💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 660
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 020
Довечера си мисля ...че, имунитета ще е за Калоян /новия червен/ , логично е да му дадат защото в противен случай Веднага го качват на мушка и го пращат да се бие! Може пък и за Стоянь от Балкань да е.
А правото на някой да прати директно на елиминации е за Капитан Милена!

# 1 021
  • София
Аз мисля,че новите по принцип са имунизирани на първи съвет.
Въртяха,сукаха и накрая пак любимото им изравняване и симетрия Simple Smile
Много усмихнат епизод вчера,изключая връщането на Симеон.Той,ако отпадне на елиминация,какво ще прави?
Инак това предложение смятам,че е към Паулина,а кого ще плъзне към елиминация,ще го реши продукцията.
По симетрия трябва да отпадне жълт в крайна сметка. Тоест Мани няма да стигне до съвет Simple Smile

# 1 022
Само на мен ли ми се стори, че те са намерили храната. И от думите на Боби и на Красима в лайфа прозираше нещо такова - Казаха "Кой ще намери храна и няма да яде?".  Не съм гледала внимателно явно.
Къде ли продават от чорапите на Елена. Мисля за няколко чифта😎

# 1 023
Сигурно на летището в Бразилия, там така Гълъбин Боевски едни куфари си купи и видяхте кво стана Simple Smile

# 1 024
Ето я пак същата надменност (да не кажа друга дума)-не е важно, че са направили нещо нередно, а че са ги предали.Егати...
Всички знаем, че на реката нито студуват, нито гладуват, нито миришат.Точно това е е издразнило продукцията-явното пренебрежение и желание да покажат, че за тях не важи нищо..
И с  кокошките беше същата работа-ако кучето ги беше удушило през нощта до сутринта са се"удървили" и не стават за ядене.
Тук според мен им се размина на жълтите и те решиха да изнаглеят още..

# 1 025
Ако вътрешният морал на Елизабет ѝ е говорел, че трябва да ги издаде, аз нямам нищо против това. Така го е почувствала, така е направила. Ако изобщо е била тя.
Но да лицемерничиш и накрая да изтриеш съотборниците си и да се покриеш не е много хубаво.

# 1 026
Сега чак си обяснявам реакциите на жълтите когато се разкри “заверата”.Демек -при все,че ни давате храна,а ни карате пред камера да говорим,че сме на джанки и се храним от слънцето,си помислихме,че ще се размине някоя и друга наденица 😂
Моля някой по-паметлив от мен да припомни не се ли говореше миналата година,че са виждани участници да се разкарват ИЗ Царево . И то не под формата на тези екскурзии-подаръци дето им правеха,а напълно самосиндикално Wink

# 1 027
Ето я пак същата надменност (да не кажа друга дума)-не е важно, че са направили нещо нередно, а че са ги предали.Егати...
Всички знаем, че на реката нито студуват, нито гладуват, нито миришат.Точно това е е издразнило продукцията-явното пренебрежение и желание да покажат, че за тях не важи нищо..
И с  кокошките беше същата работа-ако кучето ги беше удушило през нощта до сутринта са се"удървили" и не стават за ядене.
Тук според мен им се размина на жълтите и те решиха да изнаглеят още..

Специално за кокошките не смятам, че шампионите са виновни. Чух стопанина как каза на бойците - "Аз докато се обърна и то изяло две".

# 1 028
Аз всъщност се чудя на постъпката на Елизабет сега - какъв й е проблемът, че да изтрива и блокира останалите? Гузна ли се чувства, какво?
За останалото съм раздвоена. Хем изключително много не понасям подмазвачи, послушковци и лицемери, хем пък и смятам, че там никой на никого не е длъжен.

# 1 029
  • София
Може да не се е почувствала близка с никой от тях, а сега, като е мишена за оплюване, съвсем да иска да се дистанцира.

# 1 030
Или са и неприятни, също като на някои от нас.
На мен ми е интересно Андрей реагирал ли е по някакъв начин, и какво казва, на другите нямам никакво доверие.

# 1 031
Или са и неприятни, също като на някои от нас.
На мен ми е интересно Андрей реагирал ли е по някакъв начин, и какво казва.
Няма лошо, но да е последователна. Качваше до сега  и снимки, и сторита с тях. Сърца, това-онова. Или ти е неприятен някой и го заявяваш, или не си траеш три месеца след снимките.

# 1 032
  • London
Ако вътрешният морал на Елизабет ѝ е говорел, че трябва да ги издаде, аз нямам нищо против това. Така го е почувствала, така е направила. Ако изобщо е била тя.
Но да лицемерничиш и накрая да изтриеш съотборниците си и да се покриеш не е много хубаво.
А ние знаем ли защо ги е изтрила? Или пак само си гадаем?

# 1 033
# 1 034
  • Испания
Какво е казал Андрей? Снощи участва в лайва, в който се говори и за случката и за нещата около случката. И Борис говори.

Никой от тях не е споменал директно името на Елизабет. А това, че ги е изтрила, е много показателно.

Поздравления за Алекс отново и пак. Който разбрал, разбрал. Насила можеш да вземеш, не можеш да дадеш.

Общи условия

Активация на акаунт