Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 713
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Елънче, много хубави новини! Много ме радва да чета за успехите ви, дами.

Моята стимулация се отложи от есента чак за януари, по различни причини. Сега ме спряха в последният момент, Станулов искаше да направя лапаро, защото една киста го притесняваше и не искаше да рискува да не се окаже нещо по-лошо. Поне сега знам, че всичко е наред с тръбите и т.н. Наистина съм впечатлена колко внимателно се подхожда към пациентите и се гледат детайлите, разликата с първият ми опит е огромна. Имам пълно доверие на доктора, че нещата ще се получат. Стискам палци всички да стигнем до щастливия край.

# 151
Здравейте дами,

Да се представя: вече на 42, общо 3 стимулации и 5 трансфера, от които нито един не стигна до имплантация. С лек хипотиродизъм TSH 1.418 при взимане на Лтирокси 0.25, неусвоявам Б12, АМХ 1.83 ng/ml, FSH 13.44, тромбофилия, и май е това. Имах запушени тръби, без възпаление, махнах ги при смяна на клиниката.
Две клиники - в пъравта 2 стимулации, 4 трансфера. Имаха добро отношения, но без обяснение за неуспеха и смяна на тактика. Втората клиника - 1 стимилация, 1 трансфер, след което ни казаха, че е по--добре да ползваме ДЯ и ни отказаха да правят следващ опит чрез ЦАР.
Искаме да сменим клиниката, което е много тежко и въобще не очаквах, че ще стигнем до тук понеже вторат клиника беше с препоръка. Сега освен разочарованието от неуспеха, трябва да и и загубата на доверие в доктора. Това, от своя страна прави избора на друг доктор много труден, все се страхуваш дали пак ще те пуснат на конвейра.
Прочетох много добри отзиви за д-р Станулов. След първата ни среща съм с добро впечатление, но аз по-принцип съм все с добри впечатления.

Ще ми се да разбера, някоя от вас, която е в групата на по-възрастните кандидат мами, дали е имала успех при д-р Станулов, след колко опита и какви протоколи? Има ли някоя дама след 40 в момента е в процедура? До края на другата седмица искаме да решим с кой и как да продължим. Ще съм благодарна ако споделите опит.

# 152
Искам само да ви споделя впечатленията ми от първия преглед при д-р Станулов. Меко казано съм очарована и от отношение и всичко. Вдъхна ми кураж и доверие ♥

# 153
Аз пък не съм очарована от отношението на д-р Станулов, никакъв кураж не ми вдъхна. През пролетта на 2020 г. имах неуспешно ин витро във Щерев при д-р Юнакова. След неуспеха, получих от нея само едно кратко "Съжалявам" по Вайбър. Никакво човешко отношение, нито пък намек да се срещнем и да обсъдим неуспеха. Затова се разрових  в нета и попаднах на името на д-р Станулов. Видях, че преглежда и в МЦ "Асцендент" (още не беше част от екипа на Афродита). Записах се на консултация и отидох на 2-ри ден от МЦ с всичките възможни изследвания и стимулационни протоколи + снимки на оплодените ембриони.  Беше внимателен,  но ме попари, че шансовете ми са много малки предвид възрастта ми 41 г. и с мен не можел да бъде оптимист. И затова реших, когато кандидатствах по Фонда, да се насоча към д-р Баев. В къщи имам един песимист, поне мога да си избера по-оптимистично настроен лекар.

# 154
Ветеран съм в ин-витро процедурите и мислех, че знам доста неща, а ето че сега се оказвам неподготвена Weary
В подготовка за ЗЕТ съм и от утре започвам Утрогестан вагинално.  И не питах доктор Станулов като го поставя да лежа ли или да се разхождам ,като с Кринона.  До сега винаги съм го приемала орално и въобще изключих да питам за тази подробност Anguished

# 155
С утрогестана е добре да полежиш след като го сложиш Wink

# 156
Момичета здравейте, лекарствата за стимулациите от всяка аптека ли може да се закупят. Не съм запозната тепърва ще стартирам Simple Smile

# 157
Медикаментите за стимулация трябва да ти ги дадат от клиниката като стартираш. А тези за трансферите могат да се купят от аптеката.

# 158
Благодаря Tessaria

# 159
Здравейте отново.
Искам да ви попитам - д-р Станулов има ли предпочитания за лаборатория,в която да си пускат изследвания,че забравих да го попитам? Simple Smile

# 160
  • Пловдив
Не сме говорили на тази тема с доктора, може би защото те си работят с Бодимед, а и аз само там си пускам всичко.Така или иначе важните,  хормоните по време на стимулацията ги взимат там и Бодимед ги правят.

# 161
Здравейте! При записване на час за първи преглед казват ли ви какви изследвания да си направите преди да отидете? Колко пъти след първия преглед се решава дали ще се премине към инвитро? Благодаря ви!

# 162
Здравей,Ivena87. Ако имаш някакви направени изследвания до момента ги носи на първата си консултация. Докторът ще ти каже какво трябва да си пуснеш според случая ви. Строго индивидуално е всичко. Успех Simple Smile

# 163
Ивена, много зависи от историята ти Simple Smile Аз отидох с епикриза за запушени тръби, Ендометриоза 3та степен и аглутанация на ММ, 20 мин след това вече ми дадоха докумените за попълване и ми направиха копие на ЛК Simple Smile
Там оставих  копие от епикризата, изследване за АМХ и спермограма на  ММ.
Вече какво е нужно за първи преглед е много относително. За мен е редно да има изследвани женски и щитовидни хормони + разширена СГ, защото най-вероятно ще е първото, което ще св назначи. Както и списък с всякакви предишни интервенции, които са правени Simple Smile

# 164
Елънче, мерси!

Ивена, както казаха и преди мен, отиди на прегледа с каквото рязполагаш и той ще ти назначи каквото е нужно в последствие.

Общи условия

Активация на акаунт