Иначе много плака в кабинета. В чудо се видяха. Ама аз като казвам, че много плаче те си мислят, че се шегувам 😁
След първия секс след секциото (3м след операцията) получих кървене и изтичане на някаква течност, която "наводнява" бельото ми вече няколко дни, два дни по-късно пак прокървих. Някоя от вас да има подобно преживяване?
След първия секс след секциото (3м след операцията) получих кървене и изтичане на някаква течност, която "наводнява" бельото ми вече няколко дни, два дни по-късно пак прокървих. Някоя от вас да има подобно преживяване?
Тръпки ме побиват вече с този пуст ковид!
Аз му помагам и му показвам как става. Правя му всеки ден масаж на вратлето и рамената да е по-стабилен.Вечер заспива различно м/у 22.30 и 24 ч. буди се два пъти през нощта .От няколко дни отново се кърмим,повече от месец се цедях и пиеше от шише,защо и аз не знам ,но много се дърпаше.Положителното беше ,че така пиеше по 150 мл.,а сега не знам какво количество .На 2 часа го кърмя защото имам чувството , че не поема количеството както ,когато го кърмих.И сега само за това мисля.Радвам се,че пак го кърмя ,но развалих режима на 3-3.5 часа.За мен време нямам никакво.А в почивните дни мъжа ми много обича да се затваря в гаража и пак гледам бебето.Единственото време за мен е да се изкъпя.Ходя с не лакирани нокти и то всеки с различен размер.Не съм се гримирала от месеци.