Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 709
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Привет момичета отново. Днес уж трябваше да имам записан час в клиниката и като звъннах да попитам нещо се оказа,че нямам такъв и много се разочаровах Sad
Все пак си дадох втори шанс за четвъртък и се чудя дали дали да не им напомня пак в сряда. Дали е често срещана грешка?

Никога не ми се е случвало в Афродита. Няма и изчакване, което ми се е случвало редовно при друг лекар в друг кабинет, от който съм много доволна, но това чакане ми разби нервите от здравей, здрасти. Това чакане в Афродита го няма!

# 136
Благодаря ви. Успокоихте ме. Че влагам доста надежди в тях ☺

# 137
Благодаря ви. Успокоихте ме. Че влагам доста надежди в тях ☺
Здравей, няма какво да им се обаждаш в сряда, ще вземат да решат, че звъниш да си отмениш часа. Отиваш в четвъртък  на регистратурата и казваш, че идваш за преглед със запазен час. Успех!

# 138
  • Пловдив
Сега като каза за надежди 😊
В петък имах пункция, 17 Я, в сряда имам час за свеж трансфер, ако съм се възстановила.В събота ми се обадиха, повечето оплодени.Не казаха бройка.Толкова се шашнах, че загубих говор и картина.Май ми казаха, че направо в сряда ще ми кажат как са били ден по ден.Това ми е втори опит по фонда, първи при д-р Станулов и изобщо Афродита.За мен той е вълшебник! 🥳
За справка - първия път в Пловдив, 4 яйцеклетки, 1 оплодена, не стигна до пети ден.Никакви обяснения, просто "подавай нови документи, може и да не може да ти се оплождат яйцеклетките.Следващия път АКО има ембриони ще им направим ПИД"
Разбирай -  няма да има ембриони и тогава.
Кариотипа ми, в същата болница правен, 13-та хромозома с по-дълги нишки.Иначе се води кариотип в норма.АМХ 2.26, но не ми пречи да си вкарвам филмите за некачествени яйцеклетки, донорски и все от тоя сорт неща.🥴
Всичко на конвеир там.Гонал 150 от-до и Цитротид по някое време.Къс протокол.
При Станулов - индивидуален подход,дълъг протокол, една доза няколко дни, после я вдигна.Резултата 17 😳 Взе предвид и слабичката спермограма на ММ, каза за допълнителни техники с цел по-голям шанс.В сряда ще се разбере какво става и ще имаме ли за замразяване.
На предното място ни буквичка за мъжки фактор.А това ни е съществения проблем на нас.Аз съм  на 35, ММ на 42.Пушим като дърти представители на един етнос. 🙄
И нищо да не стане недай си Боже, пак подавам документи, пак при Станулов и докато стане.

# 139
Сега като каза за надежди 😊
В петък имах пункция, 17 Я, в сряда имам час за свеж трансфер, ако съм се възстановила.В събота ми се обадиха, повечето оплодени.Не казаха бройка.Толкова се шашнах, че загубих говор и картина.Май ми казаха, че направо в сряда ще ми кажат как са били ден по ден.Това ми е втори опит по фонда, първи при д-р Станулов и изобщо Афродита.За мен той е вълшебник! 🥳
За справка - първия път в Пловдив, 4 яйцеклетки, 1 оплодена, не стигна до пети ден.Никакви обяснения, просто "подавай нови документи, може и да не може да ти се оплождат яйцеклетките.Следващия път АКО има ембриони ще им направим ПИД"
Разбирай -  няма да има ембриони и тогава.
Кариотипа ми, в същата болница правен, 13-та хромозома с по-дълги нишки.Иначе се води кариотип в норма.АМХ 2.26, но не ми пречи да си вкарвам филмите за некачествени яйцеклетки, донорски и все от тоя сорт неща.🥴
Всичко на конвеир там.Гонал 150 от-до и Цитротид по някое време.Къс протокол.
При Станулов - индивидуален подход,дълъг протокол, една доза няколко дни, после я вдигна.Резултата 17 😳 Взе предвид и слабичката спермограма на ММ, каза за допълнителни техники с цел по-голям шанс.В сряда ще се разбере какво става и ще имаме ли за замразяване.
На предното място ни буквичка за мъжки фактор.А това ни е съществения проблем на нас.Аз съм  на 35, ММ на 42.Пушим като дърти представители на един етнос. 🙄
И нищо да не стане недай си Боже, пак подавам документи, пак при Станулов и докато стане.

Следя развитието и ви стискам ужасно силно палци! И аз имам пълно доверие на доктор Станулов, въпреки че още и стимулация не сме почнали ( решихме да почнем януари, както писах по-рано). Давате ми надежда, че и за нас има надежда, въпреки, че съм с 3години по-дърта, мъжът ми също с 3 повече от вашия, но аз никога не съм пушила, а той хвърли айкоса април като си видя резултатите, просто се надявам да не сме изтървали последния влак. Амх ми е 1,4 - не е велико, не е много лошо...Надявам се в мъжа ми да е подводният камък, а не в мен и докторът да успее да овладее мъжкия фактор. Пишете какво се случва с ембриончетата, следя ви с интерес! Успех!

# 140
  • Пловдив
Juyii, безкрайни благодарности.Дано януари е вашият месец и всичко се развие по най-добрият начин! 🤞🍀💜
Най-хубавото е, че и аз и мм не се чувстваме пре-таковани 🤪 и имаме 100000% доверие на доктора.
Вярвам, че всички рано или късно ще се похвалим тук, а и в другите теми, че започваме нов, вълнуващ период от живота си, с поне двойно нарастващо чхг на 48ч, после пулс и така до раждане.Въпрос на време е.Пиши и ти, аз се вълнувам с всеки коментар, който прочета. 🥰

# 141
Аз също съм впечатлена от д-р Станулов, индивидуален подход,  отношение имам му доверие на 100% . Добро впечатление ми направи и ембриолога.

# 142
Добър вечер момичета. Бременна съм в 7 г.с, след ин витро.Днес бях на преглед при АГ др. Станулов. Имам въпрос тъй като ми е първа бременност и не съм на ясно с цени процедури и т.н. Предстоят ми изследвания в 11 г.с +6 - 13 г.с : Скрининг за хромозомни аномалии. Ранна фатална морфология. Ранен биохимичен скрининг и Измерване на нахална транслуценция. Някой правил ли е тези изследвания в МЦ Афродита и колко пари ще струват, че никъде не намирам точна цена!

Благодаря Предварително 🙏

Бъдете здрави ❤️

# 143
  • София/Севлиево
Петя,за БХС ли говориш?Мен Станулов ме изпрати в Оскар  клиник за него,но аз си го направих при доктор Вецев,който ме пое в 9 г.с.и ми следеше бременността(накрая и секциото ми направи).Ако е за Пренатест-техният Вижън е добър(и такъв правих в 10 г.с.).Ранна фетална -почти в 13-та г.с. в един ден правих и при Станулов и при Вецев.

# 144
Петя,за БХС ли говориш?Мен Станулов ме изпрати в Оскар  клиник за него,но аз си го направих при доктор Вецев,който ме пое в 9 г.с.и ми следеше бременността(накрая и секциото ми направи).Ако е за Пренатест-техният Вижън е добър(и такъв правих в 10 г.с.).Ранна фетална -почти в 13-та г.с. в един ден правих и при Станулов и при Вецев.

Да за БХС колко пари ти излезнаха изследванията. Др. Станулов ми прави ин витрото, но не ми каза до кой месец ще ми следи бремеността, че съм от Благоевград и ми е малко далеч в това състояние да пътувам. Вчера като бях на преглед го попитах, но нищо не каза само, че след 2 седмици ме чака отново на преглед... Първа бременност ми е и съм доста притеснена въпреки, че всичко върви добре! 🥺

# 145
  • София/Севлиево
БХС се прави безплатно в Майчин дом-София.Плаща се ФМ,но навсякъде е с различни цени,почващи от 100 докъм 150 лв.Станулов следи до 13 г.с.

# 146
  • Пловдив
Здравейте пак 😏😄
Вече официално съм от чакащите след трансфер.Днес, 2 петдневни, едното много добро, другото не чак толкова.
Имаме и за замразяване още три такива двойки.Доктора и ембриолога казаха, че резултата е много добър. 🥰🥳
Несравними са болницата от първия път и Афродита! 🥰

# 147
Хайде Елънче,  успех и стискам палци Hug

# 148
Елънче, успех! Чакаме да пишеш още добри новини. Аз съм от тези със средно качество ембриони и ембриологът все мънка по телефона как всичко било или в най-добрия случай 50/50 или и по-зле, но пак имало някакъв шанс!

# 149
Елънче, страхотни новини! Чакаме нащрек още по-хубави, пу пу, ама случихме на лекар и клиника! Много се радвам!

Общи условия

Активация на акаунт