Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 702
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Рончо, по групите във ФБ виж, може и да знаеш. Там много публикуват и продават.

# 121
Аз съм с добри новини. Мойто бебенце си има пулс и си отговаря точно на седмицата. С нисък прогистерон съм. И сега издирвал Пролутекс, ако някой има. Ще потърся и в турската тема.
Здравей, чудесна новина!
Виж в:  www.aprekapromahon.com
Тя е на границата, пиши им на Вайбър, много бързо доставят. Успех!

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 21:34 от Book_79

# 122
  • София/Севлиево
Рончо, всичко ще е наред ❤️❤️❤️ Със сигурност може да си поръчаш от Промахон.Може да видиш и в базар.бг-аз от там си намерих Пролутекса.

# 123
Благодаря ви момичета. Намерих една кутия за сега и продължавам да търся.
Ели, колко ти беше прогистерона, когато започна инжекциите? Моя в момента е 16, и ми се струва много нисък. На положителен тест ми беше 30, защо е паднал незнам. Иначе кървене нямам, беше еднократно, и го увладяхме бързо с Дуфастон. Доктора беше преценил, че нямам нужда от него, но когато прокървих го включихме, и съм учудена, как толкова бързо повлияе, буквално за един ден.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 08:40 от Рончо

# 124
Здравейте, момичета, някоя от вас, която е подавала документи към ЦАР през клиниката дали може да сподели от опит колко време отнема излизането на входящ номер. Ние подадохме документи миналия понеделник (8.11) и досега не са ни звъннали с номерче. В темата на ЦАР чета за хора, които подават и получават входящия си номер в един и същи ден. Предполагам от Афродита ги събират и изпращат наведнъж, но все пак ако някой има опит ако може да сподели. Благодаря ви!

# 125
Здравейте, момичета, някоя от вас, която е подавала документи към ЦАР през клиниката дали може да сподели от опит колко време отнема излизането на входящ номер. Ние подадохме документи миналия понеделник (8.11) и досега не са ни звъннали с номерче. В темата на ЦАР чета за хора, които подават и получават входящия си номер в един и същи ден. Предполагам от Афродита ги събират и изпращат наведнъж, но все пак ако някой има опит ако може да сподели. Благодаря ви!

Да. Събират ги. Макс до две седмици , ще ти се обадят от клиниката за да ти кажат номерче.

# 126
Здравей, когато си подадох документите към Фонда чрез Афродита, момичетата на регистратурата ми казаха, че на следващия ден ще ги изпратят в ЦАР. След два дни се обадих в ЦАР и си получих входящия номер. Успех!

# 127
  • Пловдив
Може би защото заседанието е минало този месец и затова се бави входящият номер.Май и то е било на 8ми, доколкото прочетох в темата за ЦАР и във фейса.

Аз утре имам преглед и в петък пункция. 🥳🥰
Така говорихме с доктора, утре ще видим дали има промяна.Вчера пуснахме Естрадиол,ЛХ и Прогестерон.Каза, че са перфектни.Ще видим какво ще става. 🍀😄
На предната стимулация, в предната клиника бях на Гонал 150 от - до.Беше ми тежко на корема и то доста, даже го подпирах с една възглавничка като лежа настрани.Сега съм на 225 и вече 300 Мериоферт и нямам никакви проблеми.Наболяват ме яйчниците и то чат пат.Приятно изненадана съм.

# 128
Да споделя и тук, че съм доста отчаяна. Днес на 3ти ден след пункция от 8 извадени яйцеклетки, 7 оплодени днес разбрах че само една е с добро качество, другите 6 имали забележки. Имате ли идея защо се получава така, една яйцеклетка ми се струва доста малко. Защо не се развиват?

# 129
Leni4ka7, това че имат забележки какво означава според тях, ще могат ли да се замразят например? Някъде бях чела, че в Афродита предпочитат да правят трансфер на ембриони с перфектно качество.....

# 130
Не
Leni4ka7, това че имат забележки какво означава според тях, ще могат ли да се замразят например? Някъде бях чела, че в Афродита предпочитат да правят трансфер на ембриони с перфектно качество.....
[/quote/

Не знам какво значи, утре ще питам.

# 131
Здравейте, аз не мога да се ориентирам каква е цената на пункцията. Това което виждам на сайта пакетна цена за пункция и оплождане ли е или само ИКСИ ? Ако някой знае моля да ми пише.

# 132
Привет момичета отново. Днес уж трябваше да имам записан час в клиниката и като звъннах да попитам нещо се оказа,че нямам такъв и много се разочаровах Sad
Все пак си дадох втори шанс за четвъртък и се чудя дали дали да не им напомня пак в сряда. Дали е често срещана грешка?

# 133
Привет момичета отново. Днес уж трябваше да имам записан час в клиниката и като звъннах да попитам нещо се оказа,че нямам такъв и много се разочаровах Sad
Все пак си дадох втори шанс за четвъртък и се чудя дали дали да не им напомня пак в сряда. Дали е често срещана грешка?

Досега не ми се е случвала подобна грешка.

# 134
  • Пловдив
Аз съм пациентка от сравнително скоро, но не ми се е случвало.Даже чакането пред кабинета е било не повече от десетина минутки и това много ми харесва, понеже ние от Пловдив пътуваме и горе долу знам кога ще се върнем, което пък ми е удобно за работата.Някакво разминаване се е получило вероятно.Обади се в сряда, за всеки случай.Дано всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт