Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 899
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте ! Пациент съм на доктор Станулов изписа ми лекарства каза, само една опаковка(по спомен) да изпия, но фармацевта ми каза, че на рецептата писало две.
Бихте ли ми казали как се свързвате с него за въпроси, по вайбър или? И бихте ли споделили на лично телефон, на който поддържате комуникация, защото от скоро съм му пациент и нямам?
Благодаря ви!

0890333221 на вайбър, винаги отговаря.

# 376
Здравейте ! Пациент съм на доктор Станулов изписа ми лекарства каза, само една опаковка(по спомен) да изпия, но фармацевта ми каза, че на рецептата писало две.
Бихте ли ми казали как се свързвате с него за въпроси, по вайбър или? И бихте ли споделили на лично телефон, на който поддържате комуникация, защото от скоро съм му пациент и нямам?
Благодаря ви!

0890333221 на вайбър, винаги отговаря.

Изключително много ви благодаря !

# 377
Здравейте,

Може ли да ме посъветвате с кого да направя консултация след генетичните тестове в Геника?  Още чакам имунологията от Токуда.

Това са заключенията от основния пакет за тромбофилия:
1) Нарушение в системата на коагулация, риск за повишено кръвосъсирване.2) Нарушение в системата на фибринолиза, риск за понижена фибринолитична активност.

# 378
Здравейте,

Може ли да ме посъветвате с кого да направя консултация след генетичните тестове в Геника?  Още чакам имунологията от Токуда.

1) Нарушение в системата на коагулация, риск за повишено кръвосъсирване.2) Нарушение в системата на фибринолиза, риск за понижена фибринолитична активност.

Здравейте, говорете с проф. Мария Николова от Токуда. Искайте и телефон от кол центъра. Тя се намира ако не бъркам на 4-тия етаж в Токуда

# 379
Здравейте! Не знам дали е коментирано преди затова се извинявам предварително, но какво е мнението на докторите за поставяне на ковид ваксина преди стимулациа и инвитро? Влия е ли положително/негативно една такава ваксина или по-добре да се отложи във времето?

# 380
Здравейте,

Може ли да ме посъветвате с кого да направя консултация след генетичните тестове в Геника?  Още чакам имунологията от Токуда.

Здравей, аз съм със същата диагноза + леко повишение на НК клетки. Направих си консултация при д-р Русев, сега преглежда в клиниката на Сигридов.  Всичко, което ми препоръча се припокрива с лекарствата, които ми е изписал д-р Баев след трансфер: Клексан/Фраксипарин, Аспирин протект и т.н. Единствената разлика е, че д-р Русев настоява за вливане на Интралипид преди трансфер и след положителен тест, а според д-р Баев това е излишно. Успех!

# 381
Здравейте,

Може ли да ме посъветвате с кого да направя консултация след генетичните тестове в Геника?  Още чакам имунологията от Токуда.

Здравей, аз съм със същата диагноза + леко повишение на НК клетки. Направих си консултация при д-р Русев, сега преглежда в клиниката на Сигридов.  Всичко, което ми препоръча се припокрива с лекарствата, които ми е изписал д-р Баев след трансфер: Клексан/Фраксипарин, Аспирин протект и т.н. Единствената разлика е, че д-р Русев настоява за вливане на Интралипид преди трансфер и след положителен тест, а според д-р Баев това е излишно. Успех!

Здравейте, и аз съм със завишени нк клетки и PAI хетерозигот. Бихте ли споделили колко бяха завишени вашите и коя част от предписаното лечение се отнася към нк клетките? Доколкото разбрах аспиринът е за мутациите, а ако доктор Баев е против вливките, как се препоръчва да се намалят? Благодаря ви!

# 382
Здравейте! Не знам дали е коментирано преди затова се извинявам предварително, но какво е мнението на докторите за поставяне на ковид ваксина преди стимулациа и инвитро? Влия е ли положително/негативно една такава ваксина или по-добре да се отложи във времето?

Мен ме посъветваха след като се ваксинирам да изчакам 2 месеца преди да започна стимулация или да правя трансфер. Според Станулов ваксината не влияе по никакъв начин на репродуктивните възможности. Аз предпочетох да се ваксинирам преди евентуална бременност, а не да треперя после да не се заразя.

# 383
Привет, при установяване на лоша спермограма, др Станулов какво ви е насочвал да се направи? Консултация с техен андролог? Тест за фрагментация?

# 384
Здравейте,

Здравей, аз съм със същата диагноза + леко повишение на НК клетки. Направих си консултация при д-р Русев, сега преглежда в клиниката на Сигридов.  Всичко, което ми препоръча се припокрива с лекарствата, които ми е изписал д-р Баев след трансфер: Клексан/Фраксипарин, Аспирин протект и т.н. Единствената разлика е, че д-р Русев настоява за вливане на Интралипид преди трансфер и след положителен тест, а според д-р Баев това е излишно. Успех!

Здравейте, и аз съм със завишени нк клетки и PAI хетерозигот. Бихте ли споделили колко бяха завишени вашите и коя част от предписаното лечение се отнася към нк клетките? Доколкото разбрах аспиринът е за мутациите, а ако доктор Баев е против вливките, как се препоръчва да се намалят? Благодаря ви!
Здравейте,

Здравейте, Интралипид преди трансфер и след положителен тест намалява количеството на НК клетки, тези вливания, според д-р Русев са задължителни. Понеже са ми малко завишени д-р Баев неглижира този Интралипид, но в края на месеца ми предстои трансфер и мисля да следвам терапията на  д-р Русев. Успех!

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 16:04 от Book_79

# 385
Здравейте! Има ли пациентки на 42-43 на Станкулов тук? Тъй като подхода по време на лечение към жени над 40 е по-различен от при млади пациентки , моля да ми споделите впечатления ? Обмислям смяна на клиниката.

# 386
Здравейте! Има ли пациентки на 42-43 на Станкулов тук? Тъй като подхода по време на лечение към жени над 40 е по-различен от при млади пациентки , моля да ми споделите впечатления ? Обмислям смяна на клиниката.

Няма да ви върне, но се подгответе да не ви обещае нещо и да ви насочи към дя евентуално, всичко зависи от състоянието ви.
Като цяло не са положително настроени към 40+ никъде в България.

# 387

Здравейте! Няколко страници по-назад се обсъждаше същата тема, можете да се върнете назад да прочете мнения Simple Smile Една от дамите тук спомена, че повечето пациентки на Станулов са на 40+.

# 388
  • София
Относно НК клетките - моите са завишени и имам препоръка от доц. Русев за вливки. Правих преди първите два трансфера, които не доведоха до бременност. Преди последния трансфер, от който имам бебенце, не направих вливка. Затова моето мнение е, че няма нищо задължително. Успех!

# 389
Здравейте момичета, благодаря на отговорилите за нк клетките. Бях и аз при Русев...Има ли някой, който се е отървал от ходене при него без предписване на вливки изобщо? Има огромна доза скептицизъм, не само от лекарите в нашата клиника...Поразрових се доста и видях, че тези вливки са къде помогнали, къде плацебо ефект. Няма нито едно черно на бяло доказателство, че помагат, както и че при леко завишени нк клетки има и завишени утерални нк клетки, които няма как да се видят колко са без маточна биопсия. В общи линии темата е много мътна и с момичетата със загуби някак си звучи сякаш чудовато решение за предотвратяване на следващи такива, но черно на бяло това не е установена практика минала нужния брой клинични проучвания.

БТВ, малко новини от мен. Бета ЧХГ 51.8 днес, 10 ден. Дано е добре?

Общи условия

Активация на акаунт