Термин юни 2022

• 47 526
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Моята шийка АГ си я мери с вагинален ехограф. Не ме е пращала на специален доктор. Даже ей сега ще търча пак по дежурните да ми я мерят…

Защо ти се налага постоянно да я мерят?

P.S: Някой с появили се кондиломи от HPV долу?

# 571
Аз преди много, много години имах /точно три бяха/. Тест за HPV така и не съм правила. Лекаря тогава ми каза, че и това да е причината няма какво толкова да направя по въпроса, особено ако не ми създава проблеми. Оттогава близо 10тина година не съм имала подобни неща. Помня, че ми бяха изписали ето това лекарство за локално приложение, нанасях с клечка/тампон за уши. Нямам идея обаче по време на бременноста как стоят нещата, макар да се прилага външно консултирайте с лекар. При мен с това лекарство много бързо изчезнаха.

# 572
Защото на 21.12 сред болки измериха скъсяване и я следят. Вчера я измериха добре и ме протиха вкъщи. Ако беше паднала до 2,7-2,9 щяха да ме вкарат за серклаж, на засега държи положението и беше малко над 3,5 отново.

# 573
Че този размер се води нормален, а не скъсен. Браво.
Защото на 21.12 сред болки измериха скъсяване и я следят. Вчера я измериха добре и ме протиха вкъщи. Ако беше паднала до 2,7-2,9 щяха да ме вкарат за серклаж, на засега държи положението и беше малко над 3,5 отново.

# 574
Ами на първа ЖК беше 3,5 и после падна надолу, но сега благодарение на нон-стоп лежане и прогестерон и куп други неща държи. Дано остане така! Но минавам в леглови режим предимно..

# 575
Здравейте, момичета Simple Smile
Надявам се всички да сте добре.
Искам да попитам дали има други луди като мен, които винаги преди преглед се притесняват дали всичко е наред и нон-стоп го мислят?
Последно бях на преглед началото на декември, а сега часът ми е за първата седмица на януари, когато точно ще вляза в 18 г.с и ще ми е първата женска консултация. Правих БХС и ранна фетална. Но този слрининг за преждевременно раждане пише, че се прави от 20 до 22 г.с така че предполагам за шийката на матката и дъшжината ще е тогава..
аз нямам никакъв корем и леко се притеснявам дали бебето се развива нормално, тъй като имам намален кръвоток в едната утерина 🤷🏼♀

# 576
Здравейте, момичета Simple Smile
Надявам се всички да сте добре.
Искам да попитам дали има други луди като мен, които винаги преди преглед се притесняват дали всичко е наред и нон-стоп го мислят?
Последно бях на преглед началото на декември, а сега часът ми е за първата седмица на януари, когато точно ще вляза в 18 г.с и ще ми е първата женска консултация. Правих БХС и ранна фетална. Но този слрининг за преждевременно раждане пише, че се прави от 20 до 22 г.с така че предполагам за шийката на матката и дъшжината ще е тогава..
аз нямам никакъв корем и леко се притеснявам дали бебето се развива нормално, тъй като имам намален кръвоток в едната утерина 🤷🏼♀
Аз съм така 😄 след преглед се успокоявам за 1-2 дена и се почва пак филма , че нещо не е наред 😄 и също нямам никакъв корем . Аз попринцип съм по пълничка и това с откриването на корема е мисия невъзможна на този етап . Минах през кървене и гъбички от началото и сега е страшна паника 24/7 .

# 577
Аз също много се притеснявам преди преглед, ама пък след преглед много ми олеква за няколко часа и после на ново 😂 А времето между прегледите ми се струва безкрайно дълго.. В интерес на истината Ковид е единствената причина да ходя на преглед не толкова често колкото ми се иска и все още да не съм си запазила час при АГ по касата. Не ми се чака по болници, ако обстановката обаче беше друга със сигурност щях по-често да ходя.

# 578
Момичета, всички ли сте правили пренатест.  Аз бях на фетална морфология и всичко беше супер, но още не съм си проверила БХС, защото ме е страх и чак след нова година май ще се престава.  На една приятелка на 25 , без да пуши и излезе много висок риск, а пък аз съм 35, пушех преди бременността,  сега не, и знам че ще покаже повече и си ме е страх. Вие кал бяхте?

# 579
Първа успешна бременост на 36 г съм ,инвитро процедура. Направих пренатален тест за мое спокойствие в 12-та седмица .

# 580
На мен в 17-та седмица ми личи много, въобще няма съмнение дали просто не съм си хапнала. Първо дете ще ми е, със задна плацента. На прегледите бебето си отговаря на седмиците. Леко пълничка съм хем. Защо личи толкова не знам. Пренатален тест правих в 11-та седмица, спокойствието което дава е безценно.

# 581
Та той е 2000 лева, аз дори се чудя ако ми се наложи да правя от къде ще ги взема. Не съм си и помисляла просто за всеки случай. Явно с учителска заплата деца не се гледат Simple Smile 😀.  Дано всичко да  е наред, че не ми се мисли.

# 582
Аз пренатален тест не съм правила. На 25, пушач съм и аз. След първа фетална и БХС, докторът ми каза, че не вижда смисъл.
Иначе и на мен в 17та седмица ми личи вече и то добре.
Аз преди преглед не се притеснявам и като цяло не мисля глупости, защото знам, че само на мен си вредя така.

# 583
Та той е 2000 лева, аз дори се чудя ако ми се наложи да правя от къде ще ги взема. Не съм си и помисляла просто за всеки случай. Явно с учителска заплата деца не се гледат Simple Smile 😀.  Дано всичко да  е наред, че не ми се мисли.
Аз направих от 1200 лв ,почти всички вече предлагат и на изплащане .
Избрах Cellgenetics, пращат ги в Америка .
Това е средно разширения пакет .

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 14:26 от T0909t

# 584
Малко ще си позволя да сменя темата и да ви питам какво ви е мнението за съхранението на стволови клетки? Аз съм твърдо решена живот и здраве да запазя, но все още не знам къде. Не съм сигурна в качеството на банките за стволови клетки в България. Може да сте чували 2019та година имаше и голям скандал с една такава банка в България. Иска ми се да имам сигурност, а не да съм си дала парите за нещо тип модерното в момента да си купиш парцел на Луната или собствена звезда 😂 . Ако някой има опит ще се радвам да сподели коя банка е ползвал.

Общи условия

Активация на акаунт