Термин юни 2022

• 51 442
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Не е стерилна урина. При нея ако има бактерии се изписва кои точно са и има антибиограма за чувствителни антибиотици. Това си е обща урина. Вижте, колко неща са изследвани. Стерилна урина става за няколко дни. Днес си взех моята, но няма как да ви я снимам. Весел може да сте я взели от вас като стерилна, но не е изследвана по този начин за определяне на кои бактерии. Утре питайте Аг.

# 481
Здравейте мами! И аз се присъединявам към вас с термин 09.06.22. Не съм ви чела, но сега ще се върна от началото. Нещо кратко и за мен. Скоро навършвам 29. Имам си един батко, скоро ще става на 4. А юнчето май ще е мома. ❤ С таласемия съм и пия 2х2 фолиева, вт Д и вит В12. Допълнителни витамини ми каза след 20 г.с. Ходих на ранна фетална. Следващия път ми каза да е началото на февруари. Според вас има ли нужда или да изчакам за последната фетална? Някоя бургаска мама има ли, че май повечето чета, че сте от София?

Здрасти. Аз също съм от Бургас . Имаме си момченце ,което януари ще навърши 5,а юни очакваме бебчето . При кого ходихте на фетална ? 🙂🙂

# 482
Здравейте мами! И аз се присъединявам към вас с термин 09.06.22. Не съм ви чела, но сега ще се върна от началото. Нещо кратко и за мен. Скоро навършвам 29. Имам си един батко, скоро ще става на 4. А юнчето май ще е мома. ❤ С таласемия съм и пия 2х2 фолиева, вт Д и вит В12. Допълнителни витамини ми каза след 20 г.с. Ходих на ранна фетална. Следващия път ми каза да е началото на февруари. Според вас има ли нужда или да изчакам за последната фетална? Някоя бургаска мама има ли, че май повечето чета, че сте от София?

Здрасти. Аз също съм от Бургас . Имаме си момченце ,което януари ще навърши 5,а юни очакваме бебчето . При кого ходихте на фетална ? 🙂🙂
Здравейте аз съм от Бургас ,при доктор Ковачева се следя и съм на фетална морфология ,като цена 70 лв и е прегледа и 100 лв фаталната

# 483
Здравейте дами, минавам и аз да се запиша с термин 07.06., втора бременност ми е, имам едно момиченце на 2г. и 8м. Доктора на феталната морфология каза, че вижда момченце, вчера бях при следящата ме и тя също видя момченце.
Незнам за вас, но мен още от самото начало ме е страх от раждането, знам че има още време, ноо като се сетя и ми се подкосяват краката. 😀

# 484
Jessy3, а какво да кажем тези, които ще раждаме за 3ти път. То всъщност има ли в темата някой друг освен мен. Аз съм със секцио по медицински причини. Първото беше песен в сравнение с второто, което беше доста болезнено. Но пък след първото раждане имах следродилна депресия в болницата, доста ревах без причина Joy добре, че вкъщи се оправих. Та сега ми е чудно какво ще се случва.

# 485
Здравейте, бяхме писали за спането и възглавници за бременни. Взех ето тази и вече я разнасям из стаите вкъщи, много ми е удобна. Харесвам също и изработката й.

Може да се използва и като възглавница за   кърмене, а със специален калъф и като бебешко “легло” за релакс, нещо като гнездо. Калъфа се сваля да се пере, продават се отделно както различни разцветки калъфи, така и допълнителен пълнеж.

Надявам се информацията да е полезна на някоя от вас. ☺

# 486
Изглежда удобна, но и цената е уауу. С първата бременност ползвах обикновени възглавници за между коленете, една за гушкане, че си затисках белия дроб, и да ви кажа , че една на кръста също много помага, но в напредналите месеци. Абе от всички страни Wink 😉.  Сега ползвам една и все не й намирам място , все не ми е удобно. Много странно, нощно време като се завърта и ми се втвърдява корема за секунди. Все не ми е удобно. Една приятелка си е намерила за около 50лв специална възглавница за бременни. Явно има и на достъпни цени.

# 487
Jessy3, а какво да кажем тези, които ще раждаме за 3ти път. То всъщност има ли в темата някой друг освен мен. Аз съм със секцио по медицински причини. Първото беше песен в сравнение с второто, което беше доста болезнено. Но пък след първото раждане имах следродилна депресия в болницата, доста ревах без причина Joy добре, че вкъщи се оправих. Та сега ми е чудно какво ще се случва.

Направо незнам как сте се навила за трето 😀, аз много искам да имам 2 деца и затова се жертвам пак. Инъче аз родих нормално, но стреса, които изживах беше ужасен и затова сега толкова ме е страх. Първият път бях по-спокойна явно, защото незнах какво предстои.

# 488
Аз също имам и дадох 50 лв. и ми е страшно удобна и е огромна. Има къде, къде по-достъпни.

# 489
Аз чакам второ детенце. Не ме е страх от раждането сега, а от времето до него, нещо все съм нанинжекции за задържане и хапчета. Така бях  с първото. Раждането ми беше секцио,  ужасна работа, уж бях с изтекли води и за нормално раждане и пак извадиха от 100кладенци вода и ми направиха секцио. Усещам, че и сега ще е така, въпреки,  че минаха 8години от първото. Но това ще го мисля , като вляза в деветия.

# 490
В магазина имаше много варианти, но на мен тази ми хареса най-много. От една страна и възможността да се използва и по друг начин, макар и с друг калъф. Не мога да гарантирам, че високата цена ще предпостави по-дългата употреба, но моя опит казва, че евтиното често излиза по-скъпо.

# 491
Аз не съм ползвала възглавница, нямах нужда.
Със страховете карам по ред. Първо да минат още два прегледа и да огледат всички органи, после да прескоча 27-28 седмица, да наближи термин, да няма усложнения за бебето при раждането... Най-големият стрес предишния път дойде с кърменето за мен, сега е още далече, но ще се опитам да запазя здрав разум, за разлика от преди. Дано се получи.
Успокоявам се, че доста жени споделят, че второто раждане е по-леко от първото.

# 492
Аз бях много предубедена за възглавницата, но ми е удобно да ми е на кръста дори когато просто си стоя на дивана.

# 493
Момичета, спортувате ли ? Насочила съм се към йога за бременни ,но ми се иска и нещо малко по-интензивно ,в рамките на допустимото разбира се ,може би някаква гимнастика ,леки упражнения. Знаете ли след коя седмица е ок да се спортува ?

# 494
Принципно, ако нямате противопоказания сега е подходящо. На мен и разходките са ми забранени и много ми липсва активността.

Общи условия

Активация на акаунт