С какво ви дразнят мъжете /тема № 9/

• 42 405
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Респект пред тавите на Янтра. У нас това е храна за цяла седмица, а си мислех че моите ядат много. Повече няма да се оплаквам на тема готвене.

# 331
  • Sofia
Момичета, с писанията на последните 3 стр. ще откажете всяка неориентирана мома от брак и деца. Grinning То, тоз' живот каторга ще дойде.

Дайте да плюем по мъжете по-добре. Grinning

# 332
Момичета, с писанията на последните 3 стр. ще откажете всяка неориентирана мома от брак и деца. Grinning
Напротив, предоставя се възможност неориентираната мома да може един ден да каже, ей виж у нас не е идеално, обаче не е онзи ужас като ония там от темата Satisfied

# 333
Чеее трябва да го ръчкам за всичко 10 пъти, чее често повишава тон и е сприхав и избухлив  ии тн

# 334
Е като не разбира от първия път как няма да се налага да го ръчка по десет пъти. Да си свърши каквото там иска жена му от първия път и никой няма да го ръчка за нищо. Че и да се дразнел от това.. айде моля ти се, тя има пълното право да се дразни, че все трябва да ходи по него да му напомня някакви неща. Пък чак и да избухва... Нещо ми намирисва на мъж тип - аз нищо не искам да правя вкъщи, спри да ме тормозиш с изисквания. С такива оправия няма..

# 335
  • Mediterraneo
Ако на тези мъже им напомняте на всеки 6 месеца, че нещо трябва да свръши спешно, нормално е да се дразнят.

# 336
Ама какво ще е това спешното нещо, което може да чака 6м Rolling Eyes явно говорим за различни неща.. 'щото ако може да чака 6м значи не е спешно, а ако е спешно се върши веднага.

# 337
Що? Моят мъж има служебни пътувания в чужбина редовно за седмица, понякога и две.
Ако тече кранчето в банята е спешно, защото е разход на вода и нервира жестоко. След като се прибере с джет лег първите дни и да се нарадва на детето, което е залепено като ваденка, му е само до кранчето. Ми, мрънкам. Ако го оставя пак ще тръгне без да го е поправил.
Има си оправия, що да няма? 🙄

# 338
То пък щото много сложно да смениш гумичката на кранчето... Или да викнеш водопроводчик ако е по-сложна повреда... Нали уж сме еманципирани и твърдим, че няма мъжка и женска работа? Или не го твърдим... Или го твърдим само като ни изнася Joy

# 339
Оф.. тва за мъжката и женската работа...
Всекипът се караме като сглобяваме мебели, защото мъжът ми казва, че жените само придържат, ако се налага. Аз обаче страшно обичам да сглобявам та се налага да се поскараме, за да ми даде "мъжката" работа с винтоверта и отвертката.
Иначе сега имаме едно перде, което в средата някак магически и провиснало и му се моля от поне месец и половина да го оправи, защото не мога да стигна дори и на стол. Ама... още си е провиснало.

# 340
Аааа, аз не мога да поправям такива неща и нееманципирана още ме е взел. Няма да ставам на стари години, я. Че и заплатите ни са общи. Хич! Да взема да си плювна в пазвата от такъв съвет! 😂

# 341
То пък щото много сложно да смениш гумичката на кранчето... Или да викнеш водопроводчик ако е по-сложна повреда... Нали уж сме еманципирани и твърдим, че няма мъжка и женска работа? Или не го твърдим... Или го твърдим само като ни изнася Joy

У нас мъжът ми не готви. Аз не сменям кранчета, не извършвам ремонтни дейности, не се занимавах с колата, когато имахме, не купувам техника, само си казвам изискванията. Като има повреда, той е на ход.
Все ми едно, какво мислят феминистките.

# 342
  • София

То хубаво, ама не е гот един да върши всичко, щото друг се ослушва. Не е до женска и мъжка работа.

Лично аз, викам съседа Blush Че и френския ключ ще му подам, ако се наложи Relieved Ако на мъжо не му харесва схемата, другия път да не отлага Joy

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 12:54 от Лъвица

# 343
У нас мъжът ми не готви. Аз не сменям кранчета, не извършвам ремонтни дейности, не се занимавах с колата, когато имахме, не купувам техника, само си казвам изискванията. Като има повреда, той е на ход.
Все ми едно, какво мислят феминистките.
При мен не е от феминизъм, а от мързел Laughing като дете не можех да повярвам на очите си. Крехките жени всеки ден след работа запретват ръкави и е едно готвене, простиране, гладене, чистене, деца, а мъжете - пей сърце, пълна почивка! Само от време на време, ако се счупи нещо, се намесват. Не можех да си представя, че като порасна ще трябва да работя толкова много, а силният, здрав и прав мъж до мен ще си вади ръцете от джобовете веднъж на високосна.
И сега ме дразнят. Не знам каква е тази любов, при която допускаш човекът до теб ежедневно да е натоварен и ти да не пипаш нищо, а да седиш и да чакаш нещо да се счупи. 100 пъти предпочитам да сменя едно кранче на няколко години, отколкото да готвя и чистя ежедневно сама. Но пак казвам, мързелът ми се обажда. И при мъжете е така. Но - който както е намерил, не е луд този, който яде баницата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 344
Във всяко семейство задълженията се разпределят по различен начин. Важното е да са разпределени и всички да са доволни от това. Аз поправям кранче ако се наложи, не го чакам и да гледам как тече водата... мъжа ми пък чисти банята всяка неделя, аз с това не се занимавам. И така, имаме си разбирателство. Не съм феминистка, не съм и домакиня до печката... някъде по средата съм. Вярвам в принципа, че всеки допринася за общото, за дома, както иска и колкото може, не деля на мъжки и женски работи. Радвам се, че и мъжа ми споделя тези възгледи и не страда от комплекси, че ще му паднат ръцете ако измие чиниите. Нито ще му се наруши егото, че съм оправила кранчето, вместо да го чакам той да го забележи, че да се сети, че да го оправи.. Важното е да сме щастливи и в разбирателство. Пък който вярва в мъжки и женски работи, да си стои до печката с течащо кранче шест месеца... щото по вашата логика, щом мъжа е длъжен да поправя разни работи, значи жената е длъжна да чисти... Айде, да не се съглася Hug

Общи условия

Активация на акаунт