смешно ми е, но не се шегувам. Косата ми е добре точно един ден-когато я измия после още 6 съм вързана. Аз също завиждам на чистите спретнати мами, гримирани, с прически, които си разхождат спокойните бебчета в парка. И винаги съм се чудила как го правят. Аз за да изляза ми трябва само 1 час да оправя багажа на детето и него.
Просто ми се падна толкова взискателно, неспящо и по-трудно бебче, че се радвам, ако намеря време да си измия косата
И имам чувството, че колкото повече стоя вкъщи по пижама, толкова повече не ми се занимава да се глася, а това не е добре. Решила съм сега с пролетта и хубавото време да се стегна и да се грижа повече за себе си. А и малката расте и силно се надявам да става по-лесно пък ще видим. Иначе за килограмите - аз съм с 4-5 кг. по-слаба от теглото ми преди да забременея, но го отдавам от една страна на ген и от друга на всички нерви и недоспиване. Аз винаги отслабвам, когато ми е нервно и притеснено
Всеки ми казва "Спокойно, проходи ли и ще ти липсва, че преди е стояла на едно място." Но съм съгласна с Анна, че доста често си е ген.
и косопад имам, и за капак сега ми изникна един пърхут!!!! От две седмици се каня да си епилирам краката, викам айде довечера, като заспи бебето, айде сутринта, преди да се събуди, вече просто се надявам да успея за морето през юни!!!!

Препоръчани теми