Борба с рака- духовно оцеляване, физическо преодоляване-73

• 55 289
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
PeacockLove, от старите теми знам, че докторите се впрягат ако маркера скочи над 100, и че се влияе от доста неща.
Двете Аджибадем, Младост и Токуда, Надежда, Дървеница - избор да искаш в София. Успех и дано нямаш повод за притеснение.

# 106
PeacockLove, от старите теми знам, че докторите се впрягат ако маркера скочи над 100, и че се влияе от доста неща.
Двете Аджибадем, Младост и Токуда, Надежда, Дървеница - избор да искаш в София. Успех и дано нямаш повод за притеснение.
Видях, че Аджибадем имат консултация по документи. Затова мисля да им пусна документите и да кажат какво да правя

# 107
Ако някоя от вас е в Панагюрище днес и види жена с Розова коса. Аз съм. Свиркайте

# 108
Николче, добре дошла на родна земя! Успех на консултациите! 🙂

# 109
Николче, добре дошла на родна земя! Успех на консултациите! 🙂

Благодаря 🙏🤗
Ще ви прочета после, че много натоварен графикът.

Иначе вече съм с розова коса 🤣🎀

# 110
  • Бургас
Ех ще се разминем. Аз понеделник ще съм там … ако се позаседиш в Панагюрище свиркай Blush

# 111
Ех ще се разминем. Аз понеделник ще съм там … ако се позаседиш в Панагюрище свиркай Blush

Аз вторник пак съм тук. Понеделник съм в Пловдив ❤ Не съм била от 16 години...

# 112
Николче, ако в понеделник ти се отвори празно в програмата- пиши на ЛС, да пием кафе( мобилна съм и мога да дойда навсякъде). Тъкмо ще съм си подновила синьото на косата и ще сме си лика-прилика Smiley

# 113
  • София /Абсурдистан
Ех всички сте с нови цветни коси! На мен косата опадва много здраво, опадна новата, ме и част отстарата! Не съм на активно лечение и не вземам и хормони. Чудя се какво ли става и как да го спра, преди да съм останала съвсем без коса.

# 114
Лейди, ти Ковид кара ли? На мен( и на мъжа ми), след Ковид-а косите ни останаха наполовина. Дали от него, дали от купищата лекарства дето изпихме за постКовид симптомите, не разбрахме, но и при познати го имаше тоя ефект. Оправихме положението с ежедневни масажи с алое( от растение цедях сок), пръскане с вода от дива коприва и масажи. Аз си правих и маска с чесън( като се измие хубаво косата, после не мирише) и мисля, че и тя имаше значение.

# 115
Люба и Николче, ако се видите да се снимате 😁
Ще е яка снимка 🤗

На Хули изпращам много 🤗🤗🤗 и 😘😘😘.
Който има връзка с нея да предаде, моля 🤗🥰

# 116
На Хули 🍀🍀🍀🍀🍀🤗🤗🤗🤗🤗

# 117
Здраво живо на всички ви !
Имам бойната задача , да ви информирам за Мамето ! Някои от вас я познават , други не . Та , сега е момента да ви запозная всички с нея ! Тя е една от първите в тази група . Да не кажа първата ! Та ... След години борба с разни видове раци и други гадини , се случи така , че преди десетина дни я оперираха от тумор в мозъка . Операцията мина успешно . И сега Мам е при дъщеря си и се възстановява с шеметна скорост  ! Та тя е Баба Хулиганка , или Хули , както я знаем . Но за мен и още една част от момичетата винаги ще си остане Мам !
Пускам снимката по нейна заръка !
" Ще се боря за живота си " , това са първите и думи след операцията .
Молете се за нея !

# 118
Браво, Хули🤗
Само така 🤗
Ти си нашата гордост!
Чакаме те скоро да си 100% на линия🥰🤗🥰

Благодарим за информацията 🤗

# 119
Браво.
Страхотен пример и вдъхновение си за всички ни.
Бързо въстановяване .

Общи условия

Активация на акаунт