Борба с рака- духовно оцеляване, физическо преодоляване-73

• 55 257
  • 753
  •   2
Отговори
# 60
  • Русе
Лейди, защо не питаш в групата? Нали имаме две аптекарки.

# 61
Atolgi, какви са ти трите резултата и къде са правени?

# 62
От кор биопсията ми в Дървеница Излезе граничен HER, направиха DISH - негативен. Оперирах се във ВМА, там ми дадоха директно HER позитивен. Реших да потърся още едно мнение, въпреки че разбирам, че е нормално да има разлика между кор биопсия и оперативна хистология. Отидох при проф. Бошнакова, която погледна стъклото и беше категорична, че е граничен, но поиска консултация с проф. Христова. От DISH направен от Христова - негативен резултат. Зарадвах се, но и нещо ме глождеше да не изпускам таргетната терапия, а да имам нужда. Изпратих ги при проф. Поповска в Плевен - DISH позитивен за HER. И вече тотално съм объркана. Моята онколожка ме съветва да ги пратя с чужбина за арбитраж.

# 63
  • София /Абсурдистан
Направете контрола и в ИСУЛ. Трябва да имате поне две еднакви мнения, за да започнете лечение.
Аз ще попитам и в групата за Елигард.

# 64
Привет, да се включа и аз. От месец съм на въртележката.

Здраве и кураж на всички.

# 65
Juppas, добре дошла на въртележката 🙄

Купих на майка Герисан.
Исках да я заведа другата седмица до някоя лаборатория, но категорично ми отказа 😔
Нямала да се бута при вирусите.

# 66
  • София
atolgi, на твое място при толкова различни мнения на експерти, и то признати, бих изпратила задължително в чужбина блокчетата и стъкълцата. Навремето проверявах за болницата във Виена, дори си бях превела епикризите на немски, но понеже след ВМА в Сити потвърдиха резултатите, реших, че няма смисъл и така и не ги изпратих.

Juppas, Hug!

# 67
Juppas, 🤗! Когато решиш... сподели.

# 68
Диагноза - Карцинома гландуле маме синистри. Статус пост мастектомиам радикалис.PT1cN2MoRo III A кл. ст. II кл. гр. С ER/PR положителни, HER-2-  отрицателен, Ki 67- 35%.
Радикална мастектомия преди 19 дни. Поразени 4 ЛВ от 1-во и 2-ро ниво. 3-то ниво - чисти.
Старт на химиотерапия 11.10

# 69
Juppas, успех на химията. Дано да мине без проблем 🤗

# 70
Dz, благодаря.
Дано е така, но все пак ще мине. Още не знам каква ще е и колко.

# 71
Juppas, успех, ще мине! 🍀
Atolgi, дано получиш категоричен отговор скоро и се избере най-добрата терапия!
При мен след биопсия имаше разминаване в резултатите и материалът за изследване свърши. Взе се решение, че в тази ситуация се приема, че е по-агресивният вариант и имах таргетна.

# 72
Благодаря за съветите! Аз също си мисля, че е по-добре да имам таргетна терапия, но ще ги пратя в чужбина все пак.

# 73
  • София
И аз бих ги пратила,изключително важно за лечението е да се определи точно.

Лейди,ние не поддържаме в аптеката ,защото е доста скъпо,а нямаме пациенти за него.В понеделник мога да се обадя в склада и да разпитам ,какво е положението.

Juppas,всичко ще е наред - сили,вяра и късмет!

# 74
Здравейте!

За момента лекар не е видял резултата от ЯМР за да обясни освен нарастването на тумора има ли други изменения които са притеснителни. В другите разчитания на ЯМР правени на същото място липсват някои понятия от това разчитане и се притеснявам да не се е променил характера на тумора. Може ли да споделите вашето мнение според разчитането има ли опасност да е започнал злокачествен процес в проследяваната туморна формация.

Общи условия

Активация на акаунт