💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 610
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 035
Йеей, Алекс ни чете. Heart EyesJoy А в песента, която е публикувал се пее: “Късно е, сякаш изправени на съд, без вина виновни сме със теб за първи път.” Кратко и ясно.

# 1 036
Само на мен ли ми се стори, че те са намерили храната. И от думите на Боби и на Красима в лайфа прозираше нещо такова - Казаха "Кой ще намери храна и няма да яде?".  Не съм гледала внимателно явно.
Къде ли продават от чорапите на Елена. Мисля за няколко чифта😎

Ясно си казаха, че тази храна не расте по дърветата, че да я намерят в гората.Донесена им е.Сега не могат или не искат да кажат, след време може и да се разбере.

# 1 037
Надали Елизабет е сложила там камерите. Не мисля, че заради нея са ги разкрили. Може после като са обсъждали отношението на продукцията, тя да е изразила мнение, че правилно са ги наказали и да е станал вътрешен конфликт. Не ме интересува. Не харесвам Александър, за да се настроя против Елизабет заради него. А и те никакви не са там. Съотборници по принуда, търпят се, с някои се харесват и сприятеляват и толкова.
За мен истински интелигентните хора, които не искат да участват в театър, просто не се бутат в такива предавания. И няма значение, гледал ли си, или не си. На 18г можеш да се прилъжеш, но на 30г мисля, че всеки е наясно какво е риалити предаване.

# 1 038
Ами нормално да ни чете, сега му е момента, после ще забравим за него.

# 1 039
Сторито на Алекс е споделено от повечето шампиони, включително и Андрей. Значи го подкрепят.

# 1 040
Елизабет и Андрей се следват взаимно. Всъщност тя май само него е последвала от шампионите .

# 1 041
  • София
Надали Елизабет е сложила там камерите. Не мисля, че заради нея са ги разкрили. Може после като са обсъждали отношението на продукцията, тя да е изразила мнение, че правилно са ги наказали и да е станал вътрешен конфликт.
Подчертаха, че конфликт с нея по време на самото предаване не е имало, станал е сега. Освен това, те всички признаха, че не е честно това, че са се нахранили, така че не е мнението на Елизабет това, с което останалите имат проблем.

# 1 042
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Четейки коментарите тук,намирам за твърде жалко, че от тук пишещите повечето сте против Поли, заради онази игра срещу Мартин. Тя не е виновна, че от продукцията сложиха повече фалшиви куки на Марто.
adriano666, интересно ми е като четете, разбирате ли смисъла на коментарите на тук пишещите....

Обсъждаме и порицаваме  наглостта на госпожицата  да обяви: "Бяхме равностойни.....",
подхилването, лигавенето, лукавите и  усмивчици, въртенето на очи, както  и
наглото и питане за  жълтиците на Марто...
От това се възмущава мнозинство, от поведението и в края на играта и гаврата на екипа с монтажа.
[

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 15:32 от tutulina

# 1 043
Как го прочетохте това? Нищо не прочитам...

# 1 044
  • Испания

Бутони Control и +

# 1 045
  • Sofia
Мартин събра доста грошове,  интересно ми е какво могат да му предложат за тях на пустия плаж. Или отшелника винаги ще служи за спестовна касичка до края на формата.
За да станат 7-7-7 е възможно да не вкарват нов човек , а да си върнат Мартин на бойците.
Интересното е,че Симеон до сега винаги печелеше и още нещо,освен парите.
За Мартин нямаше  допълнителна награда.

Яд ме хвана вчера,че Боби не спечели.
Ама,като се замисля,сигурно знамето щяха да му предложат като награда,та келепир никакъв...

Искам да се извиня все пак на продукцията (ако четат, а би трябвало ако истински си обичат работата, ще се потретя за това),
Скрит текст:
че ги обвиних, че те са скалъпили всичко с 'храна гейт', а явно не са. Не че съм длъжен да се извинявам, това е форум и не съм на договор с тях, но все пак така мисля, че е редно.
Но за да имам такова недоверие към тях сами са си виновни. С купищата гаври с участници и правила.
От Лайфа на Алекс недвусмислено стана ясно, че те са си организирали нещата, но се и разбра, че се е знаело поне седмица по-рано, а и не са мислели, че е чак такова нарушение. Не знам, някои неща никога няма да се доизкажат. Ясно е, че са рязали много и така са монтирали всичко, за да ги очернят възможно най-лошо. Но главното е, че това не е идея/сценарий на самата продукция, а си е някаква тяхна си инициатива, която също не се разкри докрай по време на лайфа. Но стана ясно, че Елизабет ги е предала, което не мога да го приема. ОК, победителя ще е само един, ама ако така си е мислела, че ще елиминира съперниците си... А и са племе, малко или много тези хора ти стават свои, дори и да не се понасяш с някои. А тя се е наплюскала наравно с тях, а после ги е изтропала, като ученичка в 1 клас. Не мога да го приема това за нормално.
Не се хаби,не четат.Те са велики,не им трябва акъл... Wink

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 16:54 от avi10

# 1 046
Добре де, по линия на каква логика точно бойците ще станат 7? При тях има един контузен играч, който беше заменен. Сега са 6, защото двама им отпаднаха по каналния ред, тоест откъде накъде ще им пращат някого... освен логиката е Симеон да заеме мястото на Мартин, който пък зае неговото и да следват този сюжет? А на жълтите им дават някого на мястото на контузения Братоев. Ако Симеон отиде при жълтите, аз не виждам какво ще измислят, че да сложат някого при бойци след като Елия и Мартин си окапаха стандартно

# 1 047
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
И аз това си мислех  - хем яли цяла седмица, хем Борис бил на реката от две седмици и не бил ял. Гледах вчера и се смях Grinning
daisy12 ,  не забравяйте, че има 5 души ГЛАВНИ РЕДАКТОРИ  и още 12 РЕДАКТОРИ.
Зависи кой е бил на смяна да шепти в ухото на Димо.  Явно не е бил в течение на новия обрат
в сценария и така гаф, след гаф. Монтажистите и те спали.....Свикнали сме вече.

# 1 048
  • Испания
Добре де, по линия на каква логика точно бойците ще станат 7? При тях има един контузен играч, който беше заменен. Сега са 6, защото двама им отпаднаха по каналния ред, тоест откъде накъде ще им пращат някого... освен логиката е Симеон да заеме мястото на Мартин, който пък зае неговото и да следват този сюжет? А на жълтите им дават някого на мястото на контузения Братоев. Ако Симеон отиде при жълтите, аз не виждам какво ще измислят, че да сложат някого при бойци след като Елия и Мартин си окапаха стандартно

Логика в ИВ? Сигурно се шегуваш.

При бойците изпратиха Калоян вместо Мартин, който отишъл несправедливо на елиминация заради Алекс, т. е. шампионите. Сега ще им пратят жена заради Станислава.

# 1 049
  • София
alex_ivanov769 12 мин…emer@zz
Signal • Sbogom >
Ако е възможно до
колкото зависи от вас,

живейте в мир с
всичките Човеци.
Хора във форум BG-
mamma

Бла
изключение. Дори и на
тези които ме
наругаха намразиха