Юли 2021

• 28 963
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Ами ние нито един 😁 днес стана на 8 месеца

# 436
Ние сме на 8 и половина нямаме зъби! След всяка безсънна нощ си казвам сигурно пробива зъб…и така откакто е на 4 месеца до днес 😅😅😅

# 437
Ние май държим рекорда за сега, дъщеря ми е на 9 месеца и още няма нито един зъб Grinning И аз след всяка нощ, в която се буди по 100 пъти и след всеки кисел ден, си казвам, че пробива зъб и така вече месеци наред, но зъб няма Grinning

# 438
Бети има 6 за сега ,2те долни избиха на 6 месеца,безпроблемно почти. На 7 месеца излезнаха и 2та резци точно като вампирче 😆 и сега на 8++ и 2та предни излизат .. с тях видях зор...недоспиване и нервно дете ,но сега да чукнаа вече е спокойна 💗 Иначе лази навсякъде още след 7ми месец всимко и е интересно и самоо гледа къде да направи пакост ❤

# 439
Преди 3 месеца избиха два отдолу и от тогава няма други.

# 440
  • Варна
И ние сме на 9м без 3 дни и няма нито един.
На баткото първото изби на 1годинка,точно в деня на кръщенето 😁
Обаче баткото от 4ти месец се будеше всяка нощ с писък,докато сега Ивайло като,че ли не го мъчат толкова

# 441
Ние сме на почти 9 месеца и си имаме само двата долни. Избиха на 6тия месец, а даже я гледаха бабите, че ние бяхме с ковид. Сега сигурно от половин месец чакаме ахааа да избие още един отгоре, но за сега нищо. Иначе всичко е в устата, чеши, дъвче...
Понякога рязко писва и насън, преписваме всяко по-рязко неспокойство и писък на зъбите.

# 442
И моето момче след няколко дни ще навърши 9 месеца и има две долни зъбчета. От няколко дни през ноща се буди към 3 с писъци и не мога да го успокоя по един час… Не знам зъби ли са, но е ужасно. Ще питам педиатъра на прегледа.
Мами, май месец ще правим сватба и кръщенка заедно. Та взела съм си една дълга бяла рокля. Но си търся и къса, а никъде нищо не си харесвам. Та някоя булка от вас ако има къса бяла рокля и иска да се ряздели с нея с удоволствие ще я купя ♥

# 443
Аз пък да ви се оплача, от вчера Ина е с температура между 38 и 39 градуса. Давах й нурофен, обаче сваля температурата за три часа и пак вдига. Днес я водих при личната лекарка, гледа гърлото, слуша дробчетата, каза, че са чисти и най-вероятно е някое вирусче лепнала, и да продължаваме с нурофена и до 2 пъти дневно Хексалгин, ако има над 38. Обаче мъжа ми ми каза да взема Панадол и аз взех, чудя се кое е за предпочитане или с по-силно действие. Личната лекарка държи на Нурофен, аз обаче мисля, че може би е по-добре Панадол или да пробваме, как мислите?

# 444
Лично аз от нурофен съм по доволна.

# 445
Здравейте мили мами🌷 Ние скоро правим 9м,зъбки нямаме,хапва си по-малко,предпочита цок-цок.Спи при мен,на нощ се буди по 2-3-4-5 пъти…разбира се нямаме режим но за сега държа 😀😀😀
Вчера бях НА мола,търсих дънки…е***ти нищо не ми стои като преди….от почти 9м съм само в екипи,тъпо ми е но идва лято и ще вея сланини в рокли. Тази седмица съм си записала и час за кола маска та се надявам да се вкарам поне малко в ред.Косата няма да я коментирам 😁

# 446
Yst_89, аз също мисля, че нурофен е по-добрия, но както прецените вие. Бързо възстановяване ви пожелавам!

Моята хубостница е с 2 долни зъба и 2 избили горни. На 9 месеца и седмица е (почти).
Ню Мама, с теб сме, не си сама 🤣 аз НА мол не ходя, щот ми се реве 🤣 поръчвам си онлайн и си страдам ДОМА, хахаха.
Аз да ви кажа се записах при един треньор… жена е, познавам я, тренирали сме заедни преди и съм решила да се стягам. Записах си и час за разкрасяване 🤣
О, регистрирах се и за яслена група, ще се пускам в надпревара за джакпота 🤣 шанс да ни приемат в държавна ясла нямаме много, особено, че има 2 групи, а района в който сме е ОГРОМЕН… как да е, ще видим.

# 447
Yst_89, и ние бяхме така - яко температура... Аз изкарах 4 дни, мъника 3. Вече сме добре, но беше страшно. Редувах нурофен и панадол през 4 часа. Нурофена е по-силен. Панадола действа много бавно и го давам, когато температурата не е чак толкова висока. Изписаха ни антибиотик, но се справихме и без него. Не знам дали знаете (аз не знаех), преди да се изписва антибиотик се пуска пкк и црп (с-реактивен протеин). Ако стойностите му са в норма, значи е вирус, а не бактериална инфекция и няма смисъл от антибиотик. На мен ми беше много полезна тази информация, надявам се да помогна и на някой друг. Бързо да се оправяте!
Относно зъбите - двата долу му избиха на 6 месеца. Горе има още два пробили ( не предните, а следващите... Точно вампирче 😄).
Присъединявам се и аз с две ръце към чорлавите мами с топче на главата. Малкия звяр така ме изтощава и изяжда цялото ми време, че за себе си въобще не се и замислям. Радвам се ако успея да наготвя нещо или да поизчистя...

# 448
  • Варна
И ние изкарахме нещо. Изрази се в яко сополи 3 седмици. Баткото пиеше антибиотик за възпалено ушенце и май това го предпази или поне нямаше симптомк. Малкия Изглеждаше болнав (плуване на очи и тн. ) Термометъра не хващаше температура,но давах Нурофен и ставаше по жизнен. Панадол давах като беше съвсем бебе. Баткото се изриваше от панадола.
И аз знам,че при вирус не се дава антибиотик,не помага. Много лични обаче изписват ,,превантивно,,, включително и нашият.

# 449
Момичета, да ви питам за ушичките на вашите бебета. Чистих ги ежедневно на моето бебе, а сега през ден като му мия главата. Един ден го къпя с косата, един ден без. Все са мръсни. Има люспички и ушна кал. Дали е нормално това? Вие само с клечки ли ги почиствате или използвате спрей? И дали не е някаква индекация за проблем? В четвъртък сме на консултация и ще го изкоментирам с педиатърката, но ми е интересно при вас как е.

Общи условия

Активация на акаунт