Термин юни 2022

• 47 498
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Сестра ми имаше такава за това ви казвам. От нея са ми наблюденията. За второто дете не я ползва, а взе от приятелка. Най добре е да си я видите на живо и да охледате. Все пак си е ваш избора. Аз си казах моето мнение и не го налагам

# 631
А в такъв случай мнения за Cybex?

# 632
Момичета, вие изследвали ли сте TSH?
Аз пуснах днес контролно и излезе 3.06 при норми 0.27-4.2. Чета, че било добре да е около 2.5.
Чудя се дали е проблем? На лекар съм в петък, но ми се искаше да чуя и друго мнение, ако някоя от вас е изследвала.
В месеца, в който забременях също бях изследвала и тогава беше 1.89. Благодаря ви!

# 633
Аз пуснах днес контролно и излезе 3.06 при норми 0.27-4.2. Чета, че било добре да е около 2.5.
Чудя се дали е проблем? На лекар съм в петък, но ми се искаше да чуя и друго мнение, ако някоя от вас е изследвала.
В месеца, в който забременях също бях изследвала и тогава беше 1.89. Благодаря ви!
Аз изследвах в 12-13 седмица и ми излезе 0.684. До колкото съм чела по време на бременност се повишава, но над някакви стойности трябва да се регулира вече с лекарства. АГ ще каже най-добре как да се действа.

# 634
При мен:

Не са ми казали да е проблем.
Преди да забременея е било 2.51, ако това има някакво значание.

# 635
Гледам, че в HM има намаления. Като ми порасна коремът предишната бременност си изкарах с техните мама дънки, страшно са удобни. Може да хвърлите по едно око.

# 636
Като заговори за дрехи, с какво бельо сте?

# 637
Аз ще търся ето така да може да се сваля гърба. Без значение марка. Това за мен е най удобно.

# 638
Като заговори за дрехи, с какво бельо сте?
Аз си карам с разни памучни бикини и сутиени от лидъл. Единствено те ми осанаха удобни. За сутиените си взех удължител, защото започнаха да ми притискат корема..
По някое време се чудя дали да не си взема и поне един сутиен за кърмене, макар че кърменето никога не се знае дали ще се получи Grinning

# 639
На мен най-удобни са ми спортните сутиени. Търсих наскоро сутиен за кърмене, но продавачката ме отказа, защото още не се знаело колко ще пораснат до тогава 😀
Иначе надолу - с възможно най - широките си памучни бикини Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 21:27 от deni_val

# 640
Аз нося само памучно бельо. Вкъщи обаче ходя без сутиен и се чудя дали не е редно да нося и вкъщи предвид гравитацията 😂

# 641
На мен също ми каза ендокринолога да е под 2,5 по време на бременността. Има сайт, където аз си проверявам стойностите при бременност. Ето линк да TSH
https://www.perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/TSH.htm

# 642
Днес се консултирах с еднокринолога, който посещавам /по друг въпрос/ и питах за ТСХ. Ще си позволя да приложа кореспонденция от Healee.

# 643
  • София
Пълното легнало положение се изисква до 6тия месец, после може и да е по-малък градусът от 180.

Аз засега харесвам най-много на един модел на Cybex. Има всичко, малко са тежки (към 12 кг с летния кош), но сенникът е много голям, летният кощ също има пълно легнало положение, голям кош за покупки.
Единствено този летен кош ми се вижда един тесничък Grinning Предишната ми беше Jane Nomad и беше супер просторна, удобна и лека (8 кг.) Но не ми се ще да ползвам количка на 13 години Relaxed

# 644
И аз ползвах Jane с първото дете , но беше преди 8г и съм я подарила отдавна. Много ми беше удобна, зимния кош го свалях и направо в колата, ставаше на столче. А летния с пълно легнало, возила съм я до след 2 години , спала е по заведения, на плажа и къде ли не. За това сега си търся подобна, ама все като бутнеш гръбчето и краката нагоре. Все едно е седнало в легнало положение.

Да ви попитам защо си мерите  тсх, имали  ли сте проблем преди това, че да го мерите. Моя АГ не ми е пускал такова изследване.

Общи условия

Активация на акаунт