Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 819
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Axenia този път ще е вашият, ще видиш! Стискам палци! 🍀🤞😇

# 226
Здравейте, искам само да ви дам надежда и сили на всички!
Забременях от 2ри опит инвитро при др. Станулов в Афродита. С женски фактор.
Изключително доволна съм от отношението на абсолютно всички! Сестрите са приятелски настроени и усмихнати. Целият екип беше много мил и дружелюбен. Двете ми пункции минаха без проблем (евала на анестезиолога! Grinning) Ембриологът им също е много добър (явно!)Simple Smile
Нямам никакви оплаквания по отношение на документи , бързина, точност и внимание. Не ми се наложи да ровя какви документи да пускам по фонда - каквито изследвания искаха, ги направих и всичко друго движеха те. Същото стана и за 2рия опит, ако трябваше аз да се мотам и да се чудя къде как да пускам, сигурно щяха да излезнат след половин година!!!
Успех на всички! Не се предавайте! А и ако сте избрали Афродита и др. Станулов - сте в сигурни ръце!

# 227
Здравейте на всичко. И аз съм пациентка на доктор Станулов от съвсем скоро. С AMХ съм, което от 0.55 последните резултати е 1.6. Не знам как стана това. Докторът ми препоръча да стартираме с инсеминация.

Моля ви ако някой има сходен случай да сподели.

# 228
Честито Deexdee!Лека и безпроблемна бременност! Такива постове ни вдъхват лъч надежда и дай- боже повече такива постове. Ако не възразяваш сподели по какъв протокол бяха двата инвинро опита и имаше ли нещо различно в подхода при втория опит. Аз съм в очакване на цикъл и евентуално стартиране на стимулация по къс протокол.

# 229
Pipilota, това е хормон, дава моментно състояние и е нормално да варира. Ако си оправила нещо друго по трасето - я хранене, я витамини (особено Д за амх е много важен) е нормално да имаш промяна в резултата Simple Smile Само при изчерпан яйчников резерв няма как да се случи...
Стискам палци!

# 230
Здравейте на всичко. И аз съм пациентка на доктор Станулов от съвсем скоро. С AMХ съм, което от 0.55 последните резултати е 1.6. Не знам как стана това. Докторът ми препоръча да стартираме с инсеминация.

И аз съм при Станулов, много е внимателен и винаги е на линия за въпроси. Аз също правих инсеминация при него преди няколко години.
Иначе за АМХ, имам позната с под 0,5, която забременя естествено, така че не го мисли много сега. Щом е препоръчал инсеминация, явно вижда добър шанс, иначе не е от лекарите, които се занимават с безсмислени процедури и изследвания. Ако ти трябва Фемара за стимулацията, ми пиши Simple Smile
Успех!

# 231

И аз съм при Станулов, много е внимателен и винаги е на линия за въпроси. Аз също правих инсеминация при него преди няколко години.
Иначе за АМХ, имам позната с под 0,5, която забременя естествено, така че не го мисли много сега. Щом е препоръчал инсеминация, явно вижда добър шанс, иначе не е от лекарите, които се занимават с безсмислени процедури и изследвания. Ако ти трябва Фемара за стимулацията, ми пиши Simple Smile
Успех!
Много благодаря за бързия отговор. Фемара вид лекартство ли е? Аз не съм питала как всъщност се прави инсеминация. Знам че е нещо близко до естественото забременяване, но може и да греша Simple Smile

Когато започнах да следя преди 4 месеца витамин Д ми беше 20, а в момента успях да го кача до 41.

# 232

Успех!
Много благодаря за бързия отговор. Фемара вид лекартство ли е? Аз не съм питала как всъщност се прави инсеминация. Знам че е нещо близко до естественото забременяване, но може и да греша Simple Smile

Когато започнах да следя преди 4 месеца витамин Д ми беше 20, а в момента успях да го кача до 41.
Това беше медикаментът, който ми предписа д-р Станулов за стимулация и понеже се използва около 1 блистер, а в опаковката са 4 и не може да си купиш по-малко, затова го споменах. Струва около 45 лв.
Иначе започваш стимулация и проследяване на развитието на фолукилите в рамките на около седмица. Определя се дата за инсеминацията, като преди това овулацията ти се таймира с инжекция, мисля, че беше 36 часа по-рано. В деня на инсеминацията отивате с партньора, той дава материал, който се обработва и след това се вкарва в теб. Прави се на пълен мехур като трансферите при инвитрото. След това лежиш 20 мин и си тръгваш. Не е болезнено, не е неприятно, даже може да ти покажат на монитора какво вкарват.
Стискам палци да се получи Simple Smile

# 233

Успех!

Това беше медикаментът, който ми предписа д-р Станулов за стимулация и понеже се използва около 1 блистер, а в опаковката са 4 и не може да си купиш по-малко, затова го споменах. Струва около 45 лв.
Иначе започваш стимулация и проследяване на развитието на фолукилите в рамките на около седмица. Определя се дата за инсеминацията, като преди това овулацията ти се таймира с инжекция, мисля, че беше 36 часа по-рано. В деня на инсеминацията отивате с партньора, той дава материал, който се обработва и след това се вкарва в теб. Прави се на пълен мехур като трансферите при инвитрото. След това лежиш 20 мин и си тръгваш. Не е болезнено, не е неприятно, даже може да ти покажат на монитора какво вкарват.
Стискам палци да се получи Simple Smile
Много благодаря за полезната информация. Когато разбера какъв медикамент ще използваме и ако това е Фемара ще ти пиша Simple Smile

# 234
Здравейте, момичета, за много години! С наближаване на старта за стимулация най-накрая, реших да раздвижа малко темата. Въпрос към двойките с мъжки фактор - притеснявал ли ви е фактът, че в клиниката не се предлага МАКС и ИМСИ като методи и според вас това много ли голяма загуба е, че го няма? Ние сме с 2.5 % морфология по Крюгер и точно 30 % днк фрагментация...или поне преди два месеца Simple Smile Дали само с ИКСИ ще успеем? Благодаря на всички за мненията!

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 18:02 от Juyii

# 235
Juyii мисля, че в клиниката използват като допълнителен метод ПИКСИ за подбор. В тази връзка някой, който е прилагал може ли да сподели допълнителните техники като ПИКСИ, активиране на яйцеклетки с калциев йонофор, култивиране на ембриони в среда с цитокин кога ги заявявате и на кого. В предишната клиника изписвах допълнителните неща, които исках на лист, който партньора даваше на андролога в деня на пункцията при даване на материал. В Афродита как процедират. Започнах стимулация и сега се чудя .....дали да искам да се приложат някои от тези техники.

# 236
Здравей, аз също съм се чудела защо няма горепосочените процедури, защото и без това съм хванала последния влак, ами поне да подобря малко шансовете. Но каквото, такова. Преди няколко дни навърших 43 г., повече няма да мога да кандидатствам по Фонда, настоящата ми ин витро процедура на ЕЦ почти приключва и гледам да съм оптимистка, доколкото мога.

# 237
Juyii мисля, че в клиниката използват като допълнителен метод ПИКСИ за подбор. В тази връзка някой, който е прилагал може ли да сподели допълнителните техники като ПИКСИ, активиране на яйцеклетки с калциев йонофор, култивиране на ембриони в среда с цитокин кога ги заявявате и на кого. В предишната клиника изписвах допълнителните неща, които исках на лист, който партньора даваше на андролога в деня на пункцията при даване на материал. В Афродита как процедират. Започнах стимулация и сега се чудя .....дали да искам да се приложат някои от тези техники.

Не съм запозната и аз с нито една от тях. Дано ни ги предложат, ако счетат за нужно или някой тук обясни Simple Smile

@Book_79, стискам горещо палциэда се получи! Ние сме за пръв път. Абсолютни зайци. А защо на ЕЦ? Докторът ли така прецени?

# 238
И аз се чудя защо не прилагат МАКС, но поне правят ПИКСИ и този метод ми изглежда като добра алтернатива.

Аз (най-накрая) стартирах преди няколко дни и се успокоявам, че щом имат този добър процент на успех, би трябвало да знаят какво правят. Опитвам се да мисля позитивно и да не се терзая с подобни въпроси докато тече процедурата.

# 239
  • Пловдив
Доктора още на консултацията щом видя спермограмата на ММ, каза че ще използва нещо си за обогатяване на сперматозоидите.Това беше края на юли, през ноември чак стартирахме, понеже пих 2 месеца противозачатъчни и изобщо повече не сме обсъждали какви техники ще се ползват.Той си записва важните неща за двойката и си знае.С такова впечатление останах.Чак на епикризата видях, че пишеше ИКСИ.Макар че знаех, че няма как да е класическото оплождане в нашият случай.Не съм го разпитвала даже и по време на стимулацията кое как се движи, имах и продължавам да му имам огромно доверие и знаех, че той е нашият човек, че той ще ни помогне.Така и стана.Доктор Станулов е най най най човечният доктор! 🥳

Общи условия

Активация на акаунт