Термин юни 2022

• 47 491
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Аз при запек използвам клизмички Мелилакс (бебешките) и за 2 мин. всичко приключва. Нито са неприятни, нито трудни за използване.

# 616
Като купувахме лятната количка, идеята ми беше за следващо дете да я използвам от раждането, така че аз го намирам за приемлив вариант. Така и не се намери купувач за по-голямата количка, така че може и нея да използвам, но като цяло смятам да си карам на слинг и по-нататък май тай. Само в жегите количка. Синът ми го носих и още нося от време на време, вече в тодлър раница. Няма такова удобство с количката.
За това бебе почти нищо не се очертава да купувам. Като наближи раждането само козметика, повивалник и някоя дрешка за гъзария. И памперси, де. То лятото целият гардероб на едно бебе се побира в едно чекмедже. Заради зверско намаление вече взехме едно легълце, наподобяващо люлка. За първите 6-7 месеца ще свърши работа, нататък ще видим.

# 617
И аз мисля да карам с лятната от каката, само ми се иска да намеря някое меко дюшече или постелчица, че да му е удобно. Единственото, което ме притеснява е това, че ще трябва да го закопчавам с коланите и незнам дали ще е удобно.

# 618
Аз искам да питам има ли мами с породени деца и как мислят да процедират с количката. При мен се очертава да разкарвам тодлър 1.6 г и бебе. Имам и количка с кош и лятна, не съм решила кое кога ще ползвам, но малката ще има още нужда от возене. Чудя се дали да купя платформа за отзад на количката, на която трябва права да седи или седалка която се монтира в страни на количката и става все едно е количка за близнаци. Не ми се купува нова количка за близнаци, клоня към тази допълнителна седалка, но сигурно от Амазон или ибей трябва да я поръчам. Какво мислите?

# 619
Като купувахме лятната количка, идеята ми беше за следващо дете да я използвам от раждането, така че аз го намирам за приемлив вариант. Така и не се намери купувач за по-голямата количка, така че може и нея да използвам, но като цяло смятам да си карам на слинг и по-нататък май тай. Само в жегите количка. Синът ми го носих и още нося от време на време, вече в тодлър раница. Няма такова удобство с количката.
За това бебе почти нищо не се очертава да купувам. Като наближи раждането само козметика, повивалник и някоя дрешка за гъзария. И памперси, де. То лятото целият гардероб на едно бебе се побира в едно чекмедже. Заради зверско намаление вече взехме едно легълце, наподобяващо люлка. За първите 6-7 месеца ще свърши работа, нататък ще видим.
А бихте ли споделили дали още го има това "зверско намаление " за легълца и от къде сте го взели,благодаря!

# 620
Blqsuk90, има един магазин за дървени мебели на "Цар Симеон", малко преди кръстовището с "Константин Величков". В София е това. Имаха ликвидация на мебели, но не съм минавала скоро да видя дали вече не са затворили. В случая тая "люлка" (няма люлеещ механизъм, но не знам как да я нарека... Кошче?) беше на 45 лв. (масивно дърво, с вадеща се страница и няколко степени на височина, с колелца) намалена от 210 лв. Макар да беше много рано реших да я вземем, точно това ми трябваше. На тая цена...
Nunu17, раница за по-голямото дете не ви ли е вариант? Синът ми отказа да се вози на 1 1/2 г. и прибрахме количката.

# 621
Аз пък искам да питам някой използвал ли е този тип легла “next to me”? До каква възраст могат да се ползват? Удобни ли са?

Както и дали някой е ползвал количка на Мима, много ги харесвам визуално, но пък съм чувала, че не са удобни за бебчетата, ако имате впечатления?

# 622
А, точно този тип е това, което взехме. Докато се изправи бебето, аз го броя до 7-ми месец.
Количката гледайте да е лека.

# 623
А когато количката е твърде лека, не е ли нестабилна? Приятелка ми споделя, че като закачи чантата количката й няколко пъти се обръща от тежестта на чантата.

# 624
Да, със съвсем олекотените сигурно ще има такъв проблем. За комбинираните имах предвид по-скоро да не е 15 кг, а около 10.

# 625
Тези колички не са удобни за бебето. Как ще го сложите легнало, краката ще са нагоре. Търсете количка при която бебето може да е напълно легнало. Дори и да не е много хубава. Прекалено леките наистина са нестабилни. Но и тежка се бута трудно. Гледай да има място за багаж долу. Винаги има много багаж покрай бебето. Особено лятото ще ходим по пейки, то памперси, дрехи, някоя покупка, недей си Боже адаптирано мляко. С първото дете носех термоси с вода, АМ и какво ли не
Аз пък искам да питам някой използвал ли е този тип легла “next to me”? До каква възраст могат да се ползват? Удобни ли са?

Както и дали някой е ползвал количка на Мима, много ги харесвам визуално, но пък съм чувала, че не са удобни за бебчетата, ако имате впечатления?

# 626
Трето дете ще ми е и нямам никакъв мерак да нося дете Joy  като цяло не съм голям фен на носене. Имам ерго раница понякога ползвам, но за ежедневно ползване няма да ми е удобно. Даже за платформа съм скептична тъй като не вярвам да иска да седи права, ще иска да върви ако не е вързана за седалка. Тя и тя не е фен на количката обаче аз съм егоист човек и слагам моето удобство пред нейното Joy

Използвах същото по форма легло обаче направена по поръчка при мебелист. Преди 5 г ни излезна около 100 лв с колела и допълнителна преграда, която се сваля и слага . Ползвах и при двете деца до към 9 месец. Много удобна за през нощта, взимане, слагане на дете, кърмене, успокояваме без да се налага да ставаш от леглото.

Лятната количка ми е на chicco ohlala. Горещо препоръчвам супер лека (само 3кг), маневрена и има легнало положение. Недостатък наистина е нестабилна ако е празна, т.е ако няма вътре дете, но това че е лека покрива всички мои очаквания. Също недостатък е късия сенник, но купих от тези, които допълнително се слагат и реших проблема. Другата ми е трансформираща се на Чиполино пак съм доволна като цяло. И двете ще изгледат трето дете живот и здраве.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 13:40 от nunu17

# 627
А защо да не може, то ето го коша за новородено и бебето си лягам изцяло.

# 628
За другия кош имах предвид.  В този стоят много малко. А лятото в жегите в този става 40градуса.
А защо да не може, то ето го коша за новородено и бебето си лягам изцяло.

# 629
Защо да става 40 градуса ако не се слага покривало ?
Иначе виж за другата част, която е за по голямо дете вече трябва да се провери как е в легнало положение не съм запозната, но би трябвало да се наглася така, че краката да не стърчат нагоре, то иначе защо да се води напълно легнало ? Ако не се наглася на напълно легнало не бих купила.

Общи условия

Активация на акаунт