Борба с рака- духовно оцеляване, физическо преодоляване-73

• 55 290
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Шапка й свалям на Хули. Няма друга като нея! Hug Стискам палци силно скоро сама да се похвали.

Сиско, благодаря за инфото!

# 121
Бързо възстановяване! Чакаме те!
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀😘🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 122
Бързо възстановяване
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 123
  • София
Браво, Хули! 👏👏👏
Давай, момиче! 🥰 🍀🍀🍀
 Ще ти изпращаме всичката си положителна енергия! 🤗

Sisko77, благодаря, че писа!

# 124
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Sparkling Heart Хули Sparkling Heart
Момиче, с теб сме и хубавите ни мисли пристигат към теб като допълнителен лек към това,
което са направили лекарите и това, което можеш ти с огромната си сила.
Обич и късмет от нас! Flowers Four Leaf Clover

# 125
Хули,🍀🌈 прегръдки❤
Силна си, нашият пример и вдъхновение!

# 126
  • София
Еха, браво на Хули!!! Убедена съм че скоро ще довтаса да ни вкара в правия път! ❤️❤️❤️

Аз имам дата за първа операция за реконструкция, да се похваля! На 31 януари почва сагата "ще ставам силиконка" 😀

Нещо в последно време съм във фазата с черните мисли, но знам, че е временно и не им се давам.

Прегръдки на всички!

# 127
Момичета , къде се водите на диспансер?
Какви са ви впечатленията от диспансера в Младост 1?

# 128
Хули, поздрави, вярваме в теб❣
Николче, ти какви ги свърши в Панагюрище, какви са ти впечатленията, какво те посъветваха за Золадекса?

# 129
Тинтири , къде ще правиш реконструкция? Аз я правих в Александровска. Много съм доволна! Ама моя лекар не знам още ли е там , че искам и здравата да пипне малко

# 130
  • София
Тинтири , къде ще правиш реконструкция? Аз я правих в Александровска. Много съм доволна! Ама моя лекар не знам още ли е там , че искам и здравата да пипне малко

При Романски ще правя

# 131
  • Русе
Момичета , къде се водите на диспансер?
Какви са ви впечатленията от диспансера в Младост 1?

Аз в Токуда. Много си ги харесвам. Предният месец за 5 мин ми направиха протокола за Золадекса. Не се налага да се моля за изследвания, всичко си ми назначават на време. Любезни, внимателни. Налагало се е да се допитвам по тел - няма проблеми.

И аз при Романски ще правя.

# 132

При Романски ще правя
Оле, точно него издирвам.. може ли координати?

# 133
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичетата, които ще правят реконструкция при Романски- колко консултации са необходими и къде приема? Аз съм от Пловдив и много искам поне консултация да направя.  Някой имал ли е проблеми с кожата след лъчетерапията? Лекар ми беше казал, че ще е трудна реконструция при това положение, защото кожата изглеждала тънка като вестник.

# 134
Аз направих реконструкцията година и половина след лъчетерапия. Повреме на лъчетерапията мазах с един крем, който се състоеше от 2 съставки , разделени в 2 плика. Трябва да потърся старите си снимки да видя как се казваше крема. Но кожата ми въобще не се повлия от лъчетерапията. Много добре ми се отрази този крем.
Мисля, че имах 2 или 3 консултации с Романски и д-р Тепавичарова преди самата реконструкция.
Аз бях негова пациентка в Александровска болница.
Сега искам контактите му ако някой може да ми ги даде

Общи условия

Активация на акаунт