аз съм с трето:) Предишните две раждания ми бяха лесни и бързи. Не че не боли, но 15-30мин се изтърпяват. Сега се надявам да е пак така.

# 530
# 531
Как сте момичета? Я да раздвижим темата. Усещате ли бебето вече? И ако да , от кога. Аз съм в 16 седмица и понякога усещам нещо като пукащи балончета или преобръщане ,естествено ниско под пъпа. Второ детенце ще ми е.

# 532
Привет .
И аз съм в 16 -та седмица ,но все още нищо не усещам .
Първа успешна бременост ми е ,много ми е любопитно усещането, надявам се скоро .

# 533
Аз също съм в 16г.с и вече усещам бебчето. С предната бременност го усетих чак в 22гс .

# 534
15+4. Нищо. Като добавим и липсата на корем, липсата на неразположения и наличието на малко дете, с което всичко минава като миг без почивка, все едно не съм бременна.

# 535
Втората бременност определено минава между другото, покрай голямото дете.
Първия път усетих може би около 22-24г.с ако не и по късно.
Втория път не по рано от 20г.с може и по късно да е било.
Третия път сега трепна в очакване, вълнувам се повече за всичко от първия и втория път незнайно защо. Но първия път карах магистратура и стаж, втория път работех плюс по голямо дете. Сега съм в майчинство и съм вкъщи и може би чак сега имам време да се вълнувам и насладя на цялата работа, нищо че покрай децата е голям хаос.

# 536
И аз 15+4, първа бременност и не усещам нищо, като и плацентата е предна. Сякаш корема започва лекичко да расте, може и да си въобразявам 😂

# 537
Изредихме роднините с новината. Дали не уцелихме момента или начина на известяване, но бих взела първенство по най-незаинтересована рода. Като изключим баба и дядо. Да имам 5 деца или да разчитам на каквато и помощ от някой друг, освен мъжа ми, да не очаквам емоции, ама... Как да е. Само ми развалиха Коледа.

# 538
Enter Sandman аз като казах за трето майка почти зарева Joy така че има и по зле.
Ще са с една година и половина разлика с малката и много се притесни жената, то и аз се притеснявам ама няма да забравя физиономията ѝ почти зарева Joy

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 20:09 от nunu17

# 539
И аз съм в 16та седмица и също нищо не усещам. Доктора вчера каза, че бебето ми в момента е 160гр. и че вероятно ще започна да го усещам когато стане 400гр.

Общи условия

Активация на акаунт