Борба с рака- духовно оцеляване, физическо преодоляване-73

• 55 260
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Дами, трябва да подавам документи за Телк за инвалидност за първи път. Аз съм на трудов договор и чета за някаква производствена характеристика. Може ли да споделите какви документи сте представяли?
Благодаря ви предварително!

# 91
Galadriel, бързо оздравяване🤗

Benetow, отиваш при личния за направление за ТЕЛК. Правиш на всичките ти епикризи копие и го носиш в картотеката в града.
От там ще ти изпратят писмо, какво още искат от теб. На мен характеристиката ми я изпратиха заедно с писмото и я дадох на счетоводството да  я попълнят.

# 92
Galadriel, пожелавам ти бързо и леко да минава. Но, предвид състоянието ти и снижения имунитет, следи състоянието си и ако усетиш влошаване, се обърни към болнично звено и лекар( съвет от мен, потърси познат дето да работи там и да ти обърнат малко повече внимание и да ти съобразят леченията със състоянието). Ако можеш си вземи и оксиметър и  следи сатурацията. Можеш да пиеш и Кверцетин( билкова добавка е, но се оказва доста подходяща при Ковид), в комбинация с ензими.
За скенера и  вливката не мисли сега- ще ти ги направят, когато се оправиш. При мен, след Ковид-а, започнахме точно със скенер, за да оценим пораженията и дали и  кога да започнем лечението отново.
Benetow, освен производствената характеристика( попълва се от работодателя) и направлението от ЛЛ, си спомням че и от Онкото ми дадоха писмо( че все още се лекувам). Също така ми искаха всички епикризи- от биопсия, операции, химиотерапии, лъчелечение, скенери и  пр. образни изследвания. Ако, си загубила някоя- си я изискай от досието, да ти я дадат.

# 93
  • Русе
Габриел, да ти минава бързо и без усложнения. Ще си накасаш после терапиите, спокойно. И аз заради Ковид прекъснах лъчето, ама на, мина и замина.

Бенетоу, в първия пост има инфо по въпроса.

# 94
  • София
Мilmich, кажи за Хули, моля те.
Много я мисля.

# 95
  • В царството на игрите:)
Мilmich, кажи за Хули, моля те.
Много я мисля.
Вече са си вкъщи. Ина полага много грижи за нея, но не е добре. Чакат още резултати.

# 96
  • Русе
Стискаме силно палци за Хули Hands Pray

# 97
Здравейте!
Аз съм с диагнозата вече 9 години ( рак на гърдата). Имай оплаквания и отидох на контролен преглед. Имам завишение на туморния ми маркер. Докторът в хирургичния кабинет ме изгони и ми каза да си гледна живота и да забравя за този туморен маркер. Пуснах ново изследване, в друга лаборатория, което е малко под референтната стойност.
Моля, кажете как да постъпя? Не съм от София, но мисля да отида там на преглед. Бихте ли ме насочили към болница/ лекар?
Скрит текст:

# 98
Здравей,
Запиши си час при проф.Гаврилов, в частния кабинет, София- "Преславска планина" 2, 088 782 55 38.
 Туморният маркер, ако не е прекалено завишен, не е индикация за притеснение.
Твоят е нормален.Какви са ти оплакванията ? Колко години пи хормони и какви?
Всичко да е наред!🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 15:05 от gary

# 99
Не съм пила хормони..моя рак не е хормонозависим. Предполагам, че се е разбирал маркера от това, че родих преди година и 3 месеца, не знам.

# 100
  • София
Вече са си вкъщи. Ина полага много грижи за нея, но не е добре. Чакат още резултати.

Благодаря за отговора, Миленка 🤗
Не се знае още предполагам, това нова ГАД ли е... или...
Трудно и за Хули и за семейството.
🙏🙏🙏 да се възстанови достатъчно!

# 101
Peacoclove,
Супер е това! Да сте живи и здрави,с много късмет,с бебката!
  Туморният ти маркер е в норма, но не ти пречи да си направиш преглед при проф.Гаврилов. За твое спокойствие, нали си и мама сега😊🍀🍀🍀🍀🍀🍀😘

# 102
Даже съм майка на 2 момчета след диагнозата и затова ме измъчват много мисли. Ще се обадя за час. Дано имат за ноември, когато планувам да съм в София

# 103
Вероятно нищо няма, но си отиди за спокойствие. Обади се тези дни, защото обикновено графикът е пълен. Късмет и здраве!🍀🍀🍀🍀🍀🍀😘

# 104
Искрено благодаря за бързият отговор!

Общи условия

Активация на акаунт