Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 755
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! При записване на час за първи преглед казват ли ви какви изследвания да си направите преди да отидете? Колко пъти след първия преглед се решава дали ще се премине към инвитро? Благодаря ви!

Кога се решава дали ще се прави ин витро - строго индивидуално е. Аз отидох при доктор Станулов на първи преглед с резултати от всички хормони, тромбофилии, амх, витамини, ендокринен панел, две спермограми, цветна снимка назначени от предни два лекаря. Отидох с ясната идея, че искам ин витро и видимо бях изминала някакъв път предвид резултатите и предишните прегледи, но докторът неколкократно по време на прегледа ме помоли да изчакаме и да поопитваме още няколко месеца. Не знам каква крива физиономия съм направила под маската след това, но прегледът свърши с подаване на документи на регистратура за фонда. Три седмици след това ни одобриха. Така че при мен отне един преглед, първият Simple Smile

# 166
Juyii, явно обича да дава шанс на естественото,защото и мен ме отби (за инсеминация в този случай) 😁 Та ще си почакаме малко. Но реших да му се доверя,някак ми вдъхна доверие. (Засега съм с неизяснен стерилитет)

# 167
Здравейте отново.
Искам да ви попитам - д-р Станулов има ли предпочитания за лаборатория,в която да си пускат изследвания,че забравих да го попитам? Simple Smile

Не, няма никакви претенции за лаборатория. Аз не съм от София, всички изследвания си пускахме с ММ в местна лаборатория в нашия град, която със сигурност д-р Станулов не знае, но нямаше проблем. Имаме и Бодимед, и Рамус, и Цибалаб в града, но повечето от пробите се изследват в София и аз лично не ги предпочитам.

# 168
Здравейте !
С две думи да кажа,по повод коментара на _Amira_ , вярвайте на др Станулов,щом е преценил,че имате шанс за естествено,не говори празни приказки !
Аз съм пример за това,бременна в 8 месец !
Историята ми е дълга,минах през инсеминация,подадох документи в ЦАР и до като чаках те да дойдат,чудото се случи,както и др Станулов предположи !
Знайте,че той никога не би умаловажил вашето решение за пристъпване към процедура,въпреки че смята,че има шанс за естествено забременяване !
Благодарна съм му за всеки един съвет и куража,който ми вдъхна,за да повярвам и аз,че решението не е само ин витро !
Колкото и думи да изредя за него,ще са малко !
За пръв път в живота си срещам лекар,който дава сърце и душа,за да ни дари с най-скъпото на този свят !
Доверете му се,няма да ви подведе Simple Smile
Желая на всяка една от вас скоро да гушне така чаканата си рожба,на Коледа се случват чудеса Simple Smile
Весели празници момичета,бъдете здрави и благословени Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 12:54 от Поли Кушева 663278

# 169
Поли,благодаря ти за този лъч надежда.Бъдете здрави ☺

# 170
Здравейте. След неуспешен опит инвитро на добро ембрионче, какви изследвания е хубаво да ди направя? Досега само хормони съм изследвала.

# 171
Здравейте,
аз същото направих ин витро процедура в МЦ Афродита при д-р Станулов и съм изключително доволна. Много добро отношение от всички.
26.05.2021 стартирах
07.06.2021 - пункция, която мина много добре, за което благодаря и на анестезиолога
11.06.2021 - трансфер и към днешна дата съм бременна в 27 г.с.
Благодарна съм на целия екип, уникални хора!
Елевид пия от вече една година всеки ден. Първи опит ми беше...на разположение съм за въпроси. Успех на всички!

# 172
Здравейте. Може ли ни кажете при ЗЕТ каква е процедурата? На кой ден се прави и вземат ли се някакви лекарства (Естрофем, Дуфастон т.н. )?

# 173
Leni4ka7 , отиваш на 3-ти ден от МЦ за преглед и докторът ще прецени.
При мен подготовката беше с Естрофем от 3-ти ден, две лепенки Климара на 5-ти ден, втори преглед на 10-ти ден, изследване на прогестерон  същия ден, включване на Утрогестан на 12-ти ден и трансфера беше на 16-ти ден. Но е индивидуално, при теб схемата може да е различна Wink

# 174
Какви са ви впечатленията от ембриолозите в тази клиника при справяне с мъжки фактор? Имат ли достатъчно технологии за подбиране на най-годните сперматозоиди?

# 175
  • Пловдив
Ембриолога се води,че е най-добрият в България.Смело можете да им се доверите.На мен Станулов още лятото на консултацията ми каза, че с тази спермограма на ММ е нямало как да се случат нещата с двете инсеминации (преди инвитрото).Сменихме клиниката с Афродита между първи и втори опит.Дълъг протокол.Имахме 2 ембриончета за свеж и три двойки с хубаво и не толкоз хубаво за ЗЕТ.Аз лично няма какво повече да искам.В понеделник съм на първи преглед при Станулов след свежия трансфер.Пуснах чхг на 8ми ден 59.27, на 10 ти ден 164.Едвам чакам понеделника.Не смея да се радвам още.
Аз съм предоволна от Афродита, за разлика от прехвалената пловдивска болница, в която бяхме не малко време, оставихме една торба пари и накрая кръгла нула!

# 176
Браво, честито, дано всичко е наред. А какъв по-точно е вашият мъжки фактор?

Ембриолога се води,че е най-добрият в България.Смело можете да им се доверите.На мен Станулов още лятото на консултацията ми каза, че с тази спермограма на ММ е нямало как да се случат нещата с двете инсеминации (преди инвитрото).Сменихме клиниката с Афродита между първи и втори опит.Дълъг протокол.Имахме 2 ембриончета за свеж и три двойки с хубаво и не толкоз хубаво за ЗЕТ.Аз лично няма какво повече да искам.В понеделник съм на първи преглед при Станулов след свежия трансфер.Пуснах чхг на 8ми ден 59.27, на 10 ти ден 164.Едвам чакам понеделника.Не смея да се радвам още.
Аз съм предоволна от Афродита, за разлика от прехвалената пловдивска болница, в която бяхме не малко време, оставихме една торба пари и накрая кръгла нула!

# 177
  • Пловдив
Мерси!Дано е наред.До сега едни притеснения, сега пък други...
Последната спермограма от май месец.Диагноза Олигоастенотератозооспемия, морфология 8.5%.Предишната, през септември 2020 беше 19%. Добавки пиехме един тон и наполовина морфологията 🙄.На нищо от предната клиника не вярвам.
Нали на спермограмата има едно прозорче, където са снимани спермитата, д-р Станулов като го видя и каза "тук трябва да гъмжи от сперматозоиди" а те са тук-там.Ние кандидатстваме с тръби де 🤷‍♀️ ММ има операция от варикоцеле през 2019, носил си го е с години и не е знаел, че един ден ще му пречи да има деца. В казармата преди 20 години пак са го оперирали, 5 години е бил добре и после пак се започнало.Свикнал с болката вика 🤦‍♀️

Та, Афродита е мястото 💜

# 178
Здравейте отново.
Искам да ви попитам - д-р Станулов има ли предпочитания за лаборатория,в която да си пускат изследвания,че забравих да го попитам? Simple Smile

Ние Някой изследвания ( АМХ, вирусология TSH) ги пускахме в клиниката работят с Бодимед, всички други си ги пусках във Благоевград където живея и му ги пращах на вайбър такава уговорка имахме!

# 179
Момичета, много се чудя какъв благодарствен подарък да измисля за доктор Станулов. Някоя знае ли какви са неговите интереси извън медицината. В едно интервю спомена, че кара ски. Някоя от вас да знае за нещо?

Общи условия

Активация на акаунт