💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 757
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 705
  • София
За да ги издъни някой ,значи в крайна сметка приемат действията си за издънка.Също излиза,че задружно племе не е съществувало.То и няма как в условия на игра подобни неща да се твърдят.Това,че са ходили на съвет един единствен път е причината да изглеждат по този начин.
Аз по отношение на събитията не съм ок .Кофти е предварително да организираш този план,кофти е за другите племена.Идваха ми в повече и хитруванията им по време на игра.
Алекс го харесвам и това няма да се промени,но не одобрявам реакцията му -в онзи момент и сега -с малкото момиченце и т.н.,олеква ми.

# 706
  • София
Също излиза,че задружно племе не е съществувало.То и няма как в условия на игра подобни неща да се твърдят.Това,че са ходили на съвет един единствен път е причината да изглеждат по този начин
Това, че един единствен човек се дели от племето, не означава, че няма задружно племе. Те подчертаха, че по време на игрите те са нямали идея за въпросното "предателство", след това разбират, че някой е работил с и за продукцията.

# 707
Споменаха, че е имало проблем с някой пъзел, но не са излъчили. Не са можели са го наредят, липсвал е елемент и са ги обвинили, че не са го извадили от торбичката.

# 708
Ако им бяха казали "Така не може", как щяха да обясняват после липсата на Алекс и Братоев?

Ако бяха спрели всичко в началото,  нямаше да има причина да си тръгва Алекс.А и вместо да се мъчат да режисират всичко,  най-добре е да оставят нещата малко и сами да се развият.
Просто можеха да покажат нещата каквито са.Да покажат какво са снимали и разбрали,  да ги предупредят,  пък след това който иска да си ходи.И всичко това пред камери и няма да има нужда нищо да обясняват от продукцията.

# 709
  • София
Борис каза, че яденето край огъня пред лагера им не се вързва с дефиницията на "скришно" или "тайно".

Не всеки ден преди битките са получавали храна.

Въпрос: Какво мислите за Елизабет?
Алекс: Не мислим.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 19:00 от La Vikinga

# 710
Туджаров днес каза че са имали охрана на лагера край реката. Възрастен човек, който обикалял отдалеч.
Вероятно той ги е видял, нормално е продукцията да не реагира веднага а да си подсигури "доказателства" и тогава да ги разкрият.

# 711
Знае ли се какви зодии за участниците?

# 712
Знае ли се какви зодии за участниците?

Алекс каза, че е рак. Другите казаха кога имат рожден ден, но аз не запомних...

# 713
  • София
Туджаров днес каза че са имали охрана на лагера край реката. Възрастен човек, който обикалял отдалеч.
Вероятно той ги е видял, нормално е продукцията да не реагира веднага а да си подсигури "доказателства" и тогава да ги разкрият.
Да, Александър спомена, че те са видели, че продукцията ги е видяла отдавна, но частта с парите е била "an inside job".

# 714
  • Испания
Лайв на Алекс

"Този лайв няма да свърши както вечерашният епизод. Доста хейт се изсипа".

Извинява се, че е напсувал. Казал е: „Да ви... българската продукция“. Думата „продукция“ е изрязана. Дали е патриот? Гласува на всички избори и чака 4 часа.

За да слезе на това ниво и да изпростее, е имало причина заради целия цирк. Много е изрязано. Това се е случило снощи и бързо-бързо се забрави нагласената битка с Паулина.

Не е имало друг начин да бутнат племето. За тази храна се е знаело дни преди това. Просто са го използвали като мотив.

Говорят и правят каквото си поискат. Пак спомена за посадените 40 дръвчета и неполучената награда. Алекс не участва в сценарии, циркове и затова е влязъл в конфликт с продукцията. Непрекъснато са го провокирани. Държат се с него нагло, държат се като началници на слънчевата система и от тях зависи дали слънцето ще грее вас.

Ако лично е знаел, че няма състезателен дух формата, никога е нямало да отиде там.

Благодари и на тези, които го хейтят. Наглото му държание – така е представено от продукцията. Медията е стахотен манипулатор. Неслучайно партиите имат собствени медии.

Пак се извинява за това, че е напсувал. Може би е трябвало да го направи на немски, защото от продукцията знаят само хашлашки език. Напсувал е на български, а са изрязали думата „продукция“.

Няма как да участва в нещо, което е в разрез с разбиранията му.

В момента е в Хамбург.

Въпреки че продукцията не заслужава, пак ще остане коректен към продукцията. „Всички сте вменяеми и интелигентни хора и може да прецените дали може да изкараш 2 седмици без храна“.

Най-малкото, което могат да направят, е на изрежат думи. Освен това изкарват голи снимки на членове от други племена. Забраняват ти това и онова.

Трудно можеш да се разбереш с хора, от които те делят 2 вагона книги.

За чорапите не може да коментира. Имало някой, който го наричат Караджата и който е издал това за чорапите. Не иска да каже име. И той/тя е ял/-а от тази храна, но...

Това, което сме гледали вчера, не е нагласено, защото той си е взел решението.
Има малко време, докато изтече договорът, и ще разкаже много неща.

Има една идея, която е задружността на нашето мислене. Можеше всички да си тръгнат. Страхът у всеки е различен. Става въпрос за 50 000 лева неустойка.

- Дали ще го осъдят за този сайт?
- Малко трудно ще се случи. Догодина няма да могат да направят сезон, защото ще олекнат доста с пари.

„Радвам се, че повече няма да правят шоу на мой гръб“.

Ще разкаже точно какво се е случило, като мине малко време.

Като се намери храна, се отстранява виновникът, а не се чака с дни.

Водещите може би са добри хора и може би са на заплата. Не би трябвало да се държат така, но съм сигурен, че им го спускат в ухото.

1284 души в лайва

Пари не дават. Те нямат пари. Това прилича ли на нещо, което се прави с пари?

ОК ли е някой, който е заградил една река? Идва някой, който иска да лови риба, пита може ли да става това?

На плажа, където дюните са защитени, се изкопава басейн. Да кажат за мен или другите участници, че сме такива или онакива, е леко смешно?

От продукцията не дават нищо. Те не са им дали храната.
В резиденцията им купуват точно пържоли или кюфтета. 5 или 6. Нито едно повече.

На реката с капачка от консерва Андрей е отрязал едно дърво, изранил си ръцете, но това не се дава.

За другите отбори не иска да каже нищо. Там има само скандали.

Днес може би ще го дадат за малко, колкото да го очернят още повече.

1478 участници в лайва.

Алекс не е гледал първи сезон и само края на втори. Записал се на майтап.

Не мисли, че някой може да изкара 2 седмици без храна.

- Кой ви е издънил?
- Някой малък човек, който се промъква в храстите. Достойнството му е 0. Но като седне да яде на масата с теб, не ти казва какво не те кефи.

Елизабет е блокирала и изтрила всички от отбора, без да знаят защо.

Вероятно - това го пиша аз – Елизабет ги е портила.

Ще запише лайва. Ако искат да го взимат от продукцията и да го съдят.

1551 участници в лайва.

Няма правила никъде. Като питаш, ами няма правила.

Не познава Симеон. Това е все едно на един мач да опънеш волейболна мрежа, за да хванеш зрителите и на волейбола.

- Откъде взехте храната?
- С Божията помощ.

Много малко неща са дадени снощи. Повечето е изрязано. Като е казал, че дава две минути да му дадат документите и дрехите. Излезли от фургоните и започнали да му обясняват, че не можело сега да му дадат документите. Но всичко е изрязано.

При редене на пъзел, не успяват да го наредат. Викат шампионите: „Да дойде някой да видим защо не се получава“. След много време идва някой от продукцията и се оказва, че липсва една торбичка с части.

Но и това е замазано.

Взимат ти телефоните, нямаш право на нищо. Това с отшелника не е за това шоу. Не си пасват нещата. Няма как този отшелник да има място там.

„Не съм се отказал. Отказаха ме. Много седмици искаха да ме откажат“.

„Обидно би ми било да гледам битката между Паулина и Мартин“.

Доста неща спестява на продукцията. „Те са прекрасни хора, но не за моите разбирания“.

- Кой донесе храната?
- Донесоха я с Божията помощ и пак провокирано от продукцията. Без дим огън няма.

Включват се Братоев и Красима.

Братоев е след тренировка.

Братоев: „Нямаше нито един, който да е по-малко виновен от другия. Храната я донесохме всички, защото сме организирана контрабандна група. Змията е била с две глави. Една без коса и една с коса. Че сме сгрешили, сгрешили сме, но докато не влезете в обувките на другите, нищо не може да кажете“.

Красима: „Абе, хора. Ако някой от вас е в тази ситуация, бихте постъпили по същия начин“.

Включват и Андрей.

Алекс: „Братан, да върнеш наденицата на хората“.

Андрей: „И оризовки имаше. На мен ми казаха да се махам от България“.

Алекс: „На мен ми пожелаха да умра и аз, и майка ми...
Толкова неща са изрязали...“

Андрей: „Няма да коментирам“.

Красима: „И аз няма да коментирам“.

Алекс: „Да, разбирам ви. Имате договори. Къде изчезна Братоев? На рамото си ли падна?“

Красима: „Хора, тази храна не сме я намерили под дървото. Логично е да я вкараме отвън“.

2422 участници в лайва

Братоев: „Аз ако знаех какво ще стане, нямаше да си тръгна. Аз обичам сеира“.

Алекс: „Тук дават асистент на хора, които не могат да вървят. Това не е спален вагон. Да бяхме те носили и теб, Братоев“.

Включиха Борис

Алекс: „Ти да не се готвиш да участваш във формата догодина?“
Борис: „Как ме хвана“.

Алекс: „Защо си тръгнах?“
Борис: „Защото мъжкото в теб надделя. Цялата ситуация се представи изключително зле.
Въпросът е, че всички си мислят, че това е породено само от глад или да пре...м другите участници. Имаше много други фактори, които са известни само на нас.

Алекс: „Виждам, че се пишат цинизми. Искам да ви кажа: вместо да ни хейтите, идете при някого, когото харесвате и му кажете, че е готин“.

Борис: „Беше наслагване на фактори. Колко да е скришно яденето пред огъня, а? Никой от нас не е искал да стигне дотук. Колко трябва да си забил като човешко същество да тръгнеш да обиждаш детето на Андрей на рождения му ден!
Много неприятни части за продукцията бяха изрязани.
Вие станахте свидетели на това, на гадното, без да разберете какво ни е довело до тук.
Ние се смеехме на себе си, а не от наглост. Не за всеки ден, в който е имало битка, сме имали храна“.

- Защо държанието на Алекс беше толкова високомерно?
- Защото ме провокираха бе, хора. В един момент трябва да тропнеш по масата, ако си мъж.

Пак каза Алекс, че им е било забранено да говорят с другите племена.

Андрей: „Това просто шоу“.

- Как се чувствате след ИВ?
- Прекрасно.

Андрей вчера е гледал коментари на предишни участници.
Алекс: „Да бях гледал предварително!“

Алекс: „Хора, аз не ви призовавам да не гледате. Това не е коректно към моите съотборници“.

Алекс: „Приберете, гушнете най-любимите си хора, остевете ИВ. Като се замислите, животът минава в глупости“.

Ще запази лайва.

П. П. Сигурно в бързината съм допуснала грешки, нямам кирилица на клавиатурата и пиша по памет. Нямам време да проверявам текста.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 19:26 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 715
Страхотна работа Смайли, респект !!!
Лайфа беше много хубав, гледайте го като го качи ако имате възможност.

# 716
Еми от лайфа общо взето стана ясно, че всички са яли и не са имали нищо против, а основните инициатори са били двама /предполагам Алекс и Братоев/. Както каза и Ники, лошото е, че са ги хванали Grinning Останах с впечатление от думите на Боби, че не са се и крили особено и са били готови да си понесат накзанието по договор. Просто от продукцията вместо да си действат по правилата решиха да спретнат този цирк и да монтират нещата така, че участниците да излязат най-черни. Също така разбрах, че действията им донякъде са били и нещо като бунт.. провокиран от некоректното и грубо отношение на продукцията към тях и  опитите им да ги вкарат в различни сценарии, на което съм склонна да вярвам. Аз също съм от хората, които не търпят до безкрайност определен тип поведение/отношение и когато има правила държа да се спазват и от двете страни. Всичко друго оставя едно горчиво усещане за несправедливост, което според индивидуалния характер и стпен на търпимост на всеки човек, може да доведе до ответна реакция, както се е случило.

# 717
Ха, познах, че отново има учстници, които не са изгледали предните сезони. Ако ги бяха гледали, щяха да знаят какво да очакват, ама някой друг им е виновен, че са се нахендрили там.

Ако им бяха казали "Така не може", как щяха да обясняват после липсата на Алекс и Братоев?

Ако бяха спрели всичко в началото,  нямаше да има причина да си тръгва Алекс.А и вместо да се мъчат да режисират всичко,  най-добре е да оставят нещата малко и сами да се развият.
Просто можеха да покажат нещата каквито са.Да покажат какво са снимали и разбрали,  да ги предупредят,  пък след това който иска да си ходи.И всичко това пред камери и няма да има нужда нищо да обясняват от продукцията.
Щяха да си тръгнат, ако им се беше наложило да поседят още няколко дни гладни и под навес. Аз и сега не съм сигурна, че и други от отбора няма да се самоотлъчат или самоотпаднат. Поне според излъченото - в нито еден от досегашните сезони друг отбор не е правил чак такава драма заради кофти условията още в първите дни на реката. Имаше миналата седмица изказвания тип откъде накъде ще стоим при такива условия. И после изведнъж мрънкането за глада спря и задникът на Габриела на реката порасна повече от този на Паулина в резиденцията.

# 718
Тъпо и долно е това, че Елизабет ги е изтропала на Продукцията. Защо го е направила е друг въпрос.

# 719
Smileys 🌺
Страхотна си, огромно благодаря

Общи условия

Активация на акаунт