С какво ви дразнят мъжете /тема № 9/

• 42 427
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Що как, мен откак част от мъжовата рода ме пофали  публично пред друга част, че ям повече от мъжа ми, веч не се чудя как се изхранват мъжете. Лесно, как.

# 301
Пиле с ориз, едно бутче е вече сипано. Обърни внимание на размера на тавата. https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/247933594_10226 … 2&oe=6199ADF1

😂😂😂😂😂👍🏻
Силно подозирам, че накрая не е останало за цяла порция😂

Аз като видях въпросният момък как омете около 12 кюфтета, грамадна чиния със салата, поне толкова картофи плюс три парчета торта щях да се гътна като каза накрая: извинявам се, ще стана, обаче след малко ще върна да си доям. 😂😂😂😂

Останах много впечатлена и майка му ми спечели уважението во веки😂

# 302
Една луканка, два суджука и половинка кашкавал оставяш вечерта в хладилника. На сутринта ги няма и това след обилна вечеря. Бях малко гладен и си замезих през нощта 😁

# 303
  • Пловдив
Да ви снимам ли 15 литра тенджера? Най-употребяваната е 15 ( 15 е до ръба, за удобно разбъркване никога не я пълня над 12-13). И другите две са по 10 литра.

# 304
У нас се готви дневно.

Количествата са нормални, съдомиялната е стандартна (24 inch).
Но е факт, че тигани, тенджери и някои тави въобще не ги слагам вътре. Всичко се мие веднага след употреба.

Мм ми е осигурил всички удобства за да може да се почиства, поддържа и да в функционално всичко.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 05:27 от Анонимен

# 305
Боже, Боже, а аз се гордея каква съм домакиня, че имам тенджера от 5 л. 😂 Която се ползва само за една супа, която си я вари моя мъж 😂

# 306
Аз па моя го взех с нелош  набор Цептери, и винаги излиза някоя по-голяма.

# 307
Аз пък не зная и никога не съм знаела колко литра са ми тенджерите и другата посуда- малки, средни и големи са 😀

# 308
  • Варна
Мъжете отново останаха зад посудата.😄

# 309
Мястото им винаги е  било там. 😂

# 310
  • София
Да ви снимам ли 15 литра тенджера? Най-употребяваната е 15 ( 15 е до ръба, за удобно разбъркване никога не я пълня над 12-13). И другите две са по 10 литра.
Янтра, нали ти беше с прословутата "тавичка" с пълнените чушки. Grinning

# 311
Развитието с бележката подсещанка сутринта : изпълнил само едното "нареждане", за другото го мързяло.. Хем ми е смешно, хем не.. Вече не ме и дразни. Ще го свърша аз, ама така, че на него да му бръкне в г*за моята работа 😂Но поне мие, чисти котлони, след моите залепнали тенджери и тави, от макарони, тесто и храна за котки 🤣

# 312
Развитието с бележката подсещанка сутринта : изпълнил само едното "нареждане", за другото го мързяло.. Хем ми е смешно, хем не.. Вече не ме и дразни. Ще го свърша аз, ама така, че на него да му бръкне в г*за моята работа 😂Но поне мие, чисти котлони, след моите залепнали тенджери и тави, от макарони, тесто и храна за котки 🤣
Да ти е жив и здрав тогава... Joy

# 313
У нас се готви дневно за 8 деца ( 2,3,4,5,5,6,9 и половина и 13 и половина годишни) и двама възрастни, плюс обяди в кутия за училище и работа.

Количествата са нормални, съдомиялната е стандартна (24 inch).
Но е факт, че тигани, тенджери и някои тави въобще не ги слагам вътре. Всичко се мие веднага след употреба.

Мм ми е осигурил всички удобства за да може да се почиства, поддържа и да в функционално всичко.
От къде толкова деца? 😀

# 314
А как трябва да го приеме? Аз също бих ги оставила в мивката след това изречение.
Мъжът трябва да поема инициатива Triumph Като спомена, че има нужда да се прахосмуче тези дни, на следващия ден като се прибера и го питам дали е правил нещо интересно е много задоволяващо ако той каже, "Ами пуснах една прахосмукачка". За съжаление понякога се увлича, взел че полял цветята и си трае, и като ги полея и аз и току някое сдаде багажа Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт