Термин юни 2022

• 47 515
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Не само съм чувала, ами бях и една от последните, които плати на идиотите Крио сейф. Дадохме 1000 лв.,имаше човек на раждането, взеха кръв и тъкан и след един месец някъде - след сума ти опити да се свържа с тях - ми се обадиха да ми кажат, че нямало достатъчно материал за съхранение. "Духай супата". Детето ми не си получи стволовите клетки, за да бъдат взети. То и малко след това фалираха.
Сега изобщо не го обмислям. Първо, че щом за единия няма, и за другия няма да има и второ, за съжаление имаме много близки хора, чието дете е с увреждания и покрай неговото лечение със стволови клетки, си извадих определени изводи.
Струваше ми се много добра идея и на мен. Като избирах къде, бях на изложението Бебемания с майка ми (адвокат) и взехме образец на договорите от всички. За информация само казвам, че Крио сейф бяха с най-ясните условия, после, ако не се лъжа бяха Биорегенерация, защото май се колебаех дали да ги избера, при все, че раждах в "Надежда", а най-зле бяха 4cells и Futurehealth или каквото беше там, вече съм забравила. Всички имаха кусури и неясноти, всички са си "вързали гащите" и, недай си Боже, да се наложи да се използват, имаше десетки варианти да не се получи.
Сега - отложено клампиране. Ако не го практикуват или де да знам какво вече, сигурно ще даря.

Ебаси, пак се вбесих на ония изпълнения тогава...

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 17:41 от Enter Sandman

# 586
Enter Sandman, много благодаря за подробната информация. Някъде бях чела за провеждане на лечение на дете, със стволови клетки от неговото братче, не съм особено запозната обаче. Също четох, че стволови клетки могат да бъдат запазени и от млечен зъб, което пак подробно не съм чела. Също ако не е тайна какво се е променило покрай лечението на познатото Ви детенце, че имате различно мнение? Недай си Боже на човек да му се наложи, но ми се струва по-добре да имаш отколкото да нямаш запазени стволови клетки. И дали има опция да се пазят на друго място, не в България? И поне при неправилно съхранени не предвиждат ли някакви неустойки. Макар, че логично договорът да си е направен изцяло в тяхна полза.

# 587
Ох и аз съм така, сега съм в 18та седмица и още не усещам бебето и ми е голям филм,а прегледа ми е чак на 10ти. На косъм съм да отида по-рано  ако трябва другаде на частно. Но предния път пак бях така и отидох по-рано, спокойствието ми държа точно една седмица.
Здравейте, момичета Simple Smile
Надявам се всички да сте добре.
Искам да попитам дали има други луди като мен, които винаги преди преглед се притесняват дали всичко е наред и нон-стоп го мислят?
Последно бях на преглед началото на декември, а сега часът ми е за първата седмица на януари, когато точно ще вляза в 18 г.с и ще ми е първата женска консултация. Правих БХС и ранна фетална. Но този слрининг за преждевременно раждане пише, че се прави от 20 до 22 г.с така че предполагам за шийката на матката и дъшжината ще е тогава..
аз нямам никакъв корем и леко се притеснявам дали бебето се развива нормално, тъй като имам намален кръвоток в едната утерина 🤷🏼♀

# 588
Здравейте, бъдещи мами 🥰
С радост открих, че има актуални теми за термин през юни 2022 извън фейсбук Simple Smile

Моят е за 18 юни и сега съм 15+6г.с.
По последни предположения чакаме момиче 🌷

От около седмица усещам леко гъделичкане под корема за 10-15 секунди, но не знам дали е бебето. Иначе съм със задна плацента. Много се забавлявам на всеки преглед, бебето шава изключително много 😁

Аз правих БХС в края на 12та седмица и чакам да излезе график, за да запиша следващата фетална морфология за 20-22г.с. Така ме посъветва АГ.

Днес мерихме шийка и беше 38мм, не каза да е притеснително.
Аз съм с миома и от нея само ме наболява от време на време, но за сега всичко върви добре и спокойно 😊

Започнах и аз да обмислям стволовите клетки, виждам много бъдеще в тях, но за сметка на това ме притесняват банките тук, също и цената..
За колани - не съм се интересувала задълбочено, но съм почитател на естествения преход на организма и по-скоро не възнамерявам да ползвам.

На мен ми е интересно за йогата. Аз съм почитател от години и до сега си я правя почти всеки ден, като вече измених доста от упражненията към по-леки версии. Вие практикувате ли йога или други леки упражнения?

Пожелавам чудесна, лека и спокойна бременност на всички ни!

# 589
Съвместимостта дори и между братя и сестри не може да бъде сигурна. За провеждане на лечение в пълния му размер количествата, които бихме съхранили, са недостатъчни. Имаше някакви условия в използването на материала - в Европа, пък извън Европа... От самите предлагащи услугата, нещата са представени по един розов начин, все едно тая панацея, дето тепърва ще се развива, един ден ще направи безсмъртни цялата рода, дето сме в кръвна връзка.
Лечението със стволови клетки на моя братовчедка преди 30 години не е било успешно, починала е от левкемия. На детето, което е мой първи братовчед, също не помогна, за жалост. Подобрение няма.
Може след още 30 години да е друго, но тогава дали замразеният материал ще е годен, дали ще е съхраняван правилно по онези бъдещи схващания, дали фирмите ще ги има и дали балонът ще се поддържа... Това никой не знае. Чукаме на дърво и се надяваме да не изтеглим късата клечка.

# 590
Аз лично съм против запазването и не бих запазила. Нито знаеш къде и как ги съхраняват. Недай си Боже да ти се наложи да ги използваш, обикновено отговарят за тях само на територията на страната, в която се намират. Не ми вдъхва много доверие.

# 591
Аз честно казано съм решила тези около 5 000 лева, ако съдим по това:
да ги рисувам, но нямам финансова възможност да дам няколко пъти по толкова в различни тъканни банки, та ми се иска все пак да успея да открия най-добрата. Макар, че какво ли значи най-добрата, то до деня в който на човек му се наложи да ги ползва, няма как да знае дали са годни..
Все пак си мисля, че има някой из форума, който да кажем работи или познава работата от “вътре” в тъканните банки в България и ще бъде искрен да ме насочи 😂

# 592
Може да зададете отделна тема във форума, където биха отговорили хора, които лично са се сблъскали с нуждата, а не само с идеята за използването им. Другото е много четене на независими източници по темата. Обективно мнение на работещ в сферата човек не смятам, че съществува.
Имаше, сигурно и сега, значение в коя седмица се сключва договора и се начисляваха определени отстъпки. Около бебешките изложения също има намаления.

# 593
То всъщност количиството, което съхраняват е нищожно и в повечето случаи крайно недостатъчно.. Да не говорим, че за да се прибегне до лечение със стволови трябва да са опитани всички други методи и не става ей така. Трябва разрешение. Та, аз по-скоро бих дарила стволови клетки.

# 594
Та той е 2000 лева, аз дори се чудя ако ми се наложи да правя от къде ще ги взема. Не съм си и помисляла просто за всеки случай. Явно с учителска заплата деца не се гледат Simple Smile 😀.  Дано всичко да  е наред, че не ми се мисли.
Че ние вкъщи сме с учителска (на приятеля ми) и преводаческа (мойта) заплата, като поддържаме и два мотора и кола, а той има и още едно дете от предния брак 😀 за момент не съм се замисляла, че няма да се справим.

# 595
Много се радвам за вас. Просто в моето училище дават само минималната учителска заплата, няма бонуси дори за 24 май или Коледа. Та не е много. И ние имаме 8 годишно дете,  къща и кола, но не мига да си представя такъв непредвиден разход. Не, че ако АГ каже, че трябва,   няма да ги събера, разбира сече за бебето всичко ще дадем, но пак са си две заплати.
Та той е 2000 лева, аз дори се чудя ако ми се наложи да правя от къде ще ги взема. Не съм си и помисляла просто за всеки случай. Явно с учителска заплата деца не се гледат Simple Smile 😀.  Дано всичко да  е наред, че не ми се мисли.
Че ние вкъщи сме с учителска (на приятеля ми) и преводаческа (мойта) заплата, като поддържаме и два мотора и кола, а той има и още едно дете от предния брак 😀 за момент не съм се замисляла, че няма да се справим.

# 596
Има и по евтини варианти.Тези , които покриват трите най -често срещани синдрома са към 600 лв .

# 597
Весело посрещане на Новата година!
Бъдете здрави и благословени!

# 598
Здрави и щастливи.

# 599
Здравейте момичета !
Исках да ви попитам до колко килограма си позволявате да вдигате ,като цяло повече от 2-3 кг не вдигам,но ми се наложи да вдигна около 10 кг за буквално 10 -15 крачки 😫 И веднага филми .

Общи условия

Активация на акаунт